Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bilmemmm bakcam ilk düşüğümde normal adet gibi olmuştum 6 gün falan sürmüştü...bu ne olcak bakim...bide denize gittim die adet geciktirici ilaç içtim...bakalım nasıl olcammm....

ayy bu günlerde dinlenmen lazım senin misafir niye aldınkii

kardeşim var bende ev tutana kadar bende kalacak yeğende var fırsat bulamadım ama dün ablama gitti birkaç günlüğüne bende özgürüm

nedense ben yokum

canımöle vallahi dogru dedim kaç kişiidyor allahım siiznde yüüznüzü güldürdün diye inan çok degerli bir bebek olucak 3 tane kaybedincerabbim karnındakine ömür versin işşalah
sonuçta eşlerimiz bize destek oluyo gerisi hiç önemli değil..
adet olmama 1 hafta kaldı..bakalım nolcak.
vücudum şu günlerde aşırı sıaktı eşim noluyo dedi .. yumurtlarken mi sıcak oluyoz acaba
kız okadarmı yane ateşin başına vurdusevinç karısı sana ders versin herşeyi biliyoyaişşallah vardır canım benim strese girince ateşim çıkıyo yanıma bile yanaşamıyor eşim
canım rahmetli babam derdiki küs bile olsan mutlu oluceksin onların yanında sana brişey sorarasa cevap verme dahada sinir olur derdi seninkide o hesap bende öle yapıyorum gerizekalı kızım ölünce kaldırdıda ban sen boş boşuna sevinme 3 tane vefat ettidiye cenneti garatilemedin dedi ona seviniyosan dedi ses vermedi çocukların dedi dsana şefaatçı olmzlar dedi dua etsin o an yanımda degildi yoksa düşünemiyorum sonunu
ne içiyon çabuk söyle tekrar diyorum hamileler zarralı şeyleri içmesinler helede zencefili

ay yanlış anlamısımmm:) 14 aylık evliyim yazmısım:) ben sadece evliyim yazmısım sandım.. allahım gercek psiko oldum sanırımmm

bende tatlı olcek diye içemem dediydimmm
ama pekmezi 1 çorba kaşığı koydumm
bende şeker koymadımm
deniiyiim bakiim belkim iyi gelir öksürüyom akşamdan berii
korkuyom öksürmeğeeee

canım akşamda mutlaka yap çok sıcak içme çokta ılıtma arayı bulursun sen

bende tatlı olcek diye içemem dediydimmm
ama pekmezi 1 çorba kaşığı koydumm
bende şeker koymadımm
deniiyiim bakiim belkim iyi gelir öksürüyom akşamdan berii
korkuyom öksürmeğeeee

bende çok korkardım özellikle hapşırırken karnımı tutardım sanki işe yarıycak

hahaha evliyim yazmışımmm yok gayrumeşru cocuk istiyom sanki........ allahım cok püskürdüm gülmektennnnnnn

ayy bu günlerde dinlenmen lazım senin misafir niye aldınkii

evde tek kalma dioda kaynoşum bende evimde kalmak istiyom....maraştan arkadaşım gelmişti bende kalalım dedim....kocasıda yok burda....gelcek inşallah 2.5 saat oldu bu misafir yormaz beni ben o düşüğün üstüne yüzdüm bile bolbol bişi olmaz Allah ın izniyle....

neden 1 hafta daha bekletiyo acaba zaten geçmiş geçeceği kadar
neyse hayırlısı olsun cnm önemli bişi olmasında:44:

belkide doğal yollardan regli olmamı bekliyordur.Testlerde muayenede bir sıkıntı yok dedi :2: bakalım canım ya hayırlısı pazar günü kan testi yapıracam pazartesi kontrole gidecem.

ben olişimi boynuma ascam orda gezdircem hiççççç bırakmam
heee oğlanda öyle diyordu çekyat depelerinde gezerse görürsün

arkadaşına deseydin benide alsaydı maraştan beraber gelirdik

nedense ben yokum
o anda başka sayfadaydın herhaldeee
aminnn allahımm herkesin yüzünü güldürsünnnn
nişastayı pişirdim suylann pekmezz koydum içine onu içiyomm
ben hamişken papatyadan ve ıhlamurdannnn başka bitki içmemmm

canım akşamda mutlaka yap çok sıcak içme çokta ılıtma arayı bulursun sen

içebileceğim ısıda içiyomm iştee
yatarkende içerimm o zamannn

sinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara

bende

baban çok güzel söylemiş ALLAH mekanını cennet eylesin
kendini bilmez senin evladını alanda ona verende ALLAH kendi çocuğunun garantisi varmı bukadar büyük konuşuyor ALLAH korusun yinede evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…