ben geldim bebeleryayla çorbasını vardı 1 tabak makarnamda var 1 tabak şimdide patlıcan yemegi attım ocaga pişiyo evi dip köşe temizledim üstekiler taşındı bugün sen benim bütün çelik kapımı çiz sinirim oynadı ya desem kavga çıkıcek he zaten bir uyutmadılar benide eşim işe gitti bende oruçlu yum iftarımı bekliyom yarın 6 günlerim bitiyor ve salı günü 10 gün borcum var onu tutucam allah nasip ederse bizim sevinç karısıda nasıl çarpıştıysa oooooo adam halı aldı avize aldı bride boya yaptırıyo kızlar bizde sevinçten ders alalım nasıl koca kandırılır ve çarpışılır diye bu arada bugün benim karnım nedense çok acıktı menüde ne var bugün hatunlar
Başakkkkkk gelde bi anlat bakayım hazırlıklar ne alemde neler aldın bebişin için
ben geldim bebeleryayla çorbasını vardı 1 tabak makarnamda var 1 tabak şimdide patlıcan yemegi attım ocaga pişiyo evi dip köşe temizledim üstekiler taşındı bugün sen benim bütün çelik kapımı çiz sinirim oynadı ya desem kavga çıkıcek he zaten bir uyutmadılar benide eşim işe gitti bende oruçlu yum iftarımı bekliyom yarın 6 günlerim bitiyor ve salı günü 10 gün borcum var onu tutucam allah nasip ederse bizim sevinç karısıda nasıl çarpıştıysa oooooo adam halı aldı avize aldı bride boya yaptırıyo kızlar bizde sevinçten ders alalım nasıl koca kandırılır ve çarpışılır diye bu arada bugün benim karnım nedense çok acıktı menüde ne var bugün hatunlar
ufak tefekleri tamam sayılır teyzesi i de bez alırsak tamam olcak
Büyük eksikleride kaynoş alcak onu bekliyom
Sen bişiler aldınmı zilloşa
Kıs doktor kesin kız diyo dimi
ben annemdeyim annem hazırlıyo yemek mantar, makarna bide semiz otu yogurtlayacak..ohh ne güzel hazır yemek... Eşin nasıl geldi dün akşam? Daha iyi olmuştur inş.. Bende bugün annemle çıkıp kendi evimi temizledim yaklaşık 2 haftadır temizlendiği yoktu mok götürüyodu heryeri ohhh mis gibi oldu ama suan belim ağrıyo..
Bu arada deneyimli hatunlar bugün salonda uzanmıştım,sol kasığımın birazcık daha üstünde arka arkaya belli aralıklarla 7-8 kere bi hareketlilik oldu,tekme atmaya başladımı benim kız ne dersiniz? Böyle pıtpıt bi kıpırtı oldu...hiç hareket etmeden bekledim belli aralıklarla 7-8 kere tekrarladı..
Sevinçin kulakları çınladı geldi işte:) kız sevinç anlatsana sırrı ne böyle evi baştan yenilettin naptın adama
off ya çok şansızım haa tek başına bişiler yemek çok zor bişi
canım çekti sen ööle anlatınca
kalabalık olsakta çeşit çeşit yemekler yapıp yesek
kızın adı ne olcakiyi kız bezden başka bişey kalmadıysa senin bebiş odası hazır demektir:)
ben daha bişey almadım beklerim diyodum ama sanırım dayanamıycam ufaktan başlarım bende... Hediyeler de gelmeye başladı dolabın bi köşesini açıcam artık:) evet cnm kesin kız diyo,en son gittiğimizde bacaklar da açıktı zaten kesin gözüktü...
evet kalabalıkta daha iyi gidiyo yemek,sende in kaynoşunaa öyle taşındık diye yabani durma kadına aaaa
tabiiikide iyi insan denirrr....ötekini düşünme bileeeiyi insan lafın üstüne... Atasözünümü kullanmak lazım burda
yoksam öteskinimi
kızın adı ne olcak
Dolabın köşesini açıcam derken
kendi dolabındamı
Gecmisi okumuyonmu hecNapiosunuuuuuzzz sevinc basakk yookk
ayy ne kabus gibi günlerdi o günler
yemek yapmak benim için büyük bi sorundu
acaba ne yemek yapsam yaptığım yemek güzel olurmu beğenirlermi
akşamdan ağlamay başlardım
kocam nasıl yardımcı olacağını şaşırırdı
çok şükür geçti o günler şimdi yemekte yapmıyorumkocam sorarsa hergün yemekmi olur diyorum
Ewet kocam bir tanedir bende ona sacimi supurge ediyomsadece bizde bitmiyo iş anacım koca kanmaya hazır bi koca olamsı lazım sevincinki gibi
Sevinçin kulakları çınladı geldi işte:) kız sevinç anlatsana sırrı ne böyle evi baştan yenilettin naptın adama
iyi insan lafın üstüne... atasözünümü kullanmak lazım burda
yoksam öteskinimi
annem keşke ööle eğlenceli olsa kaynoşa inmek
Kaynoşum mutfağı çok dağıtır
ve yemekten sonra işler baan kalır boşversene evimde bi çeşit yemeğimle oturuyum daha iyi
tabiiikide iyi insan denirrr....ötekini düşünme bileee
adı yok daha kızımın karar vermedik...
