Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bildiğin 2.çizgi çıkmış işteee.... ben dayanamzdım sabah kadar kesin yapardım test

kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap canımmmmm tabiki

o çizgi 2 saat sonra degil de hemen cıkaydı beynime agrılar girmeyecekti yarın yapsam mı iki gün daha beklesem miii yawwwwww delircem

o çizgi 2 saat sonra degil de hemen cıkaydı beynime agrılar girmeyecekti yarın yapsam mı iki gün daha beklesem miii yawwwwww delircem

Allahımmmm ne sabırlı hatunnnn:)) bekle sen ama biz çatlarız burda,en iyisi testi yap fotosunu koy sen bakma :))

var var görünüyo 1 günmü geçtiydi adetin sadecene 2 gün dahamı beklesen acabaa yada direk kana gidipte eminde olabilirsin sabahda yap gene sili milikte çıksa direk kan testine git ben çift çzgiyi göür görmez direk kan vermeye gittiydim ne kadar emin olsamda hamiş olduğumdan bhcg değerimi bilmek istediydim adetimden 5 gün sonraki değerim 1905ti

Allahımmmm ne sabırlı hatunnnn:)) bekle sen ama biz çatlarız burda,en iyisi testi yap fotosunu koy sen bakma :))

hiç sabırlı degilimdir canım yaa.. du bakam sabah belki de yaparım.. ah keşke cift görsem eşimi kaldırsammm oynasak göbek atsakkkkkkkkkkkk

dün adet günümdü. bugun daha bi gün oldu.. 4 gün gecince yapın testi diyolar yaa.. öyle yapabilirim. yarın pazar kan testi zaten veremem beklemem lazım bi gün.. ne heyecanlı seyler bunlar yaaa Allah'ım sana şükürler olsun hersey için..

bebişini diyorum kızzz... ama üzgünüm o göbek yemek göbeğidir daha çıkmaz öyle hemen karın :)

hııh hiçte bikerem 8 haftada yeni kıyafetler almaya başşlayın kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyoduuuu erkekte bide karın birden çıkıyomuş oğluşum olcak benimde hıh ondan çıktı odaa

pazartesi gidersin sende canım çatlama ama yaa bebeğe zarar bak haa yani genelde 3 gün sonra falan daha bi netleşiyo geçte yumurtladıysan böyle çıkması normal

pazartesi gidersin sende canım çatlama ama yaa bebeğe zarar bak haa yani genelde 3 gün sonra falan daha bi netleşiyo geçte yumurtladıysan böyle çıkması normal

hayırlısı olsun insallahh.. sagol canım gercekten.. ben de cıkayım da uzanıyım az tv bakim.. öpüyorum cok sen de dinlenn bebişinleee :124:

:99::99::99::99::99::99::99::99::99:konuştum işte glsinde görsün neler demişim
amin canım inşallah bak bende klomen glukofen+soğan kürü ve çatlatma iğnesi vurulmuştum öle kaldım büyük ihtimalle seninkie tutmutur iğne oldğuna göre
aynı ben siz sen ya bu yolda her şey mübah

canım gebesin işşte yaşasın teyze oluyorum benim çıkmam lazım eşime çay vericem duş alıcak çamaşırları çıkarmam lazım biraz kocişimle ilgileniyim sonra görüşrüz sevinç karısıda gelrise yandık gelmeden kaçıyım okadar konuştum arkasından:18::18::18:

ah canım ahh o kadar gercek olsun isterim ki.. hadi cık da hallet işlerini :) kolay geleee

hııh hiçte bikerem 8 haftada yeni kıyafetler almaya başşlayın kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyoduuuu erkekte bide karın birden çıkıyomuş oğluşum olcak benimde hıh ondan çıktı odaa

kız o göbekten bende de çıktıydı ama sabaha iniyo o göbiş tabi yinede belli olmaz ne diim..kıyafetler karnını sıkmasın diye rahat giyin diyolar...

bağlantım gitti kızlar yaaa, aaaa hem kocişim yok hem bağlantım ne kötü oldum bian:18:

sevinç gelmiş hoşgelmiş seviiinnnçççç

dimi yaa bebişlerimiz için herşeye değer ne korkuyon kız ne dedinki sankim :26: hadi iyi bıcı bıcılaaar iyi akşamlar canım

olur canımmmm derdimmmmm çokkkkk sevinci getirin bana mazlummm mazluımu getierinnnnnnnn

o kadar arastirdim troitini
hiç o anca eroşa özelliklede başağa hamişlik kocu yapsın biz diiliz a biz kaynımızda anca top taşıyoz yaaa çok kızıyom çooook :113:
de getttt
biricikimmm seni tanımıom ama çok sevdimm kankam ollurmusunnnn
Atiyom seni kankaliktan
Haiskocmm gitme kankacimmm kal birazdahaa
Miden bulaniyomus ya aklima ustune gormus olma ihtimalin geldi gulum

hayir pazara gittim
gelmedimi seninki.... evet yaa nerde bu sevinç hergün burda sabahlar hatun bugün yok
isimiz vardi zaaaar

Sewinccc
Carpistinmi sen simdi dusunu alip bornozunla kahwe keyfi yapiyosundur
Kutlama yaptinizmi halinin ustunde awizenin altinda kirmisi mini geceliginle

Hosgeldim ama cikiyom pazardan geldim 25 kilo domatesten konserve yaptim cook yoruldum iyi geceler

benimkinin pek indiği söylenemez ben burdayım diye bas bas bağırıyooo :84: klomen falan kullanıyom ya ondanmıdır acabaaa :26::26:

yaaa alışveriş yapmıcam son aya kadar diyodum ama nette geziniyorum çok güzel şeyler var,hastane çıkışları filan indirime girmiş 80 tl iyimi sizce kızlar alıyımmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…