Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hosgeldim ama cikiyom pazardan geldim 25 kilo domatesten konserve yaptim cook yoruldum iyi geceler
aman çık aman çıkkkkk iyi geceler canımm...

benimkinin pek indiği söylenemez ben burdayım diye bas bas bağırıyooo :84: klomen falan kullanıyom ya ondanmıdır acabaaa :26::26:

tatlım valla bilmiyorum ama göbüşün hamilelikten işmesi öyle ilk aylarda olmuyo onu anladım, bende de hep göbüş vardı şimdi şimdi tam hamile göbüşü gibi olunca anladım onun yağ olduğunu o yüzden diyomm..yoksa tabiki hamişsin sen o göbüş çıksada çıkmasada bide şöyle düşün hamile oldugunu öğrenince insan daha bi fazla yiyo filan ya ondan da büyüyo göbek yani o da var...

o kadar arastirdim troitini

de getttt

Atiyom seni kankaliktan

hayir pazara gittim

isimiz vardi zaaaar

hıh okadaycıkmı sadecene başağa heygün ne yidin ne içtin diye soruyon ama hep bilgiley veriyon ama şunu ye bunu ye diye bana n dedin şimdiye kada hee ne tavsiyede bulundun tabi benim kaynımdaki top dimi

yaaa alışveriş yapmıcam son aya kadar diyodum ama nette geziniyorum çok güzel şeyler var,hastane çıkışları filan indirime girmiş 80 tl iyimi sizce kızlar alıyımmı???

çok pahalı bence ben malatyada bi dükkanda çok güzel bi hastane çıkışı gördüm 45 didi yarı fiyatı nerdeyse canım alma bence banada bi link atsana bakem bi genede merak etiim

yaa evet ondanda zaten bulantımda yok maaşallah iştahımda açıldı bide düzene gireydi şu yeme alışkanlığım daha iyi olurdu ilaçlarda kilo yapıyo tabi daha 3. ayımda çıktı göbek yaa :26:

hıı onlarımı diyon güeller ama kalitesi falan nasıl bakalım bence bebek mağazlarında daha çok çeşit ve inceleme şansın oluyor ben oralardan alcam hep

tabii orası doğru kalitesi nasıl ama bu paraya da kötü diildir diye düşünyorum, aman daha çok var zaten illaki görürüm biyerlerde uzun iş bunlar

Günaydın canlar. Benim BAT 28 ağustostu. Normalde hiç düzensizlik yaşamam. Dün adet oldum ama böyle çamurr gibi . Gün boyu öyle devam etti bugün normale döndü. Böyle akıntı neden olur ki?((

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

adet olmuşsun canım sağlık olsunnnn :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:bu durumlarda söylecek şey bulamamaktan nefret ediyorummmm aynı şeyleri yaşadığım için söylenenler bir şey ifade etmez bilirim :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Karilar boyaci geldi beni merak etmeyin
anladiniz siz onu
boyacının işine karışma

meraklı karı bırak işini yapsın
hersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
üzülme aşşkım yaa niye ööle diyosun herşey buraya kadarmış diye

senin bebik biraz inatçı olabilir

gelcek ama inat ediyo sabret cnm bu kadar umutsuz olma
Günaydın canlar. Benim BAT 28 ağustostu. Normalde hiç düzensizlik yaşamam. Dün adet oldum ama böyle çamurr gibi . Gün boyu öyle devam etti bugün normale döndü. Böyle akıntı neden olur ki?((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…