Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hangi girişi yıkattın kız evi mi

esım ıcın okutyolar cnm bıde bana ev aldılar ben sıtedım bzıde olsun dıye zaten kapıda olck masa sandalya falan bana bı zararı ev batar oda temızlerım

hayırlısı olsun kuzum boşver çok takma baklaım,olacaksa bundan da olur boşalt kafanı....

tavanımı boyatıyor,iyi o zaman hayırlı olsun..

sewince ne olmuş yaa evimi yenilemiş yuh ya iyiki bir hafta yoktum heee..başka şeylerde varmı??? zaten gözüm ağrıyo okuyamam geçmişi oooffff..

ohooo karı halı aldı kocasından tırsa tırsa ama adam halıya bişi demediği gibi gitti evin bütün avizelerini yenileme teklifi yaptı seevince

dün gece halı üstü avize altı çarpışma kutlamaları vardı ama rapor vermedi henüz yaptılarmı bilmiyok

bugünde tavanları boyatıyolarmış yarında parke alacakalrımış

öbür günde sevinci değiştirecelkmiş

Son düzenleme:
esım ıcın okutyolar cnm bıde bana ev aldılar ben sıtedım bzıde olsun dıye zaten kapıda olck masa sandalya falan bana bı zararı ev batar oda temızlerım

hıımmm iyi o zaman kız ALLAH kabul etsin canım..evinde hayırlı olsun,güle,güle oturun,kız senin kaynoşgilde iyi gelişmeler var maaşallah

hıımmm iyi o zaman kız ALLAH kabul etsin canım..evinde hayırlı olsun,güle,güle oturun,kız senin kaynoşgilde iyi gelişmeler var maaşallah

mecbur alcaklardı cnm bılezıklerımı altınlarım aldılar gecen sene bu zmanlarda almıstık beraber odeyecektık bızden ıstyolar ama vermıyoz maasımız kendımeze yetyo

oohhhhh hayırlı uğurlu olsun yakışır sewincime...kız dur bari madem parkeler yapılacak onun üzerinded çarpışsınlr...

kaynoşu duymuşmuki acep:26:

sewinci mi değiştirecekmiş sıkar biraz

allah senın ıftırandan korusun

oohhhhh hayırlı uğurlu olsun yakışır sewincime...kız dur bari madem parkeler yapılacak onun üzerinded çarpışsınlr...

kaynoşu duymuşmuki acep:26:

sewinci mi değiştirecekmiş sıkar biraz

kaynoşu halıalrı görmüş bitek gelmiş halının etiketine bakmış

kocasına bı kustu evı degstrecek nerdeyse

bende bısey bulsamda yaptrsam kocaya her ıstegıme tamam dıyo
kız bul yaptır hemen,fırsat bu fırsat..
mecbur alcaklardı cnm bılezıklerımı altınlarım aldılar gecen sene bu zmanlarda almıstık beraber odeyecektık bızden ıstyolar ama vermıyoz maasımız kendımeze yetyo

heee ondan yani bende şaşırdım walla,kız yine iyi almışlar bizimkiler yerdi genede almazlardı..

allah senın ıftırandan korusun

iftira değil kuzum bu gidişata göre tahmin

beloşcum bebek fikrini kafanda attığında herşey daha kolay oacak emin ol, ben kafamdan attım son ay 2 kes çarpıştım hiç yatmadan kalktım

üstüne üstelik idrar söktürücü içtim

Allah yeterki ol desin gerisi boş

sana zahmet al kendinle ban agelde seni misafir edeyim

kız sevinç karısı duymasın vallahi marullu göbegine bakmaz döver seni

kız bul yaptır hemen,fırsat bu fırsat..

heee ondan yani bende şaşırdım walla,kız yine iyi almışlar bizimkiler yerdi genede almazlardı..

kednılerı basda dedıler yoksa bızım kıraya odeyeceklerdı kocıs uzun sure durmazdı kırda bıdse bana masraf yapmadılar ev olck dıye

vı vestıyer yaptrcm oda sımdı mumkun degıl ama gıcık etmek ıstıyorum onun bu masum hallerını kullanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…