Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

takma canım gitme oraya da sataşmaya yer arıyolar kovanı bozulmuş arı gibi sokmaya bakıyolar
nedersin herkes kendini bi halt sanıyo akıllı geçiniyolar ama n boş ver

amin ablam yaaa valla bende uzun zaman yoktumki buralarda netimiz daha yeni açıldı sayılır malatyanın bi ilöesine taşındık ya anca olduuu suçum yoook daha 9 haftalıkşey nerden elli olsun yaa görmüyonmu alttaki hamiş takvimini ama hissediyom kesin oğlan olcak :26::26: oğluşumun hediyelerini hazırlayın şimdiden mervişte eylülde tüp bebeğe başlıycakmış inşallah olur bu sefer yaa

ben ytayım uyku bastrdı bırseyler atıstrıp yatacam gelrım yıne musaıt olunca allaha emenet olun bol bebelı gunlerrrrrrrrrr

kız adres yolla bak ben kuzucuma neler alırım
len ta istanbullara kedi patiği örüp gönderdim
kuzuma mı göndermicem
ilk alcağın bebişe don olsun öyle derler çocuk donanırmış herşeyi tam olurmuş

anaa tanışıyonuzmıu siiz ana gelmedin yani nilü abla öylemi tutkunun arkasından geldin yane ölemiii

canım hayırlısıyla bebeğin doğsunda herşeyler alınır ,
seninkinin cinsiyeti bellimi allah kucaklarınıza almayı nasip etsin işallah

anaa tanışıyonuzmıu siiz ana gelmedin yani nilü abla öylemi tutkunun arkasından geldin yane ölemiii

yok canım tutkuyu tanımıyom funda arkadaşımızlada tatsız bi olay sonucu tanılşştık kızın canını sıktılar
bende baktım buraya gelirmisin deyince topik tanıdık
geldim aaa ne gör bizim küçük hanım hamile

kız bengi yarın işe gidicem çok geç oldu sizde yatın hamiş hamiş durmayın böyle geç vakitlere kadar
bide bilgisayardan uzak durun yanına muhakkak kaktüs alın koyun
radyosyon almasın kuzucuklar şimdiden
hele laptop kullana varsa aranızda karnınıza yaklaştırmayın

canım hayırlısıyla bebeğin doğsunda herşeyler alınır ,
seninkinin cinsiyeti bellimi allah kucaklarınıza almayı nasip etsin işallah

benim 13 haftalık bebek şuanda...meraktan doktora gittim erkege benzetigini soyledi 16.haftamda kesinleşcekmiş cinsiyeti ama ben en başından beri erkek hissettim ruyamdada erkek doğurduğumu gordum hep

ben daha dün üye oldum yeniyim yani kızlar...ben 26 yaşındayım bilgi ve tecrübelerimizden faydalanmak ve birbirimize yararlı olmak adına buraya üye oldum

benim 13 haftalık bebek şuanda...meraktan doktora gittim erkege benzetigini soyledi 16.haftamda kesinleşcekmiş cinsiyeti ama ben en başından beri erkek hissettim ruyamdada erkek doğurduğumu gordum hep

canım benim eşim doktor söylemeden erkek dedi ultrasonda erkek bebeklerin pipisi parlıyo
doktor dedi nerden anladın diye
ya doktor hanım bakın nasıl parlıyo dedi
bunu bi kaç arkadaşım daha söyledi onlarda parlaklık görmüşler ma doktor 4 ay olmadan kesin bişey diyemem demiş bizim canavarımız erkek çok yaramaz beni çıldırtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…