Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abooov ne vicdansız insanlar var dünyada Allah hesabını sorar sen merak etme

kardeşimde hakkımı helal etmiyorum demiş kadında hakkın kaldığını düşünmüyorum demiş

ayy Allah bildiği gibi yapsın

keşke baştan konşsaydı ücreti

konuştu kadın dedi bir arkadaş gelecekti çok yoğunmuş herkes 80 alıyor o bana 60...70 yapacak demiş hem bende yardım ederim demiş beraber yaparız demiş kadın elini işe bile sürmemiş telefonla konuşmaktan hatta ilk gün saat 6 oldu ne yemek yaptı ne bişey diyo birde aşağı inerken bana yemek yiyip gitseydin demiş

böyle tip insanlara uyuz oluyorum sen sıkıntıdan bitlenmişindir
birde bi eltisi var memelekete gittik niye gelmiyon deyip duruyordu bu kardeşime
gitti bir akşam kaldı mutfak dolaplarını sildirmiş baştan aşağı içini dışını banada söylemedi kızacam diye küçük kardeşim söyledi banada

hemen ağlama ağlak karı

seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç

:44::44::44:

aynen birde ben nezaman temizlik yapsam misafirim gelir pis eve pek misafirim gelmez şansıma öyle olunca çok hoşuma gidiyor
sende salla gitsin bugün yarın yaparsın

:44::44::44:

aynen birde ben nezaman temizlik yapsam misafirim gelir pis eve pek misafirim gelmez şansıma öyle olunca çok hoşuma gidiyor
sende salla gitsin bugün yarın yaparsın

kafanı niye kaşıdın
yalanmı yüreksizmidir sevinç

Son düzenleme:
hmm iyi bari cnm bişi kullanmamışsınız

neyse zamanı gelince olcak bebeğin inşalahh

sorununuz ne pekii doktora gittin dimi

Yok henüz gitmedik daha yeni deniyoruz diye 2. ayımız bakalım bu ayda deneyelim eğer olmaz ise gideceğim doktara ona göre inşallah olurda doktor görünmek zorunda kalmayız bu sıkıntıdan dolayı.

bööle insanlarda var

insan aracı olduğuna bin pişman oluyo bida karışma bişeye

Yok henüz gitmedik daha yeni deniyoruz diye 2. ayımız bakalım bu ayda deneyelim eğer olmaz ise gideceğim doktara ona göre inşallah olurda doktor görünmek zorunda kalmayız bu sıkıntıdan dolayı.

inşallah cnm gerek kalmaz yumurtlama günlerini hesap ediyomusun ona göre çalışın bu ay

kendisi ekşi surat ya o yüzden o smileyi kulllandım

geçmişi okuabildinmi nazocum sen şimdiye kadar 1 sayfa bile kaçırmamış hatunsun

cuma gününden sonrasını okudum ama daha geçmişte nerdeyse en az bi 500 sayfa var onlarıda yavaş yavaş okuyorum

bööle insanlarda var

insan aracı olduğuna bin pişman oluyo bida karışma bişeye

ne bileyim komşumya kardeşiminde paraya ihtiyacı vardı taşınacaktı parası kısıtlıydı biyerlerden bi iş çıksada gitsem diyordu tamda olafın üstüne komşumda kardeşimi aradı beraber yaparız dedi telefonla konuşmaktan çok yardım etti

neyse herşeyde bi hayır vardır hiç bişi boş değil sağlık olsun kardeşin bi şekilde alır emeğini.

