Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinay geri döndüğüne çok sewindim kuzum ne yaptın barıştın dimi kocişinle..kız kusurabakma eğer yazdıysanda haberim yok ben esaret teyimde ne zamandır giremiyom

hiç sorun diil aşkım biber dolmasını seemiyom Alllah kabul etsin

ne haber nasılsınız kociş bir yere kadar gitti bende fırsattan istifade size bakayım dedim..nörüyoonuz bakalımherkes iyimiii..
hoş geldim bebem ne var ne yok oralarda kız ana gelemde beni gezmeye götür

benimde ilk oglum duruyodu ozaman kaynanam birinden beşşik almış dedi kullanırsın ne kullanıcam ya oglana hamile kaldım 2 bebegime gene dedim anne babasının canı sag olsın babası alır

ne haber nasılsınız kociş bir yere kadar gitti bende fırsattan istifade size bakayım dedim..nörüyoonuz bakalımherkes iyimiii..

kızz nerdesin sennn abovv koca evi istila etti ne zaman başlıcak işe gitsinde ekmek paarsı kazansın evde mahfoldu iyi bi temzlik lazım

200 nerde kız bız optmm baktıkda 500 ole bısey ayy kac olursa olsun ılk torun zaten aılem alacak kız tarafı alırmıs sanırsam gelen altınarı bozdurup oda alcam koca yataklı olanları demıyo tek olsun alırız dıye hec sesınıcıkarmadı kocam bı kızdı bosamı calısyom dıye

belinay geri döndüğüne çok sewindim kuzum ne yaptın barıştın dimi kocişinle..kız kusurabakma eğer yazdıysanda haberim yok ben esaret teyimde ne zamandır giremiyom

barışmş barışmıiş tatile bilem gitmişler bide yeni ev bakıyolarmış hiç bize sölemiyo

canım geçmiş olsun bende miyom var miyom böyle olmaz..seninki daha çok hal dilinde kan çıbanına benziyor onu genelde uyuşturup içini temizliyorlar benim kız kardeşimde olmuştu..sağlık ocağında ebe halletmişti..

kız iyi araştır kazık olmasın 500müü

koca beşikler 500 falan burda

anneaanesi alacaksa çok pahalıya kaçma

ama babaannesi alacaksa 5000lükten al

aman bebik olsunda beşik meşik kolay

sevinçmiş

sevincin şimdi akıl hocasına ihtiyacı var kocası bütün evi yeniledikten sonra karıyıda yenilicek haberi yok

vilmacım beydaglıya katılıyorum bebem ben arkadaşında öle oldu uyuttular enjektörle çektiler orayı dikiş atttılar

ne olsun kuzum kocamın tatili yarın bitiyor bende temizliğe girişecem yarın,gel kız buranın sıcağına dayanırsan gezdireyim canım..
kızz nerdesin sennn abovv koca evi istila etti ne zaman başlıcak işe gitsinde ekmek paarsı kazansın evde mahfoldu iyi bi temzlik lazım
kız napim adam bırakmıyo beniçok sık tatili yoktur benim kocişimin oda dinlenmiş oldu,yarın gidiyor,bende hemen işe girişiyorum ama az önce balkonu girişi yıkattım ona
barışmş barışmıiş tatile bilem gitmişler bide yeni ev bakıyolarmış hiç bize sölemiyo

neeyyyyyybarıştığına sewindim de bu kadar gelişme mi olmuş..

3 gunluk kuslukten snra barıstık ama ben hala kocaya bole bakıyom
oda bısey dıecem dıyo odu kopuyo evde yapılacak ıs olsada bende yaptrsam sevıcn gıbı

sevinçmiş

sevincin şimdi akıl hocasına ihtiyacı var kocası bütün evi yeniledikten sonra karıyıda yenilicek haberi yok

sewince ne olmuş yaa evimi yenilemiş yuh ya iyiki bir hafta yoktum heee..başka şeylerde varmı??? zaten gözüm ağrıyo okuyamam geçmişi oooffff..

neriye götürücem beni kız siizn orda cezeryemi diyolar tadı nasıl ben çok merak ediyorum ya adresi versem ban yollarmısın kaç tl fiyatı varsa

basak ne dedıkoducusun gı bıyere gıtmedık daha esım calısyo evde bakmıyoz nerden cıkartın

ama sevıcn demeyı unutmus heralde

mevlut yapıyozz benım evde olck buyuk bıseymıs kaynos ole dıyo

3 gunluk kuslukten snra barıstık ama ben hala kocaya bole bakıyom
oda bısey dıecem dıyo odu kopuyo evde yapılacak ıs olsada bende yaptrsam sevıcn gıbı

sewindim..kuzum kız çarpıştınız dimi zamanında...

ne istiyorsan yaptır işte tam zamanı,kız sewince ne oldu beee biri anlatsın..

neriye götürücem beni kız siizn orda cezeryemi diyolar tadı nasıl ben çok merak ediyorum ya adresi versem ban yollarmısın kaç tl fiyatı varsa
fıstıklı lokum tarzı bişey tadı canım...kız ne demek kuzum yollarım tabi,sen yeterki iste...
basak ne dedıkoducusun gı bıyere gıtmedık daha esım calısyo evde bakmıyoz nerden cıkartın

ama sevıcn demeyı unutmus heralde

mevlut yapıyozz benım evde olck buyuk bıseymıs kaynos ole dıyo

dedikoduyu yaptı kaçtı mı bu karı ne,ne abartmiş ama...ne mevlütü kız niye kendi evinde yapmıyormuş kaynoşun..

sewindim..kuzum kız çarpıştınız dimi zamanında...

ne istiyorsan yaptır işte tam zamanı,kız sewince ne oldu beee biri anlatsın..

canım ıgneden 1 saat snra carmıstık bıde 4 gun snra falan o baskada yok yanı bu ay bosa gıttı dok gıdecektım gıtmıyorum bıraktım tedavıyı

bısey olmadı ay bende bılmıyo en sonr tavanı boyatacak dıye bılyıodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…