Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay sağolasın ablam yaa demen yeteeer bu arada milupayla primaya bilem üye oldum hediye yollasınlar işleri nee kedi patiği nerden çıktı yaa ilahi alemsin sen hangi şehirdeydin abla bu arada yaa malatyaya gelince yaklaştımmı acep sana :26:

iyi geceler nilüfer
gidemedim ama

canım ben bursadayım
bilmemki yaklaştınmı
ya kedi patiği bi üyenin kedisinin ayakları tutmuyomuş doktorda dizlik tak demiş oda örgü bilmiyomuş netten görmüş nasıl bişey olduğunu tarif etti ören olurmu diye örüp yolladım
elimemi yapcak yazık

merve amma çok şaşırmıştı ama haaa hemen nasıl kaldın diye anlat hepsni diye biisüürü soru sıraldıydııı neey kaktüsmüü niyeki radyasyonumu emiyooo:26::26::44: valla benimki laptop ama kucağıma komadım bilerekten koltuğun kol koyma kısmında ama genede korkuyom tabi :18::18: ya sorma hamiş kaldım ama gece uykuları gene yok bee gündüz geliyo anca veyaa akşam 9-10 gibi bastırıyo bazen ozaman uyumazsamda kaçıyo hemen yaa hamişim artık bol bol uyuyabilirim diyodum ama nerdeee 4te 5te yatıyom anca hayla bazen ha funda diyceedim galiba pardon hatlar karıştı dimekki :26::26: neyse iyi geceler ablacım çok öpüyorum arad girdikçe bul benide yaa nerdeysen yaben geliim yada sen gel neyse hoşçakaaal öpüldün

kızlar allaha emanet olun sormak istediğiniz bişey olursa cvplamaya çalışırım
kendi tecrübeme göre

kız bengü ablan 10 kilo verdi dahada vercem allahın izniyle eski formuma kavuşcam işallah

Cennet meyvesinin hamilelere 6 faydası!İçerisinde pekçok vitamin ve mineral bulunduran hurma hamileler açısından çok faydalı bir meyvedir. Sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor bakımından oldukça zengindir. Ayrıca içerisinde A, betakaroten,B1,B2 ve B6 vitaminlerini de barındırmaktadır.

Hamilelik açısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır:

1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.

2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.

3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.

4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.

5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.

6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.

Tüm bu faydalarını göz önünde bulundurursak tam da mevsimi olan hurmayı tüketmenizi ve fırsatınız varken bu meyveden bol bol faydalanmanızı öneririz!

kızlar allaha emanet olun sormak istediğiniz bişey olursa cvplamaya çalışırım
kendi tecrübeme göre

kız bengü ablan 10 kilo verdi dahada vercem allahın izniyle eski formuma kavuşcam işallah

var var benim var dur bi gitmee bebişimin 69.günü haç hafta ve aylık oluyoo :26: 9.haftaya yenimi girdim bitiyomu yoksam :26: 3.ayıma girdimmi hayl 2 aylık diyemi geçiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…