Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamlar herkese
perşembe akşamı eve döndüm ama anca fırsat buldum
yol yorgunluğundan dün kendimi sağa sola attım pek bi iş yapamadım bugünde evi süpürüp silecem sonra görüşürüz hepinizi çok öpüyorum

Ne umutsuzluga kapiliyon deli kari bu tedavi bir ay sonra etki eder onumuzdeki ay gelir bebeeen

ewet dunya boyle iste

canım ne bilim walla ya cok agladım bugun. tedavi görmesem de olmasa tamam dicektim ama buna ragmen kalamadım baska sorunum mu var nedir?

sagol canım site de acılmadı buraya da yazamadım iyice kötü oldum yaaa.. 5.gün doktora gitmem lazım sanırım şimdi

kızlar bişe sorcam.. şimdi ben de klomenle 3 yumurta olusmustu. diyelim bunlardan biri döllendi 2 si kaldı. bu kalan 2 ye ne oluyo böyle durumlarda?

kızlar bişe sorcam.. şimdi ben de klomenle 3 yumurta olusmustu. diyelim bunlardan biri döllendi 2 si kaldı. bu kalan 2 ye ne oluyo böyle durumlarda?
Bidahaki aya hazirln cnm tedawi etkisini o zmn gsterir kesin
Dierleri catlayip yok olmustur eger catlamadiysa gecici kist oluyo eriyip gidiyo onmli diil yani dr a gidince gorursn zatn

Bidahaki aya hazirln cnm tedawi etkisini o zmn gsterir kesin
Dierleri catlayip yok olmustur eger catlamadiysa gecici kist oluyo eriyip gidiyo onmli diil yani dr a gidince gorursn zatn

yok canım benim için degil de mesela 3 yumurta ya da 5 yumurtadan biri döllendi hamile kaldın. kalan yumurtalar atılmıyo mu vucuttan ya da orda mı kalıyo?

nazooooooooo

hoş geldinnnnnn
sevinçte yalan sööledi hep kandırdı beninazo bida gelmicekmiş dedi

gördünmü karnım gözüme geldi artık doğurcam teyzesii 7.5 kilo aldım

seni özledik bida gitmee

Son düzenleme:

eroşum çok sevindim canım bak çok şükür herşey yolunda gidiyormuş
2 hafta sonrada kalp atışlarını duyduk geliceksin inşallahhhhh

bende yarın gidicem dra sorcam bakalım doğumu nasıl yapcam diye ay çok merak ediyorum :18:

nazoomm hoşgeldiiinn
özledik seniiiii
bi daha gitme sakınnn

sağol yeşilimmm
çok güzldiii
keseyi görmek bileee
ilk kez hamile odasına girdim direkk
kocişimlen gözlerimiz doldu yineee
inşallah kalp atışlarını da duyarızzz kucağımıza da alırızzz

hadi hakkında hayırlısı inşallahh normal doğum olur hee
çok rahat ve senin için en iyisiii
selam yeşilll v eroş nasılsınız bakalımmm. eroş canım çok tebrik ederimmmmm

selam canımm,sağoll rabbim yüzümüzü güldürdü sonunda inşallahh 38-40 haftaları görmek nasip olurr
sen nasılsınn

slm canım yazasın mı geldi kıs okuyup gidersin diye bekliyodum
iyiyim canım ben sen nasılsın kızımız nasıl?

eevetttt yazasım geldi :)) ben iyiyim canım.. kızım daha iyi dünden beri durmak bilmiyo zilli sürekli hareket halinde hiç durmak bilmiyo :)) geceleri uyutmuyooo. senin oğlan nasıll

gerçekten çoookk sevindimmm canımmm... allah isteyen herkese versinnnn. ben iyiyim kızımızın odası eşyaları derken zaman geçip gidiyo. yarın kontrolümüz var bakalım görecekmiyiz zilli kızımın yüzünü

inşallah görürsün canımm
rabbim kavuştursun inşallahh

amiin allahım isteyenlerin ellerini boş çevirmesinn
kimseyi bekletmesinn
ne güzel telaşlarr
bende o günlere bi gelsemm

inşallahh canımmmm

hayırlısı hangisiyse o olsun canım bebiş ve benim için bakalım
eevetttt yazasım geldi :)) ben iyiyim canım.. kızım daha iyi dünden beri durmak bilmiyo zilli sürekli hareket halinde hiç durmak bilmiyo :)) geceleri uyutmuyooo. senin oğlan nasıll

iyi yaptın tatlım
yaramaz bunlar canım hiç durmuyolar aynen canım maşallah benimkide öyle kıpır kıpır uyutmasın ya ben çok mutluyum böyleeee
yarın dr a gitcez bizde bakalım ne dicek

inşallah görürsün canımm
rabbim kavuştursun inşallahh

amiin allahım isteyenlerin ellerini boş çevirmesinn
kimseyi bekletmesinn
ne güzel telaşlarr
bende o günlere bi gelsemm

saol canımm benimmm. zaten zaman çabuk geçsin istiyorumm. artık kucağıma almak istiyorummm yaklaştıkça uzaklaşıyorum sankiii

kızlar kendinize çook iyi bakın
yeğenlerimedeee
ben çıkıyom
boğazlarım şiş yatıp dinleneyim accık:2:

geçmiş olsun canım sende kendine ve yiğenimize iyi bak öpüyorum kocaman görüşürüz

bende çıkıyorum kızlar kociş çarşıya gidelim diyor hadi akşama görüşürük

kızlarrr napıyonuz ?? yaa benimki interneti sen ödeme bi baktım internet kapalı depresyona girdim anacım .. az önce açıldı çok şükür ne var ne yok özledim valla kimbilir neler konuşmuşunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…