Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

senin yadıgının altında şeymi var banamı öle geliyo kızkadın uzvuuuuuuuuu

eee var tabı dunden berı anlatıyom sıze derdımı mıyommu acaba dıye sorup duruyonuz aydınlatam dedım ıste nasıl bısey cıktı bende

ay utandım vallahi he kız sneded bunu var dicem yok dicen ben dünden beri yerdemiydim göktemiydim bellid egildim canım lalum eşime takmıştım kafayı

ay utandım vallahi he kız sneded bunu var dicem yok dicen ben dünden beri yerdemiydim göktemiydim bellid egildim canım lalum eşime takmıştım kafayı

offff ya arkadasın burda canıyla uğrasıyo sen orda koca derdındesın allahım ya yalan dunya pıtıraklı memleket kımse dınlemıyo kımsenın derdını

eee var tabı dunden berı anlatıyom sıze derdımı mıyommu acaba dıye sorup duruyonuz aydınlatam dedım ıste nasıl bısey cıktı bende

canım bartolin apsesi oranda sivilce gibi bişeyin apse yapması şişmesi gibi bişey.ameliyatla gideriliyo,ufak bi ameliyat...ben olmadım ama vaji tedavisi olmuştum, orda dr raporuma bartolin apsesi yazdı vajinusmus yazamıycağı için..bende sormuştum ben noldum şimdi diye:)) eğer ondan şüpheleniyosan ihmal etme,küçük bi operasyonla halledilir..

offff ya arkadasın burda canıyla uğrasıyo sen orda koca derdındesın allahım ya yalan dunya pıtıraklı memleket kımse dınlemıyo kımsenın derdını

haklsıın kuzjum

pıtıraklı memleket

Allah ım daha neler öğrencez

ben geldım kzılar annemlerdeyım sıkıldım sıze bıo bakayım dedım

vılma oseyden bende gecen sene cıktı cok cektım patlattı doktr sonunda

Kızlar ben çıkıyorum..ayrıca aşkolsun sizeee küstümm okuyup esgeçtiniz sordum o kadar acaba hissettiğim şey tekmemi diye ama kimse cevap vermedi Küstüm çıkıyom ben akşama kadarda gelmem..

cnm ya inşalllah önemli bişi değildir tırnaklarını yime

çok çarpışmaktanmı oldu nedir

nerdesin sen biz merak ediyos burda face imiz yok diye adam yerine konmuyos

ordan b,itek sevince rapor veriyon kocanla barışmışın tatile gidip gelmişin ev taşıma planları yapıyomuşun buraya niye gelmedin peki küstüm ben bidahada gelmem silin beni listeden
Kızlar ben çıkıyorum..ayrıca aşkolsun sizeee küstümm okuyup esgeçtiniz sordum o kadar acaba hissettiğim şey tekmemi diye ama kimse cevap vermedi Küstüm çıkıyom ben akşama kadarda gelmem..

ben görmedim ne sordun

bak sana ne anlatacam bız kaynosla onların bı komsusuna gıttık ılla gelın dıye kadın beynımı yedı tatlı yedırecm sana dedı neyse cıktık

sohbet sırasında dedım kı ben sepet besık ıstıyorum ayrıda odasına alcam dedım kadın aaaaaaa ne gerek varmıs ben sana verırım torunun kını kızın ablası kullandı ole seyler alınmaz dedı dedım ananesı var dedelrı babanaesı okadr oldumu alırlar ılk torun ıkı aılennde dedım dayııs alır ben kaynosdan hec ses cıkmadı nerdeyse tamam dıyecekdı aklıma sen geldın

kuzum ben durumu anlattım artık sık takılmayacm buraya alınma sen ben tatıle gıtmedım haftaya gıdecem ev tasımadım nerden cıktı gıı :44::44::44:

hiç görmedinmi daah önce
yok kız gördüm her ay görüyorum kendilerinide burda görünce tuaf oldum
canım korkma o tedaviyle geçiyor sen onunla yırtmışsın benim başıma geleni size anlatsam böyle kalırdınız benimde vajınamın girişinde makatıma kadar şişlik vardı allahım popomun üstüne oturamadım kaç gün korkumdan doktora gittik eşimle adam ne dese yüzüme senin şeffek akıntım dışarı akmamış içeri akmış onın için vajina yerin şişmiş dedi ay ne igne vurundum ben 10 adet şişlik inenen kadar anam agladı çiban halt yemiş kusura bakma canım ya oruç başıma vurdu inan 2 gündür panik atagım azmış drurumda benim eşimi düşünmektengeçmiş olsun canım işşallah sorun çıkmaz

kızlar alah sizi ne yapmasın patlıcanı ddüklüye attım çabuk olsun diye yeni kapadım aklıma yeni geldi sizlerle konuşunca korkuma bakamadım içine çamur gibi olmuştur yaklaşım 1 saate kadar pişti

kuzum ben durumu anlattım artık sık takılmayacm buraya alınma sen ben tatıle gıtmedım haftaya gıdecem ev tasımadım nerden cıktı gıı :44::44::44:

ev taşımayaıda ben uydurdumyakında onuda yaparsında ses vermezsin bizesadece sevince anlatırsın

biliyom beebk fikri bunaltıyo burdan uzak durmak rahatlatacak belki seniama o sevinç karısı hep hava atıyo

beloş şööle yaptı beloş böööle yaptı bitek beni seviyo bida gelmicek diye

bneden olmasın ayol bence sevinç dikkat etsin kendine adam tek tek yeniliker yapıyo hayatında

kızlar hamilesiniz ama birşey dicem ama çekiniyom benim canım biber dolması çekti yaworuçluyumya ondan herşeyi çekiyo canım kız duurnda bakıyım patlıcan yemegime işşallah hamur gibi olmaz:18::18::18::18:

ne haber nasılsınız kociş bir yere kadar gitti bende fırsattan istifade size bakayım dedim..nörüyoonuz bakalımherkes iyimiii..

çıkmaz anam hiç ses çıkmaz bunlardna

nerde beleş oraya yerleş

bedava beşik bulmş niye ses çıakrsın
parası cebine kalır
ellerinden gelse marangoza tahta beşik yaptırcaklar
sepet beşiklerde sanki dünyanın parası 200tl bile yok

daha yenı tasındım ev kendımız bıda tasınama m kı ama tasınmayı cok ısterdım batıkente gıtmeyı

ben hepınızı sevıyom annem sevınc yerı ayrı tabı benı sureklı dınlıyo akıl hocam benım

sadece her dk burda bulunmak benı sıkıyo hep bebek yok yumurta gunu yok yok erken gebelık belıtrlerı sureklı net bubnlara bakıyrm oyuzden uzk durdum valla kafam kac gundr topladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…