Karilar ben kocisle yuruyuse gidiyom
Karilar ben kocisle yuruyuse gidiyom
at atarsan bende sana rakip topic kurarım bak bakalım burda kimse kalıyormu
buarada ben bişey sorucamm çok fena bi kaza yaptım halıya hemde açık renk halıya koyu renk ojeyi devirdimm aseton falan çıkmadı yaaa fikri olan varmı?? Yarın yıkamacıyı arıycam ama sanırım halım sizlere ömür
bızde kaynoslardan gelınce yuruduk
ayy cnm hiç bi fikrim yok bizim bi tezmlik anamız var ama hiç bi işe yaramöıyo
buarada ben bişey sorucamm çok fena bi kaza yaptım halıya hemde açık renk halıya koyu renk ojeyi devirdimm aseton falan çıkmadı yaaa fikri olan varmı?? Yarın yıkamacıyı arıycam ama sanırım halım sizlere ömür
kızlar selam..
ben şimdi idrar testi yaptım ama negatf çıktı ama 8 gündür hastada olmadım şimdi ne yapayım ben kan testide yaptırayım mı geçen gün hafif pembemsi kan geldi karnımda şiş ara sıra kasıklarımda batmalar oluyo o kadar sizce ne yapayım ben şimdi??
ekimde 3 arkadaşım bebek düşünüyo beni bekliyolaraslında tüm türkiye bekliyo hamil ekalmamı dogurmamı hoş eşim geçen diyorum çok kişi bzim bebegi bekliyor geçen eltim diyor benim kızım ilk göz agrısı diyor ilk torun benden dedim ilk bendendi öldü yama yok filan öldügüne göreye getirdi sonra sinir oldum sonra aglamamı duyunca eşim anlattım eşimde dediki annem eltimin kızı için derki dedi kızım ilk göz agrım oglumda ilk gözagrım çok seviyorum bizimkinede derki dedi oh sen 12 senedir nerelerdeydin geç geldin deyip bunu tadı hepsinden başka deyip sarılıp aglar dedi bakta gör dedi bizimki kaç sene sonra olunca daha kıymetli olur dedi görücez benim yavrum saglıklısından gelsinde varsın eltim eşimin ailesi birşey getirmesin benle eşimden bir parça rabbim bu mubarek günde duyda sesimi paşa kulunla arkadaşlarının boynunu bükük bırakma
gızlar naberr? az önce bi arkadasım aradıı.. ben konusmadan sonra hemen buraya yazmak istedim :)
napıyon ne ediyondan sonra "hamilelik var mı" dedi.. yok dedim olmadı bu ayda.."ben de var 4 aylık sana söylememiştim sen de hamilesindir diye düsündüm" ddemez mi.. üstelik 2. cocugu.. üniden arkadasım.. ne bileyim üzüldüm valla.. onun adına sevindim de kendime üzüldüm...yemek yicektik tam bogazımdan zor gecti walla
canım ilk denemeye göre hiçte fena diil gece ve gündüzü simgeliyor biraz daha renk geçişleri üstünde ve hatlarda çalışman lazım canım biraz güneşe biraz renk kat sap sarı duruyor hafif turuncu veya çok az kızıllık bilem katabilirsin semazenin etek dalgalarını düzelt biraz canım bide bu resim su bazlı boya anlaşılan akrilik boyayla falanmı yaptım yada guajla su bazlı boyalar çabuk kuruduğu için geçişlerde zor oluyor biraz sanırım ondan zorlanmışsın biraz geçişlerde bu arada yüzünü biraz düzeltmek lazım ondada direk ten rengi yoyayı sürmüşsün bak ne saç var nede yüzün bazı kısımları resme renkleri korkarak katmışın hiç korkma bazen alakasız renkler bile çok güzel yakışıyo resmebenim yorumlarım bunlar biraz fazla eleştirdim sanırım ama o hataları düzeltirsen çok hoş bi rsim olacaktır fikir yaratıcı ve güzel ama
bak sana bikaç tablomu atiim son ikisini lisedeyken yapmıştım diğerlerinide ünideyken
Eki Görüntüle 497859 Eki Görüntüle 497860 Eki Görüntüle 497861 Eki Görüntüle 497862 Eki Görüntüle 497863
ay dünkülerde yere sofra serdimmmm sofranın içi tertemizzz herşey yerdee inat sankii dellendimmmsinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara
biribirimzwe dularımız daha makbul Alah ın izniyle olcak bak eroşcuk hamiş kaldı çok şükürrrr dualarımız kabul olduu
kız sen dün tarifi var dedin ben yaptın sandım basit dedincanım cezerye istiyo kocişede demeyi unuttum he deseydim alırdı dur ben arıyım kocisi
İyim cnm gcmisi okuyorum sen nasilsin temzligin bitti ohh gule gule kirlet
Walla cnm tkb sen olmaliymissin basak hnm bi kere bile sormuyo
Hep sen soruyorsun
Cnm belim batiyo arada bide sag bacagim tam kiwrim yeri yururkn batiyo neden anlamadim
Gogusler sis olece bekliyorum dun ck karnim agridi bugun yok agri kismet
Kocisle carismiyorum kac giundur warsa bisey die
Oda krizlrde ama npim diorum bebisimz icin
arkadaş degilmisiniz bananae adanada olanlar alsın yollasın aban hem eşime aradım dedim dedi paşa ben şimdi neredn bulayım onu dedi bende farzet dedim hamileyimtamam dedi alırım bulabilirisem dedi bende bulmadan gelme dedim çok iyi bir eşimdirde
kız sen iste yeterki hatırlat bana ist a yola çıkmadan olurmuuuuu imalathanesi var güvendiğimizzz
canım tatlıya obakımdan dedimiçimden erkek geçiyo haberin olsun
grüşürz nohut güzeli
Valla bende temizlik takıntılıyımdır, tinerle bile denedim çıkmıyo( yarın sorucam halı yıkama fabrikasına ama sanırım benim koca beyaz halı kesilecek atmaya kıyamam ama küçültüp değerlendirebilirim herhalde...
