kızlar hamilesiniz ama birşey dicem ama çekiniyom benim canım biber dolması çekti yaw oruçluyumya ondan herşeyi çekiyo canım kız duurnda bakıyım patlıcan yemegime işşallah hamur gibi olmaz:18::18::18::18:
hoş geldim bebem ne var ne yok oralarda kız ana gelemde beni gezmeye götür
ne haber nasılsınız kociş bir yere kadar gitti bende fırsattan istifade size bakayım dedim..nörüyoonuz bakalımherkes iyimiii..
çıkmaz anam hiç ses çıkmaz bunlardna
nerde beleş oraya yerleş
bedava beşik bulmş niye ses çıakrsın
parası cebine kalır
ellerinden gelse marangoza tahta beşik yaptırcaklar
sepet beşiklerde sanki dünyanın parası 200tl bile yok
ne haber nasılsınız kociş bir yere kadar gitti bende fırsattan istifade size bakayım dedim..nörüyoonuz bakalımherkes iyimiii..
çıkmaz anam hiç ses çıkmaz bunlardna
nerde beleş oraya yerleş
bedava beşik bulmş niye ses çıakrsın
parası cebine kalır
ellerinden gelse marangoza tahta beşik yaptırcaklar
sepet beşiklerde sanki dünyanın parası 200tl bile yok
belinay geri döndüğüne çok sewindim kuzum ne yaptın barıştın dimi kocişinle..kız kusurabakma eğer yazdıysanda haberim yok ben esaret teyimde ne zamandır giremiyom
hiç sorun diil aşkım biber dolmasını seemiyom Alllah kabul etsin
200 nerde kız bız optmm baktıkda 500 ole bısey ayy kac olursa olsun ılk torun zaten aılem alacak kız tarafı alırmıs sanırsam gelen altınarı bozdurup oda alcam koca yataklı olanları demıyo tek olsun alırız dıye hec sesınıcıkarmadı kocam bı kızdı bosamı calısyom dıye
daha yenı tasındım ev kendımız bıda tasınama m kı ama tasınmayı cok ısterdım batıkente gıtmeyı
ben hepınızı sevıyom annem sevınc yerı ayrı tabı benı sureklı dınlıyo akıl hocam benım
sadece her dk burda bulunmak benı sıkıyo hep bebek yok yumurta gunu yok yok erken gebelık belıtrlerı sureklı net bubnlara bakıyrm oyuzden uzk durdum valla kafam kac gundr topladımm
canım geçmiş olsun bende miyom var miyom böyle olmaz..seninki daha çok hal dilinde kan çıbanına benziyor onu genelde uyuşturup içini temizliyorlar benim kız kardeşimde olmuştu..sağlık ocağında ebe halletmişti..
ne olsun kuzum kocamın tatili yarın bitiyor bende temizliğe girişecem yarın,gel kız buranın sıcağına dayanırsan gezdireyim canım..hoş geldim bebem ne var ne yok oralarda kız ana gelemde beni gezmeye götür
benimde ilk oglum duruyodu ozaman kaynanam birinden beşşik almış dedi kullanırsın ne kullanıcam ya oglana hamile kaldım 2 bebegime gene dedim anne babasının canı sag olsın babası alır
kız napim adam bırakmıyo benikızz nerdesin sennn abovv koca evi istila etti ne zaman başlıcak işe gitsinde ekmek paarsı kazansın evde mahfoldu iyi bi temzlik lazım
barışmş barışmıiş tatile bilem gitmişler bide yeni ev bakıyolarmış hiç bize sölemiyo
belinay geri döndüğüne çok sewindim kuzum ne yaptın barıştın dimi kocişinle..kız kusurabakma eğer yazdıysanda haberim yok ben esaret teyimde ne zamandır giremiyom
sevinçmiş
sevincin şimdi akıl hocasına ihtiyacı var kocası bütün evi yeniledikten sonra karıyıda yenilicek haberi yok
ne olsun kuzum kocamın tatili yarın bitiyor bende temizliğe girişecem yarın,gel kız buranın sıcağına dayanırsan gezdireyim canım..
kız napim adam bırakmıyo beniçok sık tatili yoktur benim kocişimin oda dinlenmiş oldu,yarın gidiyor,bende hemen işe girişiyorum ama az önce balkonu girişi yıkattım ona
neeyyyyyybarıştığına sewindim de bu kadar gelişme mi olmuş..
barışmş barışmıiş tatile bilem gitmişler bide yeni ev bakıyolarmış hiç bize sölemiyo
3 gunluk kuslukten snra barıstık ama ben hala kocaya bole bakıyom
oda bısey dıecem dıyo odu kopuyo evde yapılacak ıs olsada bende yaptrsam sevıcn gıbı
fıstıklı lokum tarzı bişey tadı canım...kız ne demek kuzum yollarım tabi,sen yeterki iste...neriye götürücem beni kız siizn orda cezeryemi diyolar tadı nasıl ben çok merak ediyorum ya adresi versem ban yollarmısın kaç tl fiyatı varsa
basak ne dedıkoducusun gı bıyere gıtmedık daha esım calısyo evde bakmıyoz nerden cıkartın
ama sevıcn demeyı unutmus heralde
mevlut yapıyozz benım evde olck buyuk bıseymıs kaynos ole dıyo
sewindim..kuzum kız çarpıştınız dimi zamanında...
ne istiyorsan yaptır işte tam zamanı,kız sewince ne oldu beee biri anlatsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?