funda tebrikler allah tamamına erdirsin
bengicik unuttun ablanı bi selam bile vermiyon artuık
kız bengi merviş nerde
ya kızlar hepinize iyi akşamlar hatır sormadan daldım konuya
olabiliyo tabi canım kimi anı normal adeti gibim görüyo ha bu arada karının teki bayaa kiloluymuş hamiş olduğunu anca doğumda öğrenmiş sancı olunca hastaneye gitmişler anaa bide bakmışlarmı meğer doğuruyomuş ne sürpriz ama yaaainsan doğurana kadarda hiçmi anlamaz
bengi kız sen hamilemisin bak kuzu haberbile vermedin
canım nılıfer bılıyr yenı oldugum ıcın tam yapamıyrum nılıfer atarmısın
hoşbuldum sağol bugün daha iyiyim sen nasılsın
ağzına sağlık ne güzel didinaynen valla kimse kimseyi yargılayamaz
canumm sen ne filmi çektircen rahimmi ??
canım ne linki vereyim anlamadım
funda tebrikler allah tamamına erdirsin
bengicik unuttun ablanı bi selam bile vermiyon artuık
kız bengi merviş nerde
ya kızlar hepinize iyi akşamlar hatır sormadan daldım konuya
cınsıyet ıcın ıkı hata sonra dedı
nılfer dun naıdeyemı alkolık dıye yukendıler okadar kımeydı o
bengisuya katılıyorum aslında neden dersen benim doktorum doçent bende 13 haftalık hamileyim bütün arkadaslarım 10.haftada bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenirken ben doktora sormama ragmen ögrenemedim bana belli değil diyip durdu iyice cahil yaptı yani beni bende sinir oldum vede meraktan çatlıyorddum gercekten cunku arkadaslarda sureklı soruyorlardı daha ogrenmedinmi doktor niye soylemiyor diyorlardı...bende başka hastaneye gittim ve ögrendim doktor erkege benzettiğini söyledi 16.haftadada kesinleşcek dedi...benim doktoruma kalsa 20.haftadan sonra belli olurmuş cinsiyet...bu docentler ve profesorler emin olmadan bilgi vermiyor ve çok yüzeysel konuşuyorlar...merak ediyorsan sende baska doktora git canım
anaaa nilü ablaaam sen ne zaman geldiiinyeni görüyom vallaa wc deydim yeni geldim zati o aramı geldinki :26: hoşgeldin yaa bende bilmiyomki en son 1 hafta önce bi topikte gördü beni çok şaşırdıydı hamiş olduğumu ööğrenince hatta ilk ozaman biraz sohbet edebildik uzun zaman sonra senin oralardamı takılmıyo o cadı?
canım benim sat tarihim 28 mayıstı....walla kaç haftalık hamile olduğumu bende hiç kestiremiyorum ve anlamıyorum...neden diye sorarsan doktorlarda hamilelik haftasını sat tarihine göre hesaplıyorlar ama bizler adetliyken hamile kalmadık sonuçta adet bittikten sonra hamile kaldık buyüzden bebişlerimizin karnımızda ilk olmuşumunun kesin tarihini doktorlarda hesaplayamıyor ultrason cihazları bile farklı hesaplıyor mesela ben kendi hastanemin cihazı 12 hafta hesapladı başka hastanenin ultrason cihazı 13 hafta 4 gün hesapladı bende anlamıyorum bu işlerden pek :)
evet canım onaydı
kızı nasıl aşağılıyolar akılları sıra kafa yapıyolar bizle ama insanlıktan nasiplerini almamış bi kaç yarım akıllı
kadeh kaldırmalar ayıkmısın demeler içtinmi demeler benim konuyu zaten biliyosun
sardılar uğraşmaya değmez bırak bak bebende olacak otursunlar konu bulamadıkça dönüp dönüp yazsınlar
canım ben tam 11 sene bekledım bı bebegı 2 hafta beklemısım cokmu sence cınsıyet onmlı degıl o kokuyu tadayaım yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?