Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben annemdeyim annem hazırlıyo yemek mantar, makarna bide semiz otu yogurtlayacak..ohh ne güzel hazır yemek... Eşin nasıl geldi dün akşam? Daha iyi olmuştur inş.. Bende bugün annemle çıkıp kendi evimi temizledim yaklaşık 2 haftadır temizlendiği yoktu mok götürüyodu heryeri ohhh mis gibi oldu ama suan belim ağrıyo..

Bu arada deneyimli hatunlar bugün salonda uzanmıştım,sol kasığımın birazcık daha üstünde arka arkaya belli aralıklarla 7-8 kere bi hareketlilik oldu,tekme atmaya başladımı benim kız ne dersiniz? Böyle pıtpıt bi kıpırtı oldu...hiç hareket etmeden bekledim belli aralıklarla 7-8 kere tekrarladı..

Başakkkkkk gelde bi anlat bakayım hazırlıklar ne alemde neler aldın bebişin için

ufak tefekleri tamam sayılır teyzesi i de bez alırsak tamam olcak

büyük eksikleride kaynoş alcak onu bekliyom

sen bişiler aldınmı zilloşa

kıs doktor kesin kız diyo dimi

sadece bizde bitmiyo iş anacım koca kanmaya hazır bi koca olamsı lazım sevincinki gibi

Son düzenleme:
ufak tefekleri tamam sayılır teyzesi i de bez alırsak tamam olcak

Büyük eksikleride kaynoş alcak onu bekliyom

Sen bişiler aldınmı zilloşa

Kıs doktor kesin kız diyo dimi

iyi kız bezden başka bişey kalmadıysa senin bebiş odası hazır demektir:)

ben daha bişey almadım beklerim diyodum ama sanırım dayanamıycam ufaktan başlarım bende... Hediyeler de gelmeye başladı dolabın bi köşesini açıcam artık:) evet cnm kesin kız diyo,en son gittiğimizde bacaklar da açıktı zaten kesin gözüktü...

Sevinçin kulakları çınladı geldi işte:) kız sevinç anlatsana sırrı ne böyle evi baştan yenilettin naptın adama

off ya çok şansızım haa tek başına bişiler yemek çok zor bişi

canım çekti sen ööle anlatınca

kalabalık olsakta çeşit çeşit yemekler yapıp yesek

off ya çok şansızım haa tek başına bişiler yemek çok zor bişi

canım çekti sen ööle anlatınca

kalabalık olsakta çeşit çeşit yemekler yapıp yesek

evet kalabalıkta daha iyi gidiyo yemek,sende in kaynoşunaa öyle taşındık diye yabani durma kadına aaaa

kızın adı ne olcak
dolabın köşesini açıcam derken

kendi dolabındamı

evet kalabalıkta daha iyi gidiyo yemek,sende in kaynoşunaa öyle taşındık diye yabani durma kadına aaaa

annem keşke ööle eğlenceli olsa kaynoşa inmek

kaynoşum mutfağı çok dağıtır

ve yemekten sonra işler baan kalır boşversene evimde bi çeşit yemeğimle oturuyum daha iyi

iyi insan lafın üstüne... Atasözünümü kullanmak lazım burda

yoksam öteskinimi
tabiiikide iyi insan denirrr....ötekini düşünme bileee
kızın adı ne olcak
Dolabın köşesini açıcam derken

kendi dolabındamı

adı yok daha kızımın karar vermedik...

Hıı şimdilik kendi dolabıma,doğuma yakın alırım ufak bişey..yaaa bizim ev küçük nasıl sığdırıcam bilmiyorum odaya hem beşik hem ek dolap

Napiosunuuuuuzzz sevinc basakk yookk
Gecmisi okumuyonmu hec
ben hergun yemek yaparim benim kocanin kalbine giden yol midesinden geciyooooo
sadece bizde bitmiyo iş anacım koca kanmaya hazır bi koca olamsı lazım sevincinki gibi
Ewet kocam bir tanedir bende ona sacimi supurge ediyom
Sevinçin kulakları çınladı geldi işte:) kız sevinç anlatsana sırrı ne böyle evi baştan yenilettin naptın adama

iyi insan lafın üstüne... atasözünümü kullanmak lazım burda

yoksam öteskinimi

sen comagi hazirla istersen

hıh sevince de laf ettirmez

küçük beişik al o zaman

yatak odasına mı koycan bebği ayrı odası olmıycak dimi

Karilar boya isi bitti kocamla temizlik yapiyok boyaciyi bunalima soktum adam giderken dediki begenmedigin bir yer varmi abla sonra abimi yeme dedi bende valla sabahtan aksama aksamdan sabaha konusurum dedim :99:
adam
gunun flasini veriyorum kocisim didiki ewe parkede dosetelimmi askimmmmmmmm
bende olur didimmmm 2 gune kadar model sececezzz

hıh sevince de laf ettirmez

Küçük beişik al o zaman

yatak odasına mı koycan bebği ayrı odası olmıycak dimi
yok cicim şimdilik bizim yanımızda 4-5 yaşına kadar, sonra ev alırsak odasını ayırıcaz

inannnmıyoruuummm harikasın sevinç ablaaaaaaammmmmm nolur nolurrr banada sırrını söylee nasıl bu hale getirdin adamııı
ben kaynoşa inmek istemiyom ya size gelebilirim mesela yada davet eden başka biri varsa

gel canım ayıp ettinnn aaaaa annem çok iidir işde yaptırmaz hiç sana

hade maşallahh atağa geçti senin koca

yakında karıyı da değiştirmesin dikkat et

slm canlar naber sevıncım bende senın gıbı beklenenden once adet oldum 5-6 gun sonra beklıyodum.. gercı busefer tuhaf oldu öyle acık renklı felan gelırdı kandan önce ama bu sefer cıkolata kahvesı bır yoğun akıntıyla basladı:26::26: ama ustune gorme felanda olduğumu sanmıyorum bu arada vajınamda olusan sıslığı netten arastırdım ve buldum bakın sızle resmını paylasayım.. adetmın besıncı gunu yanı carsamba sabahı gıdıcem doktora artık ozaman öğrencem aslını astarını:18::18::18:

elhamdurillah iyi canım korkma karnım açtı ondan çarpıntım oldu dedi birde başı agrımış brn biraz araştırdımda tineri o yaparmış:18::18:bu tinerle işleri olanlar ne yaparki acaba
kız bunu kocası acaba kaç model
Gecmisi okumuyonmu hec

ben hergun yemek yaparim benim kocanin kalbine giden yol midesinden geciyooooo

Ewet kocam bir tanedir bende ona sacimi supurge ediyom

sen comagi hazirla istersen
bend eokadar laf didim ama beni alıntı almaya tenellzül bile etmemiş haspam
kız sen bize bir ders versene bebem bakalım nasıl oluyo adamı kandırmak benim kocişim işe gitti gene yanlızım
hade maşallahh atağa geçti senin koca

yakında karıyı da değiştirmesin dikkat et

olurmu dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…