Hıı şimdilik kendi dolabıma,doğuma yakın alırım ufak bişey..yaaa bizim ev küçük nasıl sığdırıcam bilmiyorum odaya hem beşik hem ek dolap
heh o zaman acındırma hiç kendiniii
yok cicim şimdilik bizim yanımızda 4-5 yaşına kadar, sonra ev alırsak odasını ayırıcazhıh sevince de laf ettirmez
Küçük beişik al o zaman
yatak odasına mı koycan bebği ayrı odası olmıycak dimi
inannnmıyoruuummm harikasın sevinç ablaaaaaaammmmmm nolur nolurrr banada sırrını söylee nasıl bu hale getirdin adamıııkarilar boya isi bitti kocamla temizlik yapiyok boyaciyi bunalima soktum adam giderken dediki begenmedigin bir yer varmi abla sonra abimi yeme dedi bende valla sabahtan aksama aksamdan sabaha konusurum dedim :99:
Adam
Gunun flasini veriyorum kocisim didiki ewe parkede dosetelimmi askimmmmmmmm
Bende olur didimmmm 2 gune kadar model sececezzz
ben kaynoşa inmek istemiyom ya size gelebilirim mesela yada davet eden başka biri varsa
Karilar boya isi bitti kocamla temizlik yapiyok boyaciyi bunalima soktum adam giderken dediki begenmedigin bir yer varmi abla sonra abimi yeme dedi bende valla sabahtan aksama aksamdan sabaha konusurum dedim :99:
adam
gunun flasini veriyorum kocisim didiki ewe parkede dosetelimmi askimmmmmmmm
bende olur didimmmm 2 gune kadar model sececezzz
elhamdurillah iyi canım korkma karnım açtı ondan çarpıntım oldu dedi birde başı agrımış brn biraz araştırdımda tineri o yaparmış:18::18:bu tinerle işleri olanlar ne yaparki acababen annemdeyim annem hazırlıyo yemek mantar, makarna bide semiz otu yogurtlayacak..ohh ne güzel hazır yemek... Eşin nasıl geldi dün akşam? Daha iyi olmuştur inş.. Bende bugün annemle çıkıp kendi evimi temizledim yaklaşık 2 haftadır temizlendiği yoktu mok götürüyodu heryeri ohhh mis gibi oldu ama suan belim ağrıyo..
Bu arada deneyimli hatunlar bugün salonda uzanmıştım,sol kasığımın birazcık daha üstünde arka arkaya belli aralıklarla 7-8 kere bi hareketlilik oldu,tekme atmaya başladımı benim kız ne dersiniz? Böyle pıtpıt bi kıpırtı oldu...hiç hareket etmeden bekledim belli aralıklarla 7-8 kere tekrarladı..
kız bunu kocası acaba kaç modelsadece bizde bitmiyo iş anacım koca kanmaya hazır bi koca olamsı lazım sevincinki gibi
bend eokadar laf didim ama beni alıntı almaya tenellzül bile etmemiş haspamGecmisi okumuyonmu hec
ben hergun yemek yaparim benim kocanin kalbine giden yol midesinden geciyooooo
Ewet kocam bir tanedir bende ona sacimi supurge ediyom
sen comagi hazirla istersen
kız sen bize bir ders versene bebem bakalım nasıl oluyo adamı kandırmak benim kocişim işe gitti gene yanlızımKarilar boya isi bitti kocamla temizlik yapiyok boyaciyi bunalima soktum adam giderken dediki begenmedigin bir yer varmi abla sonra abimi yeme dedi bende valla sabahtan aksama aksamdan sabaha konusurum dedim :99:
adam
gunun flasini veriyorum kocisim didiki ewe parkede dosetelimmi askimmmmmmmm
bende olur didimmmm 2 gune kadar model sececezzz
hade maşallahh atağa geçti senin koca
yakında karıyı da değiştirmesin dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?