Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız okadarmı yane ateşin başına vurdusevinç karısı sana ders versin herşeyi biliyoyaişşallah vardır canım benim strese girince ateşim çıkıyo yanıma bile yanaşamıyor eşim

yok be başıma vurmadı ben biliyom herşeyi merak etme =))=)) stresten deil y yumurtluyom yada yumurtluyom

yaptım canım çoktan havuçlu pattesli soğanlı falan harika bi mercimek çorbası yaptım soonracığımaaa geçen sevincin dediği arap tavadan yaptım pattis patlıcan soğan sarımsak domatesli kuş başı etli flan kısık ateşte arada karıştırarak pişiyo hayla fırında salata yaptım bide turşu ha bide belkim ev eriştesinden yaparım peynirli falan daha ne olsun

heee oğlanda öyle diyordu çekyat depelerinde gezerse görürsün

arkadaşına deseydin benide alsaydı maraştan beraber gelirdik

o bayagdır adanada cnm...hamile hatta..17 haftalık maraşta ramazan die bi dr a gidio....anaokulu öğretmeni...doğukent anaokulumu ne varmış oraya atandı ...gel kuzucum sende atla gel....bidaha ne zaman gelcen ebru hanıma?

folikasit içiyonmu

o bayagdır adanada cnm...hamile hatta..17 haftalık maraşta ramazan die bi dr a gidio....anaokulu öğretmeni...doğukent anaokulumu ne varmış oraya atandı ...gel kuzucum sende atla gel....bidaha ne zaman gelcen ebru hanıma?

bebek yapmayı becerebilirsek tedavimi verdi testlerimde bitti canım ilaçlarımı kullanıyom
çift çizgiyi görürsem gidecem iğneye başlicaz:18::18::18::18:

in şallahh cnm kendine dikkat et

belkide doğal yollardan regli olmamı bekliyordur.Testlerde muayenede bir sıkıntı yok dedi :2: bakalım canım ya hayırlısı pazar günü kan testi yapıracam pazartesi kontrole gidecem.

inşallah önemli işi yoktur bizede haber ver olurmu

canım neden içiyosunki ben tatlı biliyorum o şekilde amaay olsada yesek oruç başım avurdu he ezan kaçta okunucek of daha çok var inanın kışa dogru tutabilicegimi bilsem kısın tutucamda ya hamile olursam oruçta kalır
canım eltim çok bencildir hep kendini düşünür o şekilde yane:2::2:allaha havale ettim ben onu rabbim öteki tarafta versin göz yaşlarımın hesabını işşallah
yok be başıma vurmadı ben biliyom herşeyi merak etme =))=)) stresten deil y yumurtluyom yada yumurtluyom
şaka yaptım bebem ya aşk olsun işallah yumurtluyosundur he unutmadan çok yomurta olursa banada yolla evde yumurta kalmamışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…