Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

1. sayfayı gördün annem orad isimlerimiz yazıyor ya sende bilgilerini ver kaç senelik evlisin felan detay yaz eklesin karı

peki :)

29 yasındaa 14 aylık evliyim öğretmenim. 7-8 aydır cocuk istiyoruz..şimdilik eşimde de bende de bi sorun yok. topikin "psiko"suyum :)
batım da 24 eylülll..

ayy cnm düşükten sonra zor olur

uzun sürüyomu peki normalden

bilmemmm bakcam ilk düşüğümde normal adet gibi olmuştum 6 gün falan sürmüştü...bu ne olcak bakim...bide denize gittim die adet geciktirici ilaç içtim...bakalım nasıl olcammm....

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)

kirazeros, yenez, nazemir+, canum, pasam3405+, cakmapolly+, sevinc007+, seray0307+, esin8590, Bengisu87+, Biricikimmm+
performansa bakk
ne zamandır bu kadar kalabalık olmadıydıkkkkk

sevinç senin tarifi içiyomm
tadı yok kız bunuun
pekmezimden mi acepppp
keçi boynuzu pekmezi vardıda evde onu koydumm

nazooo naberr muhabbette denk gelemedik senlen

peki :)

29 yasındaa 14 aylık evliyim öğretmenim. 7-8 aydır cocuk istiyoruz..şimdilik eşimde de bende de bi sorun yok. topikin "psiko"suyum :)
batım da 24 eylülll..

hahaha evliyim yazmışımmm yok gayrumeşru cocuk istiyom sanki........ allahım cok püskürdüm gülmektennnnnnn

hayatım tadi olmaz zaten onun ben heç şeker koymam
ama çok iyi gelir bir kaç gün deneyin özellikle öksürük ve boğaz ağrısına birebir datlım

sinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara

sonuçta eşlerimiz bize destek oluyo gerisi hiç önemli değil..
adet olmama 1 hafta kaldı..bakalım nolcak.
vücudum şu günlerde aşırı sıaktı eşim noluyo dedi .. yumurtlarken mi sıcak oluyoz acaba

hamilelikte yükselirmiş ama hadi hayırlısı inşallah hamileliktendir

hahaha evliyim yazmışımmm yok gayrumeşru cocuk istiyom sanki........ allahım cok püskürdüm gülmektennnnnnn

ay yanlış anlamısımmm:) 14 aylık evliyim yazmısım:) ben sadece evliyim yazmısım sandım.. allahım gercek psiko oldum sanırımmm

hayatım tadi olmaz zaten onun ben heç şeker koymam
ama çok iyi gelir bir kaç gün deneyin özellikle öksürük ve boğaz ağrısına birebir datlım

bende tatlı olcek diye içemem dediydimmm
ama pekmezi 1 çorba kaşığı koydumm
bende şeker koymadımm
deniiyiim bakiim belkim iyi gelir öksürüyom akşamdan berii
korkuyom öksürmeğeeee

canım defalarca idrar testi yaptım 2 kerede kan testi ama negatif doktor ultrasonla baktı bişey yok dedi gebelikte yokmuş sorunda yokmuş.1 hafta bekleyecekmişim

neden 1 hafta daha bekletiyo acaba zaten geçmiş geçeceği kadar
neyse hayırlısı olsun cnm önemli bişi olmasında:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…