- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
Bn cocuk delisiyimaaşallah 4. ye uğraşıyorsun demek.
çok seviyosunuz sanırım çocukları.
Allah gönlüne göre verir inşllah.
çocuklarının yaşı kaç
sen de bizimle burda neşeyle yumurtluycak mısın.
listeye ekleyelimmi seni
slm kizlar nasilsiniz sizi kiskaniyorum vallahi ne guzel sohbet ediyosunuz benim kiz izin vermiyor nette girmeme o yattiktan sonra giriyorum hepiniz cikmissiniz basak canim benide bat listesine eklermisin 4 ocak hepinizi opuyorum
kızlarrr günaydınnn...benim pek aydın olmuyo çalışıyoruz bugünde...şimdi uyumak vardı anasını satayımmm...offf offfff...
günaydın kızlar
erenaycım geçmişi pek okuyamadımda şu böğürtlen kökü neye iyi geliyo canım yazabilirmisin :26::26::26::26::26::26::26::26:
geçmiş olsun kuzuuuuu
olsun çalış mesai oluyo galibaa
mesai olmuyo canım bize..( idari depatman olunca maaşın neyse onu alıosun..
kızlarr yazın azcık ta soppet edekk
hmm beyaz yakasın senn
hayırdır niye çalışıyonuzz?:44:
bana dün gebe kalmak için ne önerdiler biliomusunuz?1 kilo sütü kaynat içine defne sabunu rendele birazda maydonoz at sonra klozeti temizle o karışımı biraz geniş bi kaba koy klozetin içine koy üzerine otur battaniyeylede kapat iyice kendini soğuyana kadar öyle otur ondan sonra çalışma yap dediler...bunu yaptıktan sonra hamile kalmış kendisi..bilmiyorum artık ne derece etkili ama denemekten zarar gelmez bence..bunu anlatan kişinin problemi yok aslında ama hemen kalamayınca insan biçok şey denio
selam kızlar herkes iyidir umarımm..
bende bişey duydum gebe kalmak için ama ne kadar doğrudyr bilemem..
bizim burda bi hatun kaç yıldır çoçuğu olmuyodu
şimdi hamileymiş tesadüfte olabilir tabiki herşey Allah tan şüphesiz canlar..
şöyle ki
1 bardak zeytinyağına 1 tane kuru inciri 2 bölp koyup içine sonra eşinle beraber hergün yiyormuşun 41 gün boyunca o arkadaş 21.gün hamile kalmış..
bu yöntemi bende duymuştum, incir kürüyle aynı etki sanırımm,
kısmet dediğin gibi belki sebebi bu olmuşturrrr
kısmet denemek lazımm
ben şimdi böğürtlrn köküne başladımm bu ay başka kür deneyemem bakalım bi dahaki aya
inşallah gerek kalmazz...
kuzum bunu duymuştum ben ama defne sabunu yoktu,ya bu buhar tehlikeli bu sitede biri yazmıştı rahim büzüşmesi falan oldu diyee ama sen bilirsinn
bide bu karışım iltihap için değilmi???
neyse hayırlısı olsun canım bi dene belki şifan sebepin olurrrr...
allah hakkımızda hayırlsını versin ...
inşallah hepimizin denedikleri işe yarasında gerisi önemli değillinşallah seninde sebebin böğürtlen olur canım..
ama şu incir kürünü denemek lazım sonuçta zararsız bişiy..
wallaha bilmiyorum erenaycım ben ilk defa duydum eskiler böyle yapıolarmış demek...ama ben hemen denemicem ben bi normal yoluyla deneyim..uzun süre olmazsa bakacam artık...daha 2.ayım bu demi ama...iltihap ve üşütme içindi sanırım yumurtayı normal pişiriyormuşsun zeytinyağında...sonra onu birşeye sarıp vajinana koyuyormuşsun o üşütmeye iltihaba iyi geliomuş...ne garip şeler duydum öle dün..hiç duymamıştım bunları..
inşallah hepimizin denedikleri işe yarasında gerisi önemli değill
yollar ayrı olsada hedef bir hepimiz içinn
senin daha erken tabi tatlım bak ben 6 yıldır bebek bekliyorum 7 yıl bekleyenimiz var 3 yıl bekleyenimiz var senin kürler için daha erken
herşey allahtan ama tedavisini bulmakta bizdenn yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?