Karilar yemeemi yaptim camlarida sildim kocisimi bekliyom
kimsecik kalmamus corba tarifini vercem super olduuuuu
kızlar kociş ben yiyim diye 10 kg ceviz siparişi vermiş
1 aya kadar da keçi boynuzu pekmezi siparş edicezz
ialaçlık ballar,reçeller,turşularr
ben bunları yersemm nasıl kilo almadan bitircem hamişliğii
senı yakaladım pıhtışş topıgınde başaaakk duymassınnnyazdıgımı okur heralde
amin canım yaa bende tüm evlat sahibi olmak isteyenler için dua ediyom her geceallah olan evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlarada tez ve en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin diyeee iyi geceler canım yine gel
Ben dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiffdaha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm
Ben dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiffdaha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm
birbirimizi tanımasakda dua etmemiz önemli çok teşekkür ederim canım :16
Ay ilahi canım yaa hamile kalsan bile çocuk olalı 5 gün falan olmuştur mümkünatı yok çıkmazüzülcek bişey yok bunda ayrıca acelen ne teeey 9 gün öncesinden yapıyon testi bööyle yaparsan böylede sonuç alırsın üzülende sen olursun olsa olsa belkim ovulasyon testinde çıkma ihtimali olur oda kesin diiil :26:acele etme canım okadar bööyle ha geldi ha gelicek diye beklersen hiç olmaz bak düşünme bebek fikrini at kafandan tamamen başka şeylerle ilgilen
cnm 9 gün kala varsa da çıkmama ihtimali yüksekti zaten,bunu göze alarak yapmış olmalıydın testi... normal bi döllenme olursa çıkmaması da normal canım hemen üzülme daha var...
Tmm cnm bu ay cok umutluyum testimde bosa gitti artik adeti beklicemmm
napıyonuz kızlarr?
eve daaha yni girdim hastaneye gittim tahlil yaptırdım kuaföre gittim sacımı kestirdim ancak geldim. yarın yine gidecem kanım düsük cıkmıs.. lökositim düsük hep.. bakalm ne cıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?