bizde derken bebişimi diyon valla şimdiden şişirdi göbişimi erkek olcak sanırsam
bildiğin 2.çizgi çıkmış işteee.... ben dayanamzdım sabah kadar kesin yapardım test
kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap canımmmmm tabiki
o çizgi 2 saat sonra degil de hemen cıkaydı beynime agrılar girmeyecektiyarın yapsam mı iki gün daha beklesem miii yawwwwww delircem
Eki Görüntüle 496045
kızlar burda çift cizgi var demi yani? belki de ben mi yanlış görüyom diye bi size de gösterim dedim :44: daha belirgindi aslında şu kenar biraz sarı gibi olmadan önce..
Bengisu87 agzından bal damlıyo insallah canım yaaaa..
Allahımmmm ne sabırlı hatunnnn:)) bekle sen ama biz çatlarız burda,en iyisi testi yap fotosunu koy sen bakma :))
var var görünüyo 1 günmü geçtiydi adetin sadecene 2 gün dahamı beklesen acabaa yada direk kana gidipte eminde olabilirsin sabahda yap gene sili milikte çıksa direk kan testine gitben çift çzgiyi göür görmez direk kan vermeye gittiydim ne kadar emin olsamda hamiş olduğumdan bhcg değerimi bilmek istediydim adetimden 5 gün sonraki değerim 1905ti
bebişini diyorum kızzz... ama üzgünüm o göbek yemek göbeğidir daha çıkmaz öyle hemen karın :)
dün adet günümdü. bugun daha bi gün oldu.. 4 gün gecince yapın testi diyolar yaa.. öyle yapabilirim. yarın pazar kan testi zaten veremem beklemem lazım bi gün.. ne heyecanlı seyler bunlar yaaa Allah'ım sana şükürler olsun hersey için..
pazartesi gidersin sende canım çatlama ama yaa bebeğe zarar bak haayani genelde 3 gün sonra falan daha bi netleşiyo geçte yumurtladıysan böyle çıkması normal
hayırlısı olsun insallahh.. sagol canım gercekten.. ben de cıkayım da uzanıyım az tv bakim.. öpüyorum cok sen de dinlenn bebişinleee :124:
:99::99::99::99::99::99::99::99::99:konuştum işte glsinde görsün neler demişimkonuş konuş bende konuştum zati arkasındanama yüzünede didiydim zaten aynılarını benlen hiç ilgilenmiyon diyeee hee yaa hrüf okadar şeyi boşunamı aldı çıkartır tabi böle sevinçten acısınııı
aynı ben siz sen ya bu yolda her şey mübahamin canım inşallah bak bende klomen glukofen+soğan kürü ve çatlatma iğnesi vurulmuştum öle kaldım büyük ihtimalle seninkie tutmutur iğne oldğuna göre
Eki Görüntüle 496045
kızlar burda çift cizgi var demi yani? belki de ben mi yanlış görüyom diye bi size de gösterim dedim :44: daha belirgindi aslında şu kenar biraz sarı gibi olmadan önce..
Bengisu87 agzından bal damlıyo insallah canım yaaaa..
:99::99::99::99::99::99::99::99::99:konuştum işte glsinde görsün neler demişim
aynı ben siz sen ya bu yolda her şey mübah
canım gebesin işşte yaşasın teyze oluyorumbenim çıkmam lazım eşime çay vericem duş alıcak çamaşırları çıkarmam lazım biraz kocişimle ilgileniyim sonra görüşrüz sevinç karısıda gelrise yandık gelmeden kaçıyım okadar konuştum arkasından:18::18::18:
hııh hiçte bikerem 8 haftada yeni kıyafetler almaya başşlayın kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyoduuuuerkekte bide karın birden çıkıyomuş oğluşum olcak benimde hıh ondan çıktı odaa
:99::99::99::99::99::99::99::99::99:konuştum işte glsinde görsün neler demişim
aynı ben siz sen ya bu yolda her şey mübah
canım gebesin işşte yaşasın teyze oluyorumbenim çıkmam lazım eşime çay vericem duş alıcak çamaşırları çıkarmam lazım biraz kocişimle ilgileniyim sonra görüşrüz sevinç karısıda gelrise yandık gelmeden kaçıyım okadar konuştum arkasından:18::18::18:
olur canımmmm derdimmmmm çokkkkk sevinci getirin bana mazlummm mazluımu getierinnnnnnnn
sorma kuzum sevinçle başa karısı benlende ilgilenmiyo artıhele sevinç varsa yosa başakla eroşla ilgileniyoo sanki biz hamiş dilizbizim dışımızda heykeslen sohbet ediyo hep başkalarıyla ilgileniyo kıskanılı iştee bnde ilgi istiyooom :84::84:
hiç o anca eroşa özelliklede başağa hamişlik kocu yapsın biz diiliz a biz kaynımızda anca top taşıyoz yaaa çok kızıyom çooook:113:
Atiyom seni kankaliktanbiricikimmm seni tanımıom ama çok sevdimm kankam ollurmusunnnn
Haiskocmm gitme kankacimmm kal birazdahaa
Miden bulaniyomus ya aklima ustune gormus olma ihtimalin geldi gulum
hayirnabersiniz eşim yolda geliyomuş gelmden iki lafın belini kıralım didim sevinç karısı nerde çarpışmayamı gitti acabae okadarda olucek yane okadar halıyı abaşuru almış yataktan çıkmaması lazım hatunun olsaydı şimdi lafı sokardı ban iyiki yok oh arkasından ne konuşurum şimdi ben
gelmedimi seninki.... evet yaa nerde bu sevinç hergün burda sabahlar hatun bugün yok
kız o göbekten bende de çıktıydı ama sabaha iniyo o göbiştabi yinede belli olmaz ne diim..kıyafetler karnını sıkmasın diye rahat giyin diyolar...
bağlantım gitti kızlar yaaa, aaaa hem kocişim yok hem bağlantım ne kötü oldum bian:18:
sevinç gelmiş hoşgelmiş seviiinnnçççç
kız o göbekten bende de çıktıydı ama sabaha iniyo o göbiştabi yinede belli olmaz ne diim..kıyafetler karnını sıkmasın diye rahat giyin diyolar...
bağlantım gitti kızlar yaaa, aaaa hem kocişim yok hem bağlantım ne kötü oldum bian:18:
sevinç gelmiş hoşgelmiş seviiinnnçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?