bilmemmm bakcam ilk düşüğümde normal adet gibi olmuştum 6 gün falan sürmüştü...bu ne olcak bakim...bide denize gittim die adet geciktirici ilaç içtim...bakalım nasıl olcammm....
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
kirazeros, yenez, nazemir+, canum, pasam3405+, cakmapolly+, sevinc007+, seray0307+, esin8590, Bengisu87+, Biricikimmm+
performansa bakk
ne zamandır bu kadar kalabalık olmadıydıkkkkk
sevinç senin tarifi içiyomm
tadı yok kız bunuun
pekmezimden mi acepppp
keçi boynuzu pekmezi vardıda evde onu koydumm
nazooo naberr muhabbette denk gelemedik senlen
sinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara
psikocuğum okullar açılınca kaybolma ha ortalıktan
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
kirazeros, yenez, nazemir+, canum, pasam3405+, cakmapolly+, sevinc007+, seray0307+, esin8590, Bengisu87+, Biricikimmm+
performansa bakk
canımöle vallahi dogru dedim kaç kişiidyor allahım siiznde yüüznüzü güldürdün diye inan çok degerli bir bebek olucak 3 tane kaybedinceben temizlik anneliğinden istifra ediyorummm
yapamam artıkınnn
deterjanlarıda istemiyommm
midemi kabartıyorrrr
zaten hasta ettin beniiii
eşin çok haklı paşamm
geç gelen kıymetli oluyorrrr
beklenen tatlı oluyorr
bizimkinide tee ankaradan arayıp soruyolar şimdiktenn
allah hayırlısını versin hakkımızda
sonuçta eşlerimiz bize destek oluyo gerisi hiç önemli değil..
adet olmama 1 hafta kaldı..bakalım nolcak.
vücudum şu günlerde aşırı sıaktı eşim noluyo dedi .. yumurtlarken mi sıcak oluyoz acaba
canım rahmetli babam derdiki küs bile olsan mutlu oluceksin onların yanında sana brişey sorarasa cevap verme dahada sinir olur derdi seninkide o hesap bende öle yapıyorum gerizekalı kızım ölünce kaldırdıda ban sen boş boşuna sevinme 3 tane vefat ettidiye cenneti garatilemedin dedi ona seviniyosan dedi ses vermedi çocukların dedi dsana şefaatçı olmzlar dedibence senin eşinle olan mutluğunu kıskanıyo ve senin canını acıtmak istiyor sende onlara inat eşinle onların yanında mutluğunu göstermekten utanma umursama umursamadığını görürse senlede uğraşmaz kendi kendini yer
boşver sen arayı soğut böyle insanlarla arkadaşlık yapılmaz
ne içiyon çabuk söyle tekrar diyorum hamileler zarralı şeyleri içmesinler helede zencefiliToplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)
performansa bakk
sevinç senin tarifi içiyomm
tadı yok kız bunuun
pekmezimden mi acepppp
keçi boynuzu pekmezi vardıda evde onu koydumm
nazooo naberr muhabbette denk gelemedik senlen
hamilelikte yükselirmiş ama hadi hayırlısı inşallah hamileliktendir
hayatım tadi olmaz zaten onun ben heç şeker koymam
ama çok iyi gelir bir kaç gün deneyin özellikle öksürük ve boğaz ağrısına birebir datlım
ay yanlış anlamısımmm:) 14 aylık evliyim yazmısım:) ben sadece evliyim yazmısım sandım.. allahım gercek psiko oldum sanırımmm
bende tatlı olcek diye içemem dediydimmm
ama pekmezi 1 çorba kaşığı koydumm
bende şeker koymadımm
deniiyiim bakiim belkim iyi gelir öksürüyom akşamdan berii
korkuyom öksürmeğeeee
bende tatlı olcek diye içemem dediydimmm
ama pekmezi 1 çorba kaşığı koydumm
bende şeker koymadımm
deniiyiim bakiim belkim iyi gelir öksürüyom akşamdan berii
korkuyom öksürmeğeeee
nedense ben yokum
balgam çıkartmıycakmı
öyleyse görürsün
sevinç demişti dersin
sen salma tamammııı
hahahaevliyim yazmışımmm yok gayrumeşru cocuk istiyom sanki........ allahım cok püskürdüm gülmektennnnnnn
ayy bu günlerde dinlenmen lazım senin misafir niye aldınkii
neden 1 hafta daha bekletiyo acaba zaten geçmiş geçeceği kadar
neyse hayırlısı olsun cnm önemli bişi olmasında:44:
bende çok korkardım özellikle hapşırırken karnımı tutardım sanki işe yarıycak
evet yaaa benim olursa öle büyütmücemmm hehehe olsaa inşallah...
ne içiyon çabuk söyle tekrar diyorum hamileler zarralı şeyleri içmesinler helede zencefili
ben olişimi boynuma ascam orda gezdircem hiççççç bırakmam
evde tek kalma dioda kaynoşum bende evimde kalmak istiyom....maraştan arkadaşım gelmişti bende kalalım dedim....kocasıda yok burda....gelcek inşallah 2.5 saat oldubu misafir yormaz beni ben o düşüğün üstüne yüzdüm bile bolbol bişi olmaz Allah ın izniyle....
o anda başka sayfadaydın herhaldeeenedense ben yokum
aminnn allahımm herkesin yüzünü güldürsünnnncanımöle vallahi dogru dedim kaç kişiidyor allahım siiznde yüüznüzü güldürdün diye inan çok degerli bir bebek olucak 3 tane kaybedincerabbim karnındakine ömür versin işşalah
ne içiyon çabuk söyle tekrar diyorum hamileler zarralı şeyleri içmesinler helede zencefili
canım akşamda mutlaka yap çok sıcak içme çokta ılıtma arayı bulursun sen
sinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara
canımöle vallahi dogru dedim kaç kişiidyor allahım siiznde yüüznüzü güldürdün diye inan çok degerli bir bebek olucak 3 tane kaybedincerabbim karnındakine ömür versin işşalah
kız okadarmı yane ateşin başına vurdu sevinç karısı sana ders versin herşeyi biliyoya işşallah vardır canım benim strese girince ateşim çıkıyo yanıma bile yanaşamıyor eşim
canım rahmetli babam derdiki küs bile olsan mutlu oluceksin onların yanında sana brişey sorarasa cevap verme dahada sinir olur derdi seninkide o hesap bende öle yapıyorum gerizekalı kızım ölünce kaldırdıda ban sen boş boşuna sevinme 3 tane vefat ettidiye cenneti garatilemedin dedi ona seviniyosan dedi ses vermedi çocukların dedi dsana şefaatçı olmzlar dedidua etsin o an yanımda degildi yoksa düşünemiyorum sonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?