ay nazo ya nasıl dayanıyosun 500 sayfa okunurmu yaa

selam güzel hatunlar...ben çok mutluyum dün geceden beri yağmur yağıyo..şimdid çay demledim yağmur eşliğinde kyif yapıcam çok özlemiştim bu anı yaaa

hemen ağlama ağlak karı

seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç
dedigine sen inanıyomusun yoksa kendinimi kandırıyosunben şahsen eve kadın alsam kadını çalıştırmam ben yaparım huyum bu ne yapayımsevinç karısı bari kadının karnını doyursa yedirse içirse yollasa günah okadar işe acıkmıştır garibim
canım kızlarının başında bit vardı okula gidiyolardıya birlkte yatıyodum duş almaya girdigimde gördüm havludadedim yengene o böcektir dedi beni salladı başındanneyse ya sinir oluyorumöylelerine benim anneminamcasının kızıda var ne zaman evine gitsen evi pok götürür muftak taşını rbir taratan evi hiç demiyorum vallahi o evde kalsam 1 ayda çıkamazdım ben
selam güzel hatunlar...ben çok mutluyum dün geceden beri yağmur yağıyo..şimdid çay demledim yağmur eşliğinde kyif yapıcam çok özlemiştim bu anı yaaa

kız orası neresi yagmur yagıyor burdada yagıyor allahım affersin ne yagmuru karı hiç sevmem anası çok kötü enim için ne zaman kar yagsa ilk oglum aklıma gelir oglumu eve getirdigimde kaynanam balkona koymuştu ne kar vardı ama o canıı acıtır dışarıda bakmam dışarıda çıkmam ka yagıncayagmuruda sevmem oglumda kanama olmuştu okadar yagmurda bir taksi bulamamıştıkhava güneşli olsun gerisi boşşş benim için bu arada 21 aralıkta kıyamet kopucakmış may atakviminde hepsi çıkmış ya koparsa

Son düzenleme:
neyse herşeyde bi hayır vardır hiç bişi boş değil sağlık olsun kardeşin bi şekilde alır emeğini.

ay nazo ya nasıl dayanıyosun 500 sayfa okunurmu yaa

bende diyorum bazen kötü biley olduğunda belkide daha büyük felaketten korundum diye hatta memlekette öyle bişey geldi başımıza
biz sahil kıyısına gezmeye gittik eşimle canımız isterse girecektik denize
biraz dolaştık arabaya geldik ne yapsak denize girsekmi derken görümcemin kızı aradı ağlayarak
dayı köydeysen bizi acile götürürmüsün diye bebeği ateşlenmiş düşürememiş eşimde biz uzaktayız taksi çağırın dedi ,,,
tabi biz yine apar topar geri döndük ama yoldada içimden bundada vardır bi hayır dedim
acile yanlarına gittik ama onlar çıkmış çok şükür bişeyi yokmuş bebeğin diş çıkarıyormuş ondanmış
bizde ablama bi uğrayalım dedik sonrada ordan çıktık markete girmemizle bi fırtına koptu marketin kapılarını zor kapadılar çıkacaz çıkamıyoruz mahsur kaldık markette neyse bi cesaret arabaya attık kendimizi ama köye çıkmamıza imkan yok nasıl yağmur fırtına biz ablama geri döndük arabadan tam inecez ablam geldi arabaya hemen arka sokağında kızı var korkuyor diye oaraya gidecek nasıl gitsem diye düşünürken bizim arabayı görmüş hemen oraya gittik fırtına geçene kadar ablamın kızında oturduk ama ne çatılar uçmuş o gün
eğer denizde kalsaydık düşünemiyorum neler yaşardık

hergün 20 sayfa okusam yeter yoksa merak ederim kim ne yazmış diye

sakaryadayım ben kuzular...

yavrum benim kıyamam sana..

kıyamet alametleri zaten ortalıkta malum..ama bunu Allah bilir bişey diyemiyorum..

ya benim önce kafamda sivilceler çıktı dünde kollarımda ve yüzümde :S adet günüm yaklaşınca sivilcem oluyo ama kollarımdaki ve başımdaki ne onu çözemedim stresten olabilir diyo eşim..biran önce kırmızıları görseydim..göğüslerimin ağrısından ölüyorum patlıyolar sanki..

kendileri temizlik bilmez temizleyeni buldumuda canını çıkarırlar çok temizlermiş gibi (tabi bu lafım temiz geçinen pasaklı pis insanlara)
ne diyon daha biz bebek yapacaktıkya kıyamet falan şimdi baktımda 21 aralık cumaya geliyor gerçek olurmu dersin:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…