valla bennorganize etmiyom partiyi.yaaa bak sakın a
parti yapmayınn,iki seferdir ben kaçırıyom partiyi bu gece yokum sakın yapmayınn
bide hıçkırık tuttuki sormayın
geçmiş olsn cnmtam şiiri gönderdim az önce eşim eşim geldi hastalanmış eve geldi
biliyoz senin çıkmaa saatin yaklaşıyo.kıslarrr ben çıkıcam birazdannn
kocişim gelcekkkkkk
köye gitçezz
bilmem valla üzülüyom ben partiye katılamayıncaaavalla bennorganize etmiyom partiyi.
100 sayfa tamamlanınca hatunlar başlıyo parrtiye.
duradurabilen aşk olsn
geçmiş olsn cnm
biliyoz senin çıkmaa saatin yaklaşıyo.
kayınanneni öptüm çok
valla bennorganize etmiyom partiyi.
100 sayfa tamamlanınca hatunlar başlıyo parrtiye.
duradurabilen aşk olsn
geçmiş olsn cnm
paylaşımın için sağol cnm. gezin bakalım maaşallahkızlar ben çıkıyorum kociş beni gezdirecekmiş yemek ısmarlicakmış hade ben hazırlanayım öpüyorum sizi sonra görüşürüzz
Herkese merhabalar
Topiğinizi yeni gördüm zaten çok da olmamış açılalı ama epey ilerlemiş sayfalar çok güzel herkesin derdi ortak olunca konuşucak şey de çok oluyor. Bende 33 yaşındayım ev hanımıyım 1.5 senelik evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında kontrol hapı kullanıyordum ama 1 sene olmuştur bırakalı. Bir sürede eşim korundu. Biz çocuk çalışmalarına ağustos ayında başladık hala tık yok. Doktora gidip kontrollerimi yaptırdığımda hamile kalmamak için bir nedenimin olmadığını söylemişti. Ama öyle çok çok detaylı bir kontrolden geçmedim. Yumurtlamamda bir sorun yok adet düzensizliğim yok. Bir süre ateş ölçme yöntemini denedim yumurtlama günü belirlemek açısından harika bir yöntem yalnız ovulasyon sonrası yapılan ölçümler beni çok strese soktuğu için o yöntemi de bıraktım. Bu ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirledim ve ilişkilerim oldu. Ehhh yine bir bekleme sürecindeyim. İlk zamanlardaki kadar heyecanlanmıyorum olursa olur diyorum. Bir sene çocuk olmazsa ozaman detaylı araştırma yaparız demişti doktorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorum. :26:
mrb cnm hoş geldin aramıza.Herkese merhabalar
Topiğinizi yeni gördüm zaten çok da olmamış açılalı ama epey ilerlemiş sayfalar çok güzel herkesin derdi ortak olunca konuşucak şey de çok oluyor. Bende 33 yaşındayım ev hanımıyım 1.5 senelik evliyim. Evliliğimin ilk zamanlarında kontrol hapı kullanıyordum ama 1 sene olmuştur bırakalı. Bir sürede eşim korundu. Biz çocuk çalışmalarına ağustos ayında başladık hala tık yok. Doktora gidip kontrollerimi yaptırdığımda hamile kalmamak için bir nedenimin olmadığını söylemişti. Ama öyle çok çok detaylı bir kontrolden geçmedim. Yumurtlamamda bir sorun yok adet düzensizliğim yok. Bir süre ateş ölçme yöntemini denedim yumurtlama günü belirlemek açısından harika bir yöntem yalnız ovulasyon sonrası yapılan ölçümler beni çok strese soktuğu için o yöntemi de bıraktım. Bu ay sadece ovulasyon testiyle yumurtlama günümü belirledim ve ilişkilerim oldu. Ehhh yine bir bekleme sürecindeyim. İlk zamanlardaki kadar heyecanlanmıyorum olursa olur diyorum. Bir sene çocuk olmazsa ozaman detaylı araştırma yaparız demişti doktorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorum. :26:
mrb cnm hoş geldin aramıza.
çok kısa sürede sayfalarımız çok oldu gerçekten bizde anlamıyoruz.
bizim hatunlar bayağı çeneli.
sen de bizimle neşeyle yumurtlamak istiyorsan katıl bize
evet cnm hepimiz öyle sanıyoruz filmlerdeki gibi ilk halvette hamile kalcaz sanıyorz halbuki hiç alakası yokKeşke öyle neşeyle kafaya takmadan halledebilsek bu olayı amma stresliymiş ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım diye düşünüyordum. Olayın içine girdikçe ne cahilce bir düşünce olduğunu anladım
evet cnm hepimiz öyle sanıyoruz filmlerdeki gibi ilk halvette hamile kalcaz sanıyorz halbuki hiç alakası yok
ay ben bu hürremi hiç izlemedim ama harbiden her halvette bi tane doğuruyomu yaEvet ne kadar sinir bozucu dimiHürrem gibi her ilişki de bir tane doğuruverdi ne güzel Bakalım bize ne zaman sıra gelecek hayırlısı diyelim
ay ben bu hürremi hiç izlemedim ama harbiden her halvette bi tane doğuruyomu ya
kaç defa hamile kaldı pekiEvet evet peş peşe hamile kaldı çok sinir bozucu
Gerçek hayatta da böyle kolay hamile kalanlar var onlara da şaşıyorum. Bu işin sırrı neyse
cnm doktora gitseydin ya neden olurki böyle.kızlarrr nasılsınızz??
ben hala düzellmedimm
bi titreme halim warr,sanki tansiyonum düşmüş gibi daşım hawalarda uçuyo sabahtan beri midem ayakta kahwe içemedim sigaradan zaten tiksenmeye başladım bikaç gündürr,normal içiyodum ağır gelmeye başlayınca blue ya geçtim...
ayy sakız bile çiğneyemiyorum midemi kaldırıyooo ..........
bide yine kaynanama gidicezzz pufffffffffff geçen haftadan sonra hiiiiiiiiiiiiçççççççççççç gitmek istemiyorum bide bu haldee uffffffffffff..........
bata son 3 gün engeçç yani 31 günden hesapladımm bakalım neler olcakk warmı benim gibi olan acabaa???
ama içimden bi ses bu ayda görcm kırmızı kartı dio
kaç defa hamile kaldı peki
evet cnm üstüne ceket atılsa hamile kalan kadın modeli var ki bize hiçç uymuyo
cnm doktora gitseydin ya neden olurki böyle.
yada tansiyonuna baktır bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?