Evet korunduk şimdiye kadar ama ilaç la falan değil geri çekilme yöntemi ile.
abooov ne vicdansız insanlar var dünyada Allah hesabını sorar sen merak etme
ayy Allah bildiği gibi yapsın
keşke baştan konşsaydı ücreti
uyuz bir hatunmuş desene amcamın hanımı bize geldi nişanlıydım ozaman dedi anneme yenge paşayı ban götürüyüm 1 hafta kalsın annemde evlenicek nasıl olsa gelsind emiş 1 hafta popomu çıkardı evi dip köşe temizlletti bana bir hafta aynı yemegi yedirdi düşün birde koltuk takımlarını sil dedi iyice sildimmi san asonra dedi ay lmamış gene silicen dedi işim komugı bitlendimde geldim ordan evlenicem düşün zor ayıkladım başımdan biti allahım bir daha gidermiyim büyük ablamı götürmüştü yanın abekarken onunda anasını aglatmış kalmaya degilde popomuzu çıkratmaya getirmiş evine siniri oluyourm halen varya yeminle onun öyle huyuna
hemen ağlama ağlak karı
seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç
eee yanii bende sevmem
evde kimsecikler olmıycak temizliğim bitecek raht bi nefes alcam dinlenceeeeeeeemm
sonra kim gelirse gelsin
benmde bugün eve el atmam lazım ama süpürgenin filtresini yıkayıp dün camın önüne koymuştum
yağmurda ıslanmış, şmdi güneşte yok
kurumadanda kulanamam napcam biliyorum
:44::44::44:
aynen birde ben nezaman temizlik yapsam misafirim gelir pis eve pek misafirim gelmez şansıma öyle olunca çok hoşuma gidiyor
sende salla gitsin bugün yarın yaparsın
kafanı niye kaşıdın
yalanmı yüreksizmidir sevinç
hmm iyi bari cnm bişi kullanmamışsınız
neyse zamanı gelince olcak bebeğin inşalahh
sorununuz ne pekii doktora gittin dimi
yok sen kendi söylediğine inandınmı ondan kaşıdım
kardeşimde hakkımı helal etmiyorum demiş kadında hakkın kaldığını düşünmüyorum demiş
konuştu kadın dedi bir arkadaş gelecekti çok yoğunmuş herkes 80 alıyor o bana 60...70 yapacak demiş hem bende yardım ederim demiş beraber yaparız demiş kadın elini işe bile sürmemiş telefonla konuşmaktan hatta ilk gün saat 6 oldu ne yemek yaptı ne bişey diyo birde aşağı inerken bana yemek yiyip gitseydin demiş
böyle tip insanlara uyuz oluyorum sen sıkıntıdan bitlenmişindir
birde bi eltisi var memelekete gittik niye gelmiyon deyip duruyordu bu kardeşime
gitti bir akşam kaldı mutfak dolaplarını sildirmiş baştan aşağı içini dışını banada söylemedi kızacam diye küçük kardeşim söyledi banada
Yok henüz gitmedik daha yeni deniyoruz diye 2. ayımız bakalım bu ayda deneyelim eğer olmaz ise gideceğim doktara ona göre inşallah olurda doktor görünmek zorunda kalmayız bu sıkıntıdan dolayı.
kendisi ekşi surat ya o yüzden o smileyi kulllandım
geçmişi okuabildinmi nazocum sen şimdiye kadar 1 sayfa bile kaçırmamış hatunsun
bööle insanlarda var
insan aracı olduğuna bin pişman oluyo bida karışma bişeye
cuma gününden sonrasını okudum ama daha geçmişte nerdeyse en az bi 500 sayfa var onlarıda yavaş yavaş okuyorum
ne bileyim komşumya kardeşiminde paraya ihtiyacı vardı taşınacaktı parası kısıtlıydı biyerlerden bi iş çıksada gitsem diyordu tamda olafın üstüne komşumda kardeşimi aradı beraber yaparız dedi telefonla konuşmaktan çok yardım etti
selam güzel hatunlar...ben çok mutluyum dün geceden beri yağmur yağıyo..şimdid çay demledim yağmur eşliğinde kyif yapıcam çok özlemiştim bu anı yaaa
dedigine sen inanıyomusun yoksa kendinimi kandırıyosunhemen ağlama ağlak karı
seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç
canım kızlarının başında bit vardı okula gidiyolardıya birlkte yatıyodum duş almaya girdigimde gördüm havludakardeşimde hakkımı helal etmiyorum demiş kadında hakkın kaldığını düşünmüyorum demiş
konuştu kadın dedi bir arkadaş gelecekti çok yoğunmuş herkes 80 alıyor o bana 60...70 yapacak demiş hem bende yardım ederim demiş beraber yaparız demiş kadın elini işe bile sürmemiş telefonla konuşmaktan hatta ilk gün saat 6 oldu ne yemek yaptı ne bişey diyo birde aşağı inerken bana yemek yiyip gitseydin demiş
böyle tip insanlara uyuz oluyorum sen sıkıntıdan bitlenmişindir
birde bi eltisi var memelekete gittik niye gelmiyon deyip duruyordu bu kardeşime
gitti bir akşam kaldı mutfak dolaplarını sildirmiş baştan aşağı içini dışını banada söylemedi kızacam diye küçük kardeşim söyledi banada
selam güzel hatunlar...ben çok mutluyum dün geceden beri yağmur yağıyo..şimdid çay demledim yağmur eşliğinde kyif yapıcam çok özlemiştim bu anı yaaa
neyse herşeyde bi hayır vardır hiç bişi boş değil sağlık olsun kardeşin bi şekilde alır emeğini.
ay nazo ya nasıl dayanıyosun 500 sayfa okunurmu yaa
dedigine sen inanıyomusun yoksa kendinimi kandırıyosunben şahsen eve kadın alsam kadını çalıştırmam ben yaparım huyum bu ne yapayım sevinç karısı bari kadının karnını doyursa yedirse içirse yollasa günah okadar işe acıkmıştır garibim
canım kızlarının başında bit vardı okula gidiyolardıya birlkte yatıyodum duş almaya girdigimde gördüm havludadedim yengene o böcektir dedi beni salladı başından neyse ya sinir oluyorumöylelerine benim anneminamcasının kızıda var ne zaman evine gitsen evi pok götürür muftak taşını rbir taratan evi hiç demiyorum vallahi o evde kalsam 1 ayda çıkamazdım ben
kız orası neresi yagmur yagıyor burdada yagıyor allahım affersin ne yagmuru karı hiç sevmem anası çok kötü enim için ne zaman kar yagsa ilk oglum aklıma gelir oglumu eve getirdigimde kaynanam balkona koymuştu ne kar vardı ama o canıı acıtır dışarıda bakmam dışarıda çıkmam ka yagıncayagmuruda sevmem oglumda kanama olmuştu okadar yagmurda bir taksi bulamamıştık hava güneşli olsun gerisi boşşş benim için bu arada 21 aralıkta kıyamet kopucakmış may atakviminde hepsi çıkmış ya koparsa
sakaryadayım ben kuzular...
yavrum benim kıyamam sana..
kıyamet alametleri zaten ortalıkta malum..ama bunu Allah bilir bişey diyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?