na harika bi topikmiş burası böyle çoook kıskandım burdakileri... o en baştaki hikayelerr harikaa..... canı gönülden kutluyorum herkesiiii
hoş geldin yavrim sende bize katıl gelna harika bi topikmiş burası böyle çoook kıskandım burdakileri... o en baştaki hikayelerr harikaa..... canı gönülden kutluyorum herkesiiii
ne yapayım tatlımmm aglayımmı alıstım bı bakıyom kırmzı kartı yemısım doktora gıdoyom sorun yok yok yokk ee noıye gelmıyo sıpa ozman bekleyecezzzz
ya sana ne soracam ben bugun bı haber aldımm aslında benle ılgılı degıl kız bsakkk bızım burda bomba bulunmuss bunu kayınbaba aradı arkasındna elım ayagım tıtredı kolumu kaldıramadım cok kotu oldum sevınce yada uzulıunce korkunca bole oluyo panık atakdamı boel bısey :44::44::44::44::44::44:
canım malzemen varsa şimdi dene bak olmadı el likit deterjanları varya onunla sil çıkıyomu benim hailiarım hep merihos saray muftagımdaki merinos eşim zeytin döktürdü isotlı sıvı yaglı halıda srı açık el deterjanını sıkkım üstün ena çıoktı yagı dene istersen
kesin öle olmuşturr ortalarda görünüomuu yoook demekki sponsor arıooooo şimdidenn :) tırsıngen olmuştur o şimdi canım yaaa kıyaamam sevincim slm at bana barışalım hadi anacımm karış çarpışmaktan yolu bulamıokiii geçen bende baya çarpıştım çok komiktik ama gülme krizine girdimmm eşim ertesi günnn sarılıo öpüo dedm sen adam ol ben hep böle giyinirimmm sevindirik oldu zavallım benimmyoldan adammı toplamıstır
okimki panik atak die birimi var daha dakka bir gol bir hemen satıon sende yaaasaglan kankilşerin biz benim panik atagım nerde acaba eşiyle mum ışıgunda nohutmu yiyor
canı m kalorisi çok nen onun soda olar içerim
sevinçi bir cezeryeye sattın he aferim kankim benim
canım malzemen varsa şimdi dene bak olmadı el likit deterjanları varya onunla sil çıkıyomu benim hailiarım hep merihos saray muftagımdaki merinos eşim zeytin döktürdü isotlı sıvı yaglı halıda srı açık el deterjanını sıkkım üstün ena çıoktı yagı dene istersen
siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum...belki iyi gelir burası...
gel canım gel
nıye moralın bzouk nedne vıcdab azabı cekıyonn:44::44::44::44:
2 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk özlemi çekiyorum öğremenim çalıştığım okuldaki en yakın arkadaşım canım ciğerim dostum bugün hamile kaldığını öğrendi... ve ben eve gelip hüngür hüngür ağladım sevinmem gerekirken... hamile kalamadığıma mı üzüleyim... hain bi arkadaş olduğuma mı bilemedim...
siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum...belki iyi gelir burası...
gecen ruyamda h-test yaptık kan degerım 50 dı dusuk yapıyomusum ne demekse :26::26::26::26:
herkez bana umutluyuz dıyoda ben bı calısmaları yapsam
kızzzz buraya gelmeyeni dövüoruzz bizzz bence dönüşün yok geçmiş olsun sana tühtüh zavallım benimmm bu gününü arıcan sölimmm çok özlicez bu halini biz bize tkaılanı kendimiz gibi yapıozz ama
bak şimdi
malzemeler
biraz çatlakkkkk
bir tutam çeneli
azcık tebessüm
hayli duygusall
birazda dedikoducu
şaka anlayışı esprü anlayışı benle paşadan fazla yapabilen yyok sanırımmm öğretiriz no problem
hamaratlık oda sevinçle kirazeroşta varrr
tembellikkk başaktan öğrenirsin
alınganlık benden odaaa
sevgiii kelebeğiii bengisu belinaysu dan alabilrisin
ha unutmadan1 adette tilotttt onu biz beceremiosss başak hamiş haliylede giyomuş tiyoları o virsin
çarpışma yeteneği oda ne deme gülerizz hep birlikte katıla katılaaa oda sevinççç 5 dk daa yapıp saniyede abdestlenioo
yani anlıcan hep yetenek hep yetenk
bunları aşarsan öğrenirsen bizdensin demektir tekrar geçmiş olsun sıonra kıvamına gelion çatlak karılaraa katılmış olcannnnaramıza hoşgeldinn
hayırdır inşallah vardır bi hayıırr hayra yor hayır olsun canımmmm ama senden çok ümitliyim hadiş demişti dersinnn okişmi
yap kız yappppppp ben yarın yapçem dünnnn yaptıkk yımırtlıommm bugün kasık ağrım nüksetti yineee
herkez bana umutluyuz dıyoda ben bı calısmaları yapsam
benım gecmıster artık hasta olcm gayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?