Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

buarada ben bişey sorucamm çok fena bi kaza yaptım halıya hemde açık renk halıya koyu renk ojeyi devirdimm aseton falan çıkmadı yaaa fikri olan varmı?? Yarın yıkamacıyı arıycam ama sanırım halım sizlere ömür

at atarsan bende sana rakip topic kurarım bak bakalım burda kimse kalıyormu

he zaten listedeki herkeside sen getiridndi
kimseyi bırakmam senide
beydağlı cnm sen dediğinden beri yeşil gözlü kimi görsem yutkunuyom

benim babam zati yeşil gözlü dedem de mavii

belkim çeker onlara

Son düzenleme:

ayy cnm hiç bi fikrim yok bizim bi tezmlik anamız var ama hiç bi işe yaramöıyo

ayy cnm hiç bi fikrim yok bizim bi tezmlik anamız var ama hiç bi işe yaramöıyo

Valla bende temizlik takıntılıyımdır, tinerle bile denedim çıkmıyo( yarın sorucam halı yıkama fabrikasına ama sanırım benim koca beyaz halı kesilecek atmaya kıyamam ama küçültüp değerlendirebilirim herhalde...
Geçmişi okudum birazönce midem bulanıyo demiş temizlik anamız:))kokulara karşı hassas tabi buara:)

tatlım halıdan oje lekesi nasıl çıkar diye bi yazı buldum inşallah işine yarar

Beyaz ve desensiz bir kağıt havluya, temiz bir beze veya pamuğa, aseton içeren oje çıkarıcısı dökün. Bu işlemin, aseton içermeyen oje çıkarıcı ile yapılması daha güvenli, ama etkisi daha azdır.
Aseton içeren oje çıkarıcı ile ıslatılmış olan havluyu, halıdaki oje lekesinin üzerinde ovmadan bastırarak tamponlayın.
Havlu veya kullandığınız malzeme, oje lekesini emdikçe ara sıra değiştirin ve işlemi tekrarlayın.
Bir çay kaşığı ağartıcı içermeyen deterjanı bir bardak ılık suyla karıştırın.
Bu karışımı, yeni bir kağıt havlu veya benzeri bir malzemeye emdirdikten sonra kağıt havluyu halı veya koltuktaki oje lekesi üzerinde basınçla tamponlayın ve oje lekesinin emilmesini sağlayın.
Daha sonra olabildiğince az, temiz ve ılık su kullanarak halının oje lekesi için müdahele ettiğiniz bölümünü durulayın.
Son olarak halı üzerinde kalan nemi, kuru ve temiz bir beyaz havluyla bastırarak alın.
Halı kuruduktan sonra halının tamamını süpürerek eski formuna gelmesini sağlayabilirsiniz.

kan testi yaptır canımmmm idrar testi kesin sonuç değillll ya pozitif çıkıo kanda çıkmıo ya negatşif çıkıo kanda pozitif oluo kesin çözüm kan testi canımm hayal kırıklığı olmasın senin için hayırlısı hadi yarın gitt haber ver bende hastaneye gitçem yarınnn

aminn allahım duanı kabul edicekk er yada geç güsel gönüllü arkadaşım benimm sen hiç dert etme üzülme olurmu

densizzzz sordunmuda ben hamileyim dior allahım yaaa

ellerine sağlık canımmmm ne güsellerrrr

sinir olurum misafirlikte bebesini ortalığa salanlara
ay dünkülerde yere sofra serdimmmm sofranın içi tertemizzz herşey yerdee inat sankii dellendimmm

biribirimzwe dularımız daha makbul Alah ın izniyle olcak bak eroşcuk hamiş kaldı çok şükürrrr dualarımız kabul olduu

banada edionmu cadı duaa et bak hamişsinn hadi hamişşler toplanın ve olmayanlara dua edinn hep baraber bi ağızdan lütfen

canım cezerye istiyo kocişede demeyi unuttum he deseydim alırdı dur ben arıyım kocisi
kız sen dün tarifi var dedin ben yaptın sandım basit dedin

canım inşallah hamişsindirrrr

kız sen iste yeterki hatırlat bana ist a yola çıkmadan olurmuuuuu imalathanesi var güvendiğimizzz

slm kızlarr saracım nasılsınnn canımmm bu karılar yokolmuş yine ben gelince saklanıolarmı nedir cöö yapın haydinnn

ahh cnm okudun demek geçmişi

evet delirdi temizlik annemiz sanki git milletin temzliğini yap diyoruz alt üstü fikir verecek

koca totosunu devrip yatmayı tercih ediyo

Canım çok teşekkürler,bende okudum bunu ve uyguladım fakat halı beyaz oje kırmızı olunca tam anlamıyla çıkarmadı pembemsi bişey oldu birde ilk döküldüğünde ben panik halinde asetonla iyice dağıttım ojeyi ah ahhh ama şimdi nette bakındım da halı yıkama yerleri çıkarabiliyormuş yarın ilk iş sorucam bakalım,keşke koltuğa dökülseydi değiştirmek için bahane arıyordum :44:

slm kızlarr saracım nasılsınnn canımmm bu karılar yokolmuş yine ben gelince saklanıolarmı nedir cöö yapın haydinnn

iyiyim canım sen nasılsın hadişcim

halı yıkamacılarda çıkarıyomuş canım gönder bakalım inşallah çıkar

yemedık sımdık esıyo ama oglen sıcaktı

burayı seller götürüyo yaaaaaa geceden beri yagmur varr...

ben yarın doktora gidicem adet oldugum için kontrol.. sence sabah erkenden gitmem gerek mi? randevu alamadım da artık sıra beklemek istemiyom sabhtan ögleden snra olmaz mı ki

canım sabah yada ogledne sonra gıtmen fark etmıyo doktor ozel degılmı canım sıra oluyomu bende hastanede sıra beklemekden nefrat edıyorum

canım sabah yada ogledne sonra gıtmen fark etmıyo doktor ozel degılmı canım sıra oluyomu bende hastanede sıra beklemekden nefrat edıyorum

önce devletteki doktoruma gitcem bana klomeni ve igneyi veren oydu.. bi baksın bakalım o ne dicek.. en iyi doktor diyolar ama işte hastane kalabalıklıgı öldürüyoooo.. heryer gebe doluuuu

önce devletteki doktoruma gitcem bana klomeni ve igneyi veren oydu.. bi baksın bakalım o ne dicek.. en iyi doktor diyolar ama işte hastane kalabalıklıgı öldürüyoooo.. heryer gebe doluuuu

ozmn devlettekı doktra gıt canım takıbını yapsın randevu olunca daha az sıra oluyo heralde

ay sorma gecen doktrda beklıyoz kadın bırı cıktı karnı burnunda bebesın ultrasyon resmını nasıl sevıyo coook ozendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…