Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Napiyonuz pasakli karilarr
gelinde temizlik nasil olur gorun
kadin kacmazsa tabii ama iyi egitmisim is bitmek uzere kapilar cifleniiiii gelecem mirak etmwyin

sevinç ne işin vardı kuzum merak ettim seni

burda hayla felaket yağmur yağmur yağıyor

camı falan açamıyorum içeriye yağmur giriyor yerler ıslanıyor

e bide laminant parke olunca yerler ıslanmaması gerekiyor

sen açabilirsin yağmurda camları sorun olmaz

kızlar hayırlı günlerrr

gece burda yağmur şimşek gökgürültüsü fırtına ohoooo herşey oldu

birden soğudu hava

aynı şeyi yaşayan oldumu şehrinde:18:

bizimde gece yağmış yağmur bende yatak odasının camını kapatmamıştım nasılsa yağmur yağarsa duyarım diye
sabah 6 buçukta bi kalktım camdan bi bakayım dedim heryer ıslanmış ben nasıl duymadım dedim demekki sessiz sessiz yağmış
ALLAH tan camdan içeri su girmemiş

Napiyonuz pasakli karilarr
gelinde temizlik nasil olur gorun
kadin kacmazsa tabii ama iyi egitmisim is bitmek uzere kapilar cifleniiiii gelecem mirak etmwyin

yazık fazla zorlama hanımı günahtır benim evede gel işin biter bitmez bebem duşa kabinden tut mutraga kadar temizlik yapıcem orucum bitsin 6 eylülden sonra evi dip köşe temilicem camlardan tutta perdelere kadar yemek odasını 1 günde yapıyorummutfagı 2 günde evi 1 haftada hallediyorum öle yalap şap işle işim olmaz benim

Son düzenleme:

sesiz yağmış o zaman

bizim burdakini fduymamak mümkün değildi

açıkçası korkutucuydu:18:

Allah evi barkı olmayanlara yardımcı olsun

seninlede bi denk gelemedik nazo naptın işlerin bittimi:26:

Son düzenleme:
Kiz ne seyretmesi bezleri yikayip veriyom nefes aldirmiyom cok begen dim 10 tl fazla verecem

aferin hakkını vermek lazım
benim komşuda kardeşimi temizliğe çağırdı kardeşiminde ihtiyacı vardı bende git en azından harçlığın olur dedim hem çok pisde değildir sürekli temizlik yapıyor çok yorulmazsın dedim demez olaydım,kızın canını çıkardığı gibi zaten herkesin aldığından az alacaktı vere vere 40 lira verdi bide ne yaptınki demiş halen aklıma geldikçe sinir oluyorum...tam 2 gün öğlen gitti akşam 8e kadar
parmaklarını hareket ettiremiyordu artık ovmaktan

abooov ne vicdansız insanlar var dünyada Allah hesabını sorar sen merak etme

ayy Allah bildiği gibi yapsın

keşke baştan konşsaydı ücreti

uyuz bir hatunmuş desene amcamın hanımı bize geldi nişanlıydım ozaman dedi anneme yenge paşayı ban götürüyüm 1 hafta kalsın annemde evlenicek nasıl olsa gelsind emiş 1 hafta popomu çıkardı evi dip köşe temizlletti bana bir hafta aynı yemegi yedirdi düşün birde koltuk takımlarını sil dedi iyice sildimmi san asonra dedi ay lmamış gene silicen dedi işim komugı bitlendimde geldim ordan evlenicem düşün zor ayıkladım başımdan biti allahım bir daha gidermiyim büyük ablamı götürmüştü yanın abekarken onunda anasını aglatmış kalmaya degilde popomuzu çıkratmaya getirmiş evine siniri oluyourm halen varya yeminle onun öyle huyuna

sesiz yağmış o zaman

bizim burdakini fduymamak mümkün değildi

açıkçası korkutucuydu:18:

Allah evi barkı olmayanlara yardımcı olsun

seninlede bi denk gelemedik nazo naptın işlerin bittimi:26:

ne bileyim sessizmiydi yoksa benmi duymadım bilmiyorum
geçen gün evi süpürdüm dünde toz aldım ama dip köşe bugün temizliyim diyodum tabi burdan kalkabilirsem
dün temizliyim diyodum dünde ablam geldi hastane işleri falan vardı bişey yapamadım
birde kardeşim bende kalıyordu oda ablamla gitti dün bende yalnızlığın tadını çıkarıyorum
ben evde kimse varkende temizlik yapmayı sevmiyorum belkide ondan bi şevke gelemedim
sildiğim yerden kurumadan geçecekler falan sevmiyorum

hemen ağlama ağlak karı

seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç

eee yanii bende sevmem

evde kimsecikler olmıycak temizliğim bitecek raht bi nefes alcam dinlenceeeeeeeemm

sonra kim gelirse gelsin

benmde bugün eve el atmam lazım ama süpürgenin filtresini yıkayıp dün camın önüne koymuştum

yağmurda ıslanmış, şmdi güneşte yok

kurumadanda kulanamam napcam biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…