sewindim..kuzum kız çarpıştınız dimi zamanında...
ne istiyorsan yaptır işte tam zamanı,kız sewince ne oldu beee biri anlatsın..
kız napim adam bırakmıyo beniçok sık tatili yoktur benim kocişimin oda dinlenmiş oldu,yarın gidiyor,bende hemen işe girişiyorum ama az önce balkonu girişi yıkattım ona
neeyyyyyybarıştığına sewindim de bu kadar gelişme mi olmuş..
fıstıklı lokum tarzı bişey tadı canım...kız ne demek kuzum yollarım tabi,sen yeterki iste...
dedikoduyu yaptı kaçtı mı bu karı ne,ne abartmiş ama...ne mevlütü kız niye kendi evinde yapmıyormuş kaynoşun..
canım ıgneden 1 saat snra carmıstık bıde 4 gun snra falan o baskada yok yanı bu ay bosa gıttı dok gıdecektım gıtmıyorum bıraktım tedavıyı
bısey olmadı ay bende bılmıyo en sonr tavanı boyatacak dıye bılyıodum
sewince ne olmuş yaa evimi yenilemiş yuh ya iyiki bir hafta yoktum heee..başka şeylerde varmı??? zaten gözüm ağrıyo okuyamam geçmişi oooffff..
esım ıcın okutyolar cnm bıde bana ev aldılar ben sıtedım bzıde olsun dıye zaten kapıda olck masa sandalya falan bana bı zararı ev batar oda temızlerım
hayırlısı olsun kuzum boşver çok takma baklaım,olacaksa bundan da olur boşalt kafanı....
tavanımı boyatıyor,iyi o zaman hayırlı olsun..
hıımmm iyi o zaman kız ALLAH kabul etsin canım..evinde hayırlı olsun,güle,güle oturun,kız senin kaynoşgilde iyi gelişmeler var maaşallah
ohooo karı halı aldı kocasından tıras tırsa ama adam halıya bişi demediği gibi gitti evin bütün avizelerini yenileme teklifi yaptı seevince
dün gece halı üstü avize altı çarpışma kutlamaları vardı ama rapor vermedi henüz yaptılarmı bilmiyok
bugünde tavanları boyatıyolarmış yarında parke alacakalrımış
öbür günde sevinci değiştirecelkmiş
ohooo karı halı aldı kocasından tırsa tırsa ama adam halıya bişi demediği gibi gitti evin bütün avizelerini yenileme teklifi yaptı seevince
dün gece halı üstü avize altı çarpışma kutlamaları vardı ama rapor vermedi henüz yaptılarmı bilmiyok
oohhhhh hayırlı uğurlu olsun yakışır sewincime...kız dur bari madem parkeler yapılacak onun üzerinded çarpışsınlr...
kaynoşu duymuşmuki acep:26:
sewinci mi değiştirecekmiş sıkar biraz
beloş kız bu oturduğun evimi almşlardı sana
kız bul yaptır hemen,fırsat bu fırsat..kocasına bı kustu evı degstrecek nerdeyse
bende bısey bulsamda yaptrsam kocaya her ıstegıme tamam dıyo
mecbur alcaklardı cnm bılezıklerımı altınlarım aldılar gecen sene bu zmanlarda almıstık beraber odeyecektık bızden ıstyolar ama vermıyozmaasımız kendımeze yetyo
allah senın ıftırandan korusun
sana zahmet al kendinle ban agelde seni misafir edeyimfıstıklı lokum tarzı bişey tadı canım...kız ne demek kuzum yollarım tabi,sen yeterki iste...
dedikoduyu yaptı kaçtı mı bu karı ne,ne abartmiş ama...ne mevlütü kız niye kendi evinde yapmıyormuş kaynoşun..
ohooo karı halı aldı kocasından tırsa tırsa ama adam halıya bişi demediği gibi gitti evin bütün avizelerini yenileme teklifi yaptı seevince
kaynoşu halıalrı görmüş bitek gelmiş halının etiketine bakmış
evet canım bı sene onların mah otrdum kırada sonra kactım
kız bul yaptır hemen,fırsat bu fırsat..
heee ondan yani bende şaşırdım walla,kız yine iyi almışlar bizimkiler yerdi genede almazlardı..
patlıcan ilik gibi olmuş keşke içine et koysaymışım iyi pişermiş allahtan pilav koymamışım ocaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?