Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar kociş ben yiyim diye 10 kg ceviz siparişi vermiş
1 aya kadar da keçi boynuzu pekmezi siparş edicezz
ialaçlık ballar,reçeller,turşularr
ben bunları yersemm nasıl kilo almadan bitircem hamişliğii

kiroşş kızzzzz ye ye bitmez o cevizzzzzzfolik asit içiyonmu annem sendeee

eğer doktorun vermediyse ben veriyim sana çok iyi bilirim bu işleri

canlarımmmmmm nasılsınız??? acaip yogun bigünün ardından nihayet evimdeyim bıcıbıcımı yaptım keyif yapıyorum ohhh.kocişim de geliyo kavuşucaz inşallahhhh..siz nasılsınız neler kaynattınız???
ben şimdi saçımı başımı yapıcam görüşürüz sonra öperim hepinizi

Ben dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiff daha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm

birbirimizi tanımasakda dua etmemiz önemli çok teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Ben dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiff daha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm

Cnm takma kafana okadar umutluysan bekle. Geç döllenme olduysa çıkmaz cunku :26:

Ay ilahi canım yaa hamile kalsan bile çocuk olalı 5 gün falan olmuştur mümkünatı yok çıkmaz üzülcek bişey yok bunda ayrıca acelen ne teeey 9 gün öncesinden yapıyon testi bööyle yaparsan böylede sonuç alırsın üzülende sen olursun olsa olsa belkim ovulasyon testinde çıkma ihtimali olur oda kesin diiil :26:acele etme canım okadar bööyle ha geldi ha gelicek diye beklersen hiç olmaz bak düşünme bebek fikrini at kafandan tamamen başka şeylerle ilgilen

fittuklar nasılsınızzz anca dedikodu yapınnnn emiii hiç srmayın bi zaman hadiş die biri vardı nirde öldümü kaldımı demeyin huıhhhh

cnm 9 gün kala varsa da çıkmama ihtimali yüksekti zaten,bunu göze alarak yapmış olmalıydın testi... normal bi döllenme olursa çıkmaması da normal canım hemen üzülme daha var...

Uff dedigin doru daha cikmaz dimi testimde bosa gitti nebilim biri 10 gun onceden ogrenmiss duramadim canimi siktim istee:26:

napıyonuz kızlarr?

eve daaha yni girdim hastaneye gittim tahlil yaptırdım kuaföre gittim sacımı kestirdim ancak geldim. yarın yine gidecem kanım düsük cıkmıs.. lökositim düsük hep.. bakalm ne cıkcak

canım fılmın falan nasl cıktı kanda vermısmıydın sen:44::44:

sevınc nerdesın gıııııııııı

ayın 10 gelecez bı aksılık cıkmassa denız ınsallah soguk olmaz esım olmadı gezerı dedı

yarın veerdıgı n o arayacak :102::102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…