aman çık aman çıkkkkkHosgeldim ama cikiyom pazardan geldim 25 kilo domatesten konserve yaptim cook yoruldum iyi geceler
benimkinin pek indiği söylenemez ben burdayım diye bas bas bağırıyooo :84: klomen falan kullanıyom ya ondanmıdır acabaaa :26::26:
o kadar arastirdim troitini
de getttt
Atiyom seni kankaliktan
hayirpazara gittim
isimiz vardi zaaaar
yaaa alışveriş yapmıcam son aya kadar diyodum ama nette geziniyorum çok güzel şeyler var,hastane çıkışları filan indirime girmiş 80 tl iyimi sizce kızlar alıyımmı???
aman çık aman çıkkkkkiyi geceler canımm...
tatlım valla bilmiyorum ama göbüşün hamilelikten işmesi öyle ilk aylarda olmuyo onu anladım, bende de hep göbüş vardı şimdi şimdi tam hamile göbüşü gibi olunca anladım onun yağ olduğunu o yüzden diyomm..yoksa tabiki hamişsin sen o göbüş çıksada çıkmasadabide şöyle düşün hamile oldugunu öğrenince insan daha bi fazla yiyo filan ya ondan da büyüyo göbek yani o da var...
Hosgeldim ama cikiyom pazardan geldim 25 kilo domatesten konserve yaptim cook yoruldum iyi geceler
yaa evet ondanda zaten bulantımda yok maaşallah iştahımda açıldı bide düzene gireydi şu yeme alışkanlığım daha iyi olurdu ilaçlarda kilo yapıyo tabi daha 3. ayımda çıktı göbek yaa :26:
canım güzel şeyler varmış bayaa gerçi bebek şeylerinin hepsi güzel ama olsunecük normalleriden pahalı ama gene çokta dilmiş hastane çıkışı dediklerini, göremedim ama :26:
ilk başlarda cnm kız birsürüde nasıl görmedin:)
hıı onlarımı diyon güeller ama kalitesi falan nasıl bakalım bence bebek mağazlarında daha çok çeşit ve inceleme şansın oluyor ben oralardan alcam hep
tabii orası doğru kalitesi nasıl ama bu paraya da kötü diildir diye düşünyorum, aman daha çok var zaten illaki görürüm biyerlerde uzun iş bunlar
ben çıkıyorum iyi geceler arkadaşlar.öptüm..
Karilar boyaci geldi beni merak etmeyin
anladiniz siz onu
üzülme aşşkım yaa niye ööle diyosun herşey buraya kadarmış diyehersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
Günaydın canlar. Benim BAT 28 ağustostu. Normalde hiç düzensizlik yaşamam. Dün adet oldum ama böyle çamurr gibi . Gün boyu öyle devam etti bugün normale döndü. Böyle akıntı neden olur ki?((
biricikimmm seni tanımıom ama çok sevdimm kankam ollurmusunnnn
Ne umutsuzluga kapiliyon deli karihersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
sevinç kankana bak sen yokken stmış seni
bunların kankalığı bu kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?