- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
canım ne bıleyım ya kafam sozlerı yer ettı hepsının bant kaydı gıbı gecıo sen bılıyrsun kotumu dedım 3 gunluk dunya dedım kotu demısm onlarca, terbıyesız dedım kabul edıyrm sence daha fazlasını haketmıyrlarmı onların dedıklerı altında benımkı skerpare kalır
nalçak hatun neden sülemedin baa yeğenin olcak diye cinsiyeti belli değilmi
ay sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
alışmış ağzımız neyin olcak demeye
allah tamamına erdirsin
mervişi dün gördüm yazdı bikaç bişey sonra görmedim
hadi yaa ben aynı gün 2 farklı özel hastaneye gittim ikiside gününe haftasına kadar aynı didiydi vallaaa :26: senin doktorlardan birinde sorun var anlaşılan :26: benimde normalde satım 18 haziran ama tee 20.günümde yumurtladığım için haftam yanlış çkıyodu oyüzden26 haziran yaptık artık satımı öle doğru çıkıyo anca :26:[/QU
benimde ikiside özel ve çok iyi hastaneler...walla anlamıyorum bu işlerden ..eee sen kızmı erkekmi istiyorsun yada ne hissediyorsun merak ediyormusun cinsiyetini ben meraktan çatladığım için gidip cinsiyetine baktırdım çünkü bebeğime hemen tulumlar zıbınlar almak istiyorummmmm
amin ablam yaaavalla bende uzun zaman yoktumki buralarda netimiz daha yeni açıldı sayılır malatyanın bi ilöesine taşındık ya anca olduuu suçum yoook daha 9 haftalıkşey nerden elli olsun yaa görmüyonmu alttaki hamiş takvimini ama hissediyom kesin oğlan olcak :26::26: oğluşumun hediyelerini hazırlayın şimdiden mervişte eylülde tüp bebeğe başlıycakmış inşallah olur bu sefer yaa
evet canım onaydı
kızı nasıl aşağılıyolar akılları sıra kafa yapıyolar bizle ama insanlıktan nasiplerini almamış bi kaç yarım akıllı
kadeh kaldırmalar ayıkmısın demeler içtinmi demeler benim konuyu zaten biliyosun
sardılar uğraşmaya değmez bırak bak bebende olacak otursunlar konu bulamadıkça dönüp dönüp yazsınlar
anaa tanışıyonuzmıu siiz ana gelmedin yani nilü abla öylemi tutkunun arkasından geldin yane ölemiii
canım hayırlısıyla bebeğin doğsunda herşeyler alınır ,
seninkinin cinsiyeti bellimi allah kucaklarınıza almayı nasip etsin işallah
hadi yaa ben aynı gün 2 farklı özel hastaneye gittim ikiside gününe haftasına kadar aynı didiydi vallaaa :26: senin doktorlardan birinde sorun var anlaşılan :26: benimde normalde satım 18 haziran ama tee 20.günümde yumurtladığım için haftam yanlış çkıyodu oyüzden26 haziran yaptık artık satımı öle doğru çıkıyo anca :26:[/QU
benimde ikiside özel ve çok iyi hastaneler...walla anlamıyorum bu işlerden ..eee sen kızmı erkekmi istiyorsun yada ne hissediyorsun merak ediyormusun cinsiyetini ben meraktan çatladığım için gidip cinsiyetine baktırdım çünkü bebeğime hemen tulumlar zıbınlar almak istiyorummmmm
valla benim gönlüden kız geçiyodu ama hissediyom erkek buu tüm belirtiler onu gösteriyor :26: valla ben daha cinsiyeti belli olmadan iki cinsiyetede olabilicek şeyler almaya başladım ile t olmada önce bebeğin hakları ve annemin hakları diye yazılı 2 zıbın aldıydım zaten şimdide truncumsu bi renkte sen uyu annecim babam baksın işi ne diye haarika bi tulum aldım ama oldıklaım byük bedendi tabi hemen giyemiycek :26: artıkın geçen küçük ayıcıklı bi zıbın iki mama önlüğü ve iki takım pijama aldım mor ve turunculu fıstıkyeşili renginde ay çok şekerler yaa insan görünce duramıyoo yavaş yavaş başlıyom valla naapalım duramıyom görünce şimdiden 3 çift çorabı bide kilotlu çorabı bilem vaarha bide pamuklu organik zıbın getirttim katalogdan bikaç tane dah getirtcem bide onun içlik komple takımını getirtcem bakalım :26: çok güzeller e sıcacık tutuyolar
bende kndime 2 atlet aldım kocişede alt üst kışlık organik içlik aldım tavsiye ederim vallaa bizim bebeler kış sonu doğacak lazım lcak canımloremsde var satan varsa çevrende sizde alın
yok canım tutkuyu tanımıyom funda arkadaşımızlada tatsız bi olay sonucu tanılşştık kızın canını sıktılar
bende baktım buraya gelirmisin deyince topik tanıdık
geldim aaa ne gör bizim küçük hanım hamile
benim 13 haftalık bebek şuanda...meraktan doktora gittim erkege benzetigini soyledi 16.haftamda kesinleşcekmiş cinsiyeti ama ben en başından beri erkek hissettim ruyamdada erkek doğurduğumu gordum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?