slm canlar nabersevıncım bende senın gıbı beklenenden once adet oldum 5-6 gun sonra beklıyodum.. gercı busefer tuhaf oldu öyle acık renklı felan gelırdı kandan önce ama bu sefer cıkolata kahvesı bır yoğun akıntıyla basladı:26::26: ama ustune gorme felanda olduğumu sanmıyorum bu arada vajınamda olusan sıslığı netten arastırdım ve buldum bakın sızle resmını paylasayım.. adetmın besıncı gunu yanı carsamba sabahı gıdıcem doktora artık ozaman öğrencem aslını astarını:18::18::18:Eki Görüntüle 496296
senin yadıgının altında şeymi var banamı öle geliyo kızkadın uzvuuuuuuuuu
senin yadıgının altında şeymi var banamı öle geliyo kızkadın uzvuuuuuuuuu
eee var tabı dunden berı anlatıyom sıze derdımı mıyommu acaba dıye sorup duruyonuz aydınlatam dedım ıste nasıl bısey cıktı bende
ay utandım vallahi he kız sneded bunu var dicem yok dicen ben dünden beri yerdemiydim göktemiydim bellid egildim canım lalum eşime takmıştım kafayı
eee var tabı dunden berı anlatıyom sıze derdımı mıyommu acaba dıye sorup duruyonuz aydınlatam dedım ıste nasıl bısey cıktı bende
offff ya arkadasın burda canıyla uğrasıyo sen orda koca derdındesın allahım ya yalan dunya pıtıraklı memleket kımse dınlemıyo kımsenın derdını
slm canlar nabersevıncım bende senın gıbı beklenenden once adet oldum 5-6 gun sonra beklıyodum.. gercı busefer tuhaf oldu öyle acık renklı felan gelırdı kandan önce ama bu sefer cıkolata kahvesı bır yoğun akıntıyla basladı:26::26: ama ustune gorme felanda olduğumu sanmıyorum bu arada vajınamda olusan sıslığı netten arastırdım ve buldum bakın sızle resmını paylasayım.. adetmın besıncı gunu yanı carsamba sabahı gıdıcem doktora artık ozaman öğrencem aslını astarını:18::18::18:Eki Görüntüle 496296
nerdesin sen biz merak ediyos burda face imiz yok diye adam yerine konmuyos
ben geldım kzılar annemlerdeyım sıkıldım sıze bıo bakayım dedım
vılma oseyden bende gecen sene cıktı cok cektım patlattı doktr sonunda
Kızlar ben çıkıyorum..ayrıca aşkolsun sizeee küstümm okuyup esgeçtiniz sordum o kadar acaba hissettiğim şey tekmemi diye ama kimse cevap vermediKüstüm çıkıyom ben akşama kadarda gelmem..
nerdesin sen biz merak ediyos burda face imiz yok diye adam yerine konmuyos
ordan b,itek sevince rapor veriyon kocanla barışmışın tatile gidip gelmişin ev taşıma planları yapıyomuşun buraya niye gelmedin peki küstüm ben bidahada gelmem silin beni listeden
ben görmedim ne sordun
hiç görmedinmi daah önce
canım korkma o tedaviyle geçiyor sen onunla yırtmışsın benim başıma geleni size anlatsamoffff ya arkadasın burda canıyla uğrasıyo sen orda koca derdındesın allahım ya yalan dunya pıtıraklı memleket kımse dınlemıyo kımsenın derdını
ben geldım kzılar annemlerdeyım sıkıldım sıze bıo bakayım dedım
vılma oseyden bende gecen sene cıktı cok cektım patlattı doktr sonunda
olurmu dersin
kuzum ben durumu anlattım artık sık takılmayacm buraya alınma sen ben tatıle gıtmedım haftaya gıdecem ev tasımadım nerden cıktı gıı :44::44::44:
bneden olmasın ayol bence sevinç dikkat etsin kendine adam tek tek yeniliker yapıyo hayatında
bak sana ne anlatacam bız kaynosla onların bı komsusuna gıttık ılla gelın dıye kadın beynımı yedı tatlı yedırecm sana dedı neyse cıktık
sohbet sırasında dedım kı ben sepet besık ıstıyorum ayrıda odasına alcam dedım kadın aaaaaaa ne gerek varmıs ben sana verırım torunun kını kızın ablası kullandı ole seyler alınmaz dedıdedım ananesı var dedelrı babanaesı okadr oldumu alırlar ılk torun ıkı aılennde dedım dayııs alır ben kaynosdan hec ses cıkmadı nerdeyse tamam dıyecekdı aklıma sen geldın
ev taşımayaıda ben uydurdumyakında onuda yaparsında ses vermezsin bize sadece sevince anlatırsın
biliyom beebk fikri bunaltıyo burdan uzak durmak rahatlatacak belki seniama o sevinç karısı hep hava atıyo
beloş şööle yaptı beloş böööle yaptı bitek beni seviyo bida gelmicek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?