kız adres yolla bak ben kuzucuma neler alırım
len ta istanbullara kedi patiği örüp gönderdim
kuzuma mı göndermicem
ilk alcağın bebişe don olsun öyle derler çocuk donanırmış herşeyi tam olurmuş
kızlar ısmımızın altına nasıl yazı yazdırıyrz
kullanıcı kontrol panelinden olsa gerek hatta hamişlik takvimide yapsana bebeğin doğacak trihi giriyon oluveriyoooo
valla benim gönlüden kız geçiyodu ama hissediyom erkek buu tüm belirtiler onu gösteriyor :26: valla ben daha cinsiyeti belli olmadan iki cinsiyetede olabilicek şeyler almaya başladım ile t olmada önce bebeğin hakları ve annemin hakları diye yazılı 2 zıbın aldıydım zaten şimdide truncumsu bi renkte sen uyu annecim babam baksın işi ne diye haarika bi tulum aldım ama oldıklaım byük bedendi tabi hemen giyemiycek :26: artıkın geçen küçük ayıcıklı bi zıbın iki mama önlüğü ve iki takım pijama aldım mor ve turunculu fıstıkyeşili renginde ay çok şekerler yaa insan görünce duramıyoo yavaş yavaş başlıyom valla naapalım duramıyom görünce şimdiden 3 çift çorabı bide kilotlu çorabı bilem vaarha bide pamuklu organik zıbın getirttim katalogdan bikaç tane dah getirtcem bide onun içlik komple takımını getirtcem bakalım :26: çok güzeller e sıcacık tutuyolar
bende kndime 2 atlet aldım kocişede alt üst kışlık organik içlik aldım tavsiye ederim vallaa bizim bebeler kış sonu doğacak lazım lcak canımloremsde var satan varsa çevrende sizde alın
ohhh sen baya bişey almışsın ben hiç bişey almadım daha...benim hiç bulantım kusmam olmadı güzelleştim hep tuzlu ekşi ve acı aşeriyorum ...senin nasıl
gidemedim amaiyi geceler nilüfer
ay sağolasın ablam yaa demen yeteeerbu arada milupayla primaya bilem üye oldum hediye yollasınlar işleri nee kedi patiği nerden çıktı yaa ilahi alemsin sen hangi şehirdeydin abla bu arada yaa malatyaya gelince yaklaştımmı acep sana :26:
ohhh sen baya bişey almışsın ben hiç bişey almadım daha...benim hiç bulantım kusmam olmadı güzelleştim hep tuzlu ekşi ve acı aşeriyorum ...senin nasıl
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler
ama ben hamileliyim boyunca hiç aş ermedim
yok canım tutkuyu tanımıyom funda arkadaşımızlada tatsız bi olay sonucu tanılşştık kızın canını sıktılar
bende baktım buraya gelirmisin deyince topik tanıdık
geldim aaa ne gör bizim küçük hanım hamile
kız bengi yarın işe gidicem çok geç oldu sizde yatın hamiş hamiş durmayın böyle geç vakitlere kadar
bide bilgisayardan uzak durun yanına muhakkak kaktüs alın koyun
radyosyon almasın kuzucuklar şimdiden
hele laptop kullana varsa aranızda karnınıza yaklaştırmayın
saol cnm tesekkur edrım ıyı geceler bu arada herkeze bb
valla bendede hiç bulantı falan yok çok rahatımo yüzdende birden çıktı göbişim yaa bayaa açık iştahım çünkü cildimde güzelleşti sankim biras canımdaa habire salata türleri yada ne biliiim mayhoş meyveler falan çekiyooo şeftali vişne kara dut böğürtlen ham elma çekirdeksiz üzüm vs. öle tatlı falan istemiyopek ama aşure yapcam bi ara bebişe çok faydalı tavsiye ederim her türlü şeyi 1 seferde tüketebiliyon böylece böle valla benim seninde varmı hiç göbek erkektegöbek birden çıkarmış dyolar oyüzende içime öle doğuyo erkek olcek zaten erkekdede böle myhoş şeyler çekiyomuş canı bi yerde okuduydum :26::26:
gidemedim ama
canım ben bursadayım
bilmemki yaklaştınmı
ya kedi patiği bi üyenin kedisinin ayakları tutmuyomuş doktorda dizlik tak demiş oda örgü bilmiyomuş netten görmüş nasıl bişey olduğunu tarif etti ören olurmu diye örüp yolladım
elimemi yapcak yazık
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler
ama ben hamileliyim boyunca hiç aş ermedim
hadi yaa benim canım habire bişiiler istiyo sankim kurt var karnımda diyomhmm iyi yapmışsın ablacım sevaba girmişsin ne güzel hmm demek bursa yaklaşamamışız yav :26:
valla bendede hiç bulantı falan yok çok rahatımo yüzdende birden çıktı göbişim yaa bayaa açık iştahım çünkü cildimde güzelleşti sankim biras canımdaa habire salata türleri yada ne biliiim mayhoş meyveler falan çekiyooo şeftali vişne kara dut böğürtlen ham elma çekirdeksiz üzüm vs. öle tatlı falan istemiyopek ama aşure yapcam bi ara bebişe çok faydalı tavsiye ederim her türlü şeyi 1 seferde tüketebiliyon böylece böle valla benim seninde varmı hiç göbek erkektegöbek birden çıkarmış dyolar oyüzende içime öle doğuyo erkek olcek zaten erkekdede böle myhoş şeyler çekiyomuş canı bi yerde okuduydum :26::26:
evet canım benim göbeğim hemen çıktı daha doğrusu son 2 hafta itibariyle cıktı milletin göbeği 4.ayda cıkıyor benimki hemen cıktı...herkes otobuste yer verıyor bana.......karnıma bakanda bu erkek dıyor kız karnı yayvan olurmuş erkek karnı sivri olurmuş benim karnım sivriymiş
kızlar allaha emanet olun sormak istediğiniz bişey olursa cvplamaya çalışırım
kendi tecrübeme göre
kız bengü ablan 10 kilo verdi dahada vercem allahın izniyle eski formuma kavuşcam işallah
evet canım benim göbeğim hemen çıktı daha doğrusu son 2 hafta itibariyle cıktı milletin göbeği 4.ayda cıkıyor benimki hemen cıktı...herkes otobuste yer verıyor bana.......karnıma bakanda bu erkek dıyor kız karnı yayvan olurmuş erkek karnı sivri olurmuş benim karnım sivriymiş
bende onu diycektim kesin seninkide erkektir diyeeebakalım tutcakmı tahminler :44: allah hayırlısı neyse onu versin ama cinsiyetleri ikimizinde erkek olcak sanırım valla benimkinde gören 5 aylık falan sanıyoo çok çıktı yaa neyseki dolu içi utanmıyom artıkın göbişimden öncedende vardı çünkü biraz görnlerde hamiş sanıyodu zaten ama doldu artıkın çok şükür evet diyebiliyom artıkın rahatça bide gittiğimiz gezmelerde falanda süper oluyo hailesin sen ye diye önüme biissürü şey getriyolar bende aafiyetle yiyom valla tıkanana kadar doyuyom herkeste yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?