dedigine sen inanıyomusun yoksa kendinimi kandırıyosunben şahsen eve kadın alsam kadını çalıştırmam ben yaparım huyum bu ne yapayım sevinç karısı bari kadının karnını doyursa yedirse içirse yollasa günah okadar işe acıkmıştır garibim
bende diyorum bazen kötü biley olduğunda belkide daha büyük felaketten korundum diye hatta memlekette öyle bişey geldi başımıza
biz sahil kıyısına gezmeye gittik eşimle canımız isterse girecektik denize
biraz dolaştık arabaya geldik ne yapsak denize girsekmi derken görümcemin kızı aradı ağlayarak
dayı köydeysen bizi acile götürürmüsün diye bebeği ateşlenmiş düşürememiş eşimde biz uzaktayız taksi çağırın dedi ,,,
tabi biz yine apar topar geri döndük ama yoldada içimden bundada vardır bi hayır dedim
acile yanlarına gittik ama onlar çıkmış çok şükür bişeyi yokmuş bebeğin diş çıkarıyormuş ondanmış
bizde ablama bi uğrayalım dedik sonrada ordan çıktık markete girmemizle bi fırtına koptu marketin kapılarını zor kapadılar çıkacaz çıkamıyoruz mahsur kaldık markette neyse bi cesaret arabaya attık kendimizi ama köye çıkmamıza imkan yok nasıl yağmur fırtına biz ablama geri döndük arabadan tam inecez ablam geldi arabaya hemen arka sokağında kızı var korkuyor diye oaraya gidecek nasıl gitsem diye düşünürken bizim arabayı görmüş hemen oraya gittik fırtına geçene kadar ablamın kızında oturduk ama ne çatılar uçmuş o gün
eğer denizde kalsaydık düşünemiyorum neler yaşardık
hergün 20 sayfa okusam yeter yoksa merak ederim kim ne yazmış diye
daha cuma günü geçtik sakaryadan hatta yolun kenarında oturduk yemek falan yedik senin memlketinde
Allah ne güzel ayarlamış herşeyi
şüphesiz herşeyde bi hayır var
şikayetçi olmamak lazım
burda fırtına başladı heran elektrik gidebilir
: ) tekrar yolunuz düşerse beklerimbenim asıl memleketim gaziantep ama artık sakaryalı oldum
naz valla bende korkuyorum elektrikler gitcek diye çok sıkıcı oluyo ozaman
mood değillllllllllllllllll
ayy burda da it .sursa elektirik kesiliyo zaten
bu fırtına da inşallah gitmez yaaaaaa
biricikim sen musun : :18:
Diilimm cnmm Mood kimdi
evet ama farkında olmak lazım mesala ben nerden çıktı şimdi bu gezmeye gelmiştik diyebilirdim ama vicdanım el vermez eğlenemem
ve daha kötüsü başıma gelir diye düşünürüm
Cnm sil hmn yazdigini desifre oldummm :18:
yeşill nerdesin annem az önce gördüm seni
burda kolay kolay kesilmez anca fırtınada birde gök gürültülü yağmurda kesilir
çok nadirdir normal zamanda kesilmesi
merhaba şekerler
nasılsınız napıyosunuz???? o yağmurunuzdan biraz da buraya yollayın ya yanıyoz bizzz...
nazoşum merhaba nasılsın canım özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?