suratsız karı canum u listeye ekle
alzaymır olmuşsun zati unutma
kız okadarmı yane ateşin başına vurdu sevinç karısı sana ders versin herşeyi biliyoya işşallah vardır canım benim strese girince ateşim çıkıyo yanıma bile yanaşamıyor eşim
kaynanam kılıklı saçaklı ekşi surat
şimdi bu kalabalıkta ekleyemem bilgileri mail at
bengisuuu sakin olya mutfağa bi girde yaparsın bişeler :)
dün benimki nohut yapabilirmisin dedi bende olur dedim saolsun ne pişircem derdinden kurtardı beni..
nohut yaparım bide bulgur pilavı cacıkta var..kemalpaşa tatlısı istemişti gecengün onuda yaparım tamamdır
heee oğlanda öyle diyordu çekyat depelerinde gezerse görürsün
arkadaşına deseydin benide alsaydı maraştan beraber gelirdik
başak hiç prostesto etme annem
valla fenayımm aklıma ne gelse midemi kabartıyo
zor yemek yiyomm
oda 2 lokma filann
ama açlıkta hissetmiyomm,arada meyve yoğurt iştee
yarım kg daha gitti bu arada
inşallahh hayırlısıyla kilo almadan tamamlarım hamişliğiii
ben çok hareketliyim evde spor yaparım dans ederim hep bi ekşın içindeyim bari bugunden sonra kırmızıları görene kadar yapmıyım
o bayagdır adanada cnm...hamile hatta..17 haftalık maraşta ramazan die bi dr a gidio....anaokulu öğretmeni...doğukent anaokulumu ne varmış oraya atandı ...gel kuzucum sende atla gel....bidaha ne zaman gelcen ebru hanıma?
evde tek kalma dioda kaynoşum bende evimde kalmak istiyom....maraştan arkadaşım gelmişti bende kalalım dedim....kocasıda yok burda....gelcek inşallah 2.5 saat oldubu misafir yormaz beni ben o düşüğün üstüne yüzdüm bile bolbol bişi olmaz Allah ın izniyle....
bende çok korkardım özellikle hapşırırken karnımı tutardım sanki işe yarıycak
belkide doğal yollardan regli olmamı bekliyordur.Testlerde muayenede bir sıkıntı yok dedi :2: bakalım canım ya hayırlısı pazar günü kan testi yapıracam pazartesi kontrole gidecem.
bende spor yaparım hergün ama adetime 1 hafta kala bırakırım ne olur ne olmaz
canım neden içiyosunki ben tatlı biliyorum o şekilde amao anda başka sayfadaydın herhaldeee
aminnn allahımm herkesin yüzünü güldürsünnnn
nişastayı pişirdim suylann pekmezz koydum içine onu içiyomm
ben hamişken papatyadan ve ıhlamurdannnn başka bitki içmemmm
içebileceğim ısıda içiyomm iştee
yatarkende içerimm o zamannn
canım eltim çok bencildir hep kendini düşünür o şekilde yane:2::2:allaha havale ettim ben onu rabbim öteki tarafta versin göz yaşlarımın hesabını işşallahbende
baban çok güzel söylemiş ALLAH mekanını cennet eylesin
kendini bilmez senin evladını alanda ona verende ALLAH kendi çocuğunun garantisi varmı bukadar büyük konuşuyor ALLAH korusun yinede evlatlarını
şaka yaptım bebem ya aşk olsun işallah yumurtluyosundur he unutmadan çok yomurta olursa banada yolla evde yumurta kalmamıştayok be başıma vurmadıben biliyom herşeyi merak etme =))=)) stresten deil y yumurtluyom yada yumurtluyom
heee oğlanda öyle diyordu çekyat depelerinde gezerse görürsün
bu vilma karısı nerde regl oldum dedi kayboldu getti
senin oliş anası gibi jettgilllerden olduğu için ööledir:122:
asıl senin yani hemşo nirde ayen midir nedirbıraktı kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?