Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay onu haberlerde izlemiştim sen deyince aklıma geldi. cok güldüm yaa eşime anlattım onla da güldük. düsünsene 9 ay stres yokkk :)

funda tebrikler allah tamamına erdirsin
bengicik unuttun ablanı bi selam bile vermiyon artuık
kız bengi merviş nerde
ya kızlar hepinize iyi akşamlar hatır sormadan daldım konuya

anaaa nilü ablaaam sen ne zaman geldiiin yeni görüyom vallaa wc deydim yeni geldim zati o aramı geldinki :26: hoşgeldin yaa bende bilmiyomki en son 1 hafta önce bi topikte gördü beni çok şaşırdıydı hamiş olduğumu ööğrenince hatta ilk ozaman biraz sohbet edebildik uzun zaman sonra senin oralardamı takılmıyo o cadı?

cınsıyet ıcın ıkı hata sonra dedı

bengisuya katılıyorum aslında neden dersen benim doktorum doçent bende 13 haftalık hamileyim bütün arkadaslarım 10.haftada bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenirken ben doktora sormama ragmen ögrenemedim bana belli değil diyip durdu iyice cahil yaptı yani beni bende sinir oldum vede meraktan çatlıyorddum gercekten cunku arkadaslarda sureklı soruyorlardı daha ogrenmedinmi doktor niye soylemiyor diyorlardı...bende başka hastaneye gittim ve ögrendim doktor erkege benzettiğini söyledi 16.haftadada kesinleşcek dedi...benim doktoruma kalsa 20.haftadan sonra belli olurmuş cinsiyet...bu docentler ve profesorler emin olmadan bilgi vermiyor ve çok yüzeysel konuşuyorlar...merak ediyorsan sende baska doktora git canım

nılfer dun naıdeyemı alkolık dıye yukendıler okadar kımeydı o

evet canım onaydı
kızı nasıl aşağılıyolar akılları sıra kafa yapıyolar bizle ama insanlıktan nasiplerini almamış bi kaç yarım akıllı
kadeh kaldırmalar ayıkmısın demeler içtinmi demeler benim konuyu zaten biliyosun
sardılar uğraşmaya değmez bırak bak bebende olacak otursunlar konu bulamadıkça dönüp dönüp yazsınlar

canım ben tam 11 sene bekledım bı bebegı 2 hafta beklemısım cokmu sence cınsıyet onmlı degıl o kokuyu tadayaım yeter bana

nalçak hatun neden sülemedin baa yeğenin olcak diye cinsiyeti belli değilmi
ay sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
alışmış ağzımız neyin olcak demeye
allah tamamına erdirsin
mervişi dün gördüm yazdı bikaç bişey sonra görmedim

hadi yaa ben aynı gün 2 farklı özel hastaneye gittim ikiside gününe haftasına kadar aynı didiydi vallaaa :26: senin doktorlardan birinde sorun var anlaşılan :26: benimde normalde satım 18 haziran ama tee 20.günümde yumurtladığım için haftam yanlış çkıyodu oyüzden26 haziran yaptık artık satımı öle doğru çıkıyo anca :26:

canım ne bıleyım ya kafam sozlerı yer ettı hepsının bant kaydı gıbı gecıo sen bılıyrsun kotumu dedım 3 gunluk dunya dedım kotu demısm onlarca, terbıyesız dedım kabul edıyrm sence daha fazlasını haketmıyrlarmı onların dedıklerı altında benımkı skerpare kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…