Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

na harika bi topikmiş burası böyle çoook kıskandım burdakileri... o en baştaki hikayelerr harikaa..... canı gönülden kutluyorum herkesiiii
hoş geldin yavrim sende bize katıl gel

canım ellerinde titreme agız kurulugu kalpte çarpıntı bayılıcak gibi olma dah aneler panik atak belirtileir diye gir bak neler tyazıyo bende hepsi mevcud

Canım karbonatım çok az var yetmez şimdi sabah alıp deniycem...Deterjanla leke çıkarıcıyla denedim banamısın demedi yarın ola hayır ola derler ya o moddayım...

Ben kaçıyorum hanımlarrr hepinize iyi geceler yarın yazarım artık çıktımı ne durumda diye(((

siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum... belki iyi gelir burası...

yoldan adammı toplamıstır
kesin öle olmuşturr ortalarda görünüomuu yoook demekki sponsor arıooooo şimdidenn :) tırsıngen olmuştur o şimdi canım yaaa kıyaamam sevincim slm at bana barışalım hadi anacımm karış çarpışmaktan yolu bulamıokiii geçen bende baya çarpıştım çok komiktik ama gülme krizine girdimmm eşim ertesi günnn sarılıo öpüo dedm sen adam ol ben hep böle giyinirimmm sevindirik oldu zavallım benimm

okimki panik atak die birimi var daha dakka bir gol bir hemen satıon sende yaaa
cezerye diyip geçmicennnnn ama sevinci seviozzz o bizi sevmioooo :18::18::18::18:

gel canım gel

nıye moralın bzouk nedne vıcdab azabı cekıyonn:44::44::44::44:

2 yıllık evliyim ve 2 yıldır çocuk özlemi çekiyorum öğremenim çalıştığım okuldaki en yakın arkadaşım canım ciğerim dostum bugün hamile kaldığını öğrendi... ve ben eve gelip hüngür hüngür ağladım sevinmem gerekirken... hamile kalamadığıma mı üzüleyim... hain bi arkadaş olduğuma mı bilemedim...

aman canım ya takma bende 2 yıllık evlıyımm yasım 22 ama bend ebı hamsı haberı alsam aglıyom bu yzuden dısarı cıkmıyo hele gunlere falan hec gıtmıyo ama artım takmıyorummmm bos verr hayırlısı de gec herseyın zmanı var

siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum... belki iyi gelir burası...

kızzzz buraya gelmeyeni dövüoruzz bizzz bence dönüşün yok geçmiş olsun sana tühtüh zavallım benimmm bu gününü arıcan sölimmm çok özlicez bu halini biz bize tkaılanı kendimiz gibi yapıozz ama

bak şimdi
malzemeler
biraz çatlakkkkk
bir tutam çeneli
azcık tebessüm
hayli duygusall
birazda dedikoducu
şaka anlayışı esprü anlayışı benle paşadan fazla yapabilen yyok sanırımmm öğretiriz no problem
hamaratlık oda sevinçle kirazeroşta varrr
tembellikkk başaktan öğrenirsin
alınganlık benden odaaa
sevgiii kelebeğiii bengisu belinaysu dan alabilrisin
ha unutmadan1 adette tilotttt onu biz beceremiosss başak hamiş haliylede giyomuş tiyoları o virsin
çarpışma yeteneği oda ne deme gülerizz hep birlikte katıla katılaaa oda sevinççç 5 dk daa yapıp saniyede abdestlenioo
yani anlıcan hep yetenek hep yetenk
bunları aşarsan öğrenirsen bizdensin demektir tekrar geçmiş olsun sıonra kıvamına gelion çatlak karılaraa katılmış olcannnnaramıza hoşgeldinn

gecen ruyamda h-test yaptık kan degerım 50 dı dusuk yapıyomusum ne demekse :26::26::26::26:

hayırdır inşallah vardır bi hayıırr hayra yor hayır olsun canımmmm ama senden çok ümitliyim hadiş demişti dersinnn okişmi

:)) tuttum burayı o zaman....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…