Geçmişi okudum birazönce midem bulanıyo demiş temizlik anamız:))kokulara karşı hassas tabi buara:)
tatlım halıdan oje lekesi nasıl çıkar diye bi yazı buldum inşallah işine yarar
Beyaz ve desensiz bir kağıt havluya, temiz bir beze veya pamuğa, aseton içeren oje çıkarıcısı dökün. Bu işlemin, aseton içermeyen oje çıkarıcı ile yapılması daha güvenli, ama etkisi daha azdır.
Aseton içeren oje çıkarıcı ile ıslatılmış olan havluyu, halıdaki oje lekesinin üzerinde ovmadan bastırarak tamponlayın.
Havlu veya kullandığınız malzeme, oje lekesini emdikçe ara sıra değiştirin ve işlemi tekrarlayın.
Bir çay kaşığı ağartıcı içermeyen deterjanı bir bardak ılık suyla karıştırın.
Bu karışımı, yeni bir kağıt havlu veya benzeri bir malzemeye emdirdikten sonra kağıt havluyu halı veya koltuktaki oje lekesi üzerinde basınçla tamponlayın ve oje lekesinin emilmesini sağlayın.
Daha sonra olabildiğince az, temiz ve ılık su kullanarak halının oje lekesi için müdahele ettiğiniz bölümünü durulayın.
Son olarak halı üzerinde kalan nemi, kuru ve temiz bir beyaz havluyla bastırarak alın.
Halı kuruduktan sonra halının tamamını süpürerek eski formuna gelmesini sağlayabilirsiniz.
ahh cnm okudun demek geçmişi
evet delirdi temizlik annemiz sanki git milletin temzliğini yap diyoruz alt üstü fikir verecek
koca totosunu devrip yatmayı tercih ediyo
slm kızlarr saracım nasılsınnn canımmm bu karılar yokolmuş yine ben gelince saklanıolarmı nedir cöö yapın haydinnn
Canım çok teşekkürler,bende okudum bunu ve uyguladım fakat halı beyaz oje kırmızı olunca tam anlamıyla çıkarmadı pembemsi bişey oldu birde ilk döküldüğünde ben panik halinde asetonla iyice dağıttım ojeyi ah ahhh ama şimdi nette bakındım da halı yıkama yerleri çıkarabiliyormuş yarın ilk iş sorucam bakalım,keşke koltuğa dökülseydi değiştirmek için bahane arıyordum :44:
dondurmada yidiniz mi hava nasıl ankarada
yemedık sımdık esıyo ama oglen sıcaktı
burayı seller götürüyo yaaaaaa geceden beri yagmur varr...
ben yarın doktora gidicem adet oldugum için kontrol.. sence sabah erkenden gitmem gerek mi? randevu alamadım da artık sıra beklemek istemiyom sabhtan ögleden snra olmaz mı ki
canım sabah yada ogledne sonra gıtmen fark etmıyo doktor ozel degılmı canım sıra oluyomu bende hastanede sıra beklemekden nefrat edıyorum
iyiyim canım sen nasılsın hadişcim
halı yıkamacılarda çıkarıyomuş canım gönder bakalım inşallah çıkar
önce devletteki doktoruma gitcem bana klomeni ve igneyi veren oydu.. bi baksın bakalım o ne dicek.. en iyi doktor diyolar ama işte hastane kalabalıklıgı öldürüyoooo.. heryer gebe doluuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?