Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya walla insan cok istiyo o zaman... hayırlısı yaaa öle cok istiyom kiiii bebeyiiiiiii hatta ikiz olsa da tek seferde kurtulsam bi kız bi erkek cok sey istedim evettt

ya walla insan cok istiyo o zaman... hayırlısı yaaa öle cok istiyom kiiii bebeyiiiiiii hatta ikiz olsa da tek seferde kurtulsam bi kız bi erkek cok sey istedim evettt

ayy bende cok ıstıyorum hayırlısı canım ya cok sey ıstemıyon aynı seyı bende ıstıyom bı kız bı oglan ama ıkı oglan ıkız ıstemem

canım msj attım geldımı

sevınc gııııııııııı benım bıldırılerım gelmıyo begnılerım falan kırmızmı kırmızı yanımıyo orda

evet canım ben de sana yazdım mesajjj

kızlar gittim çok üzgünüm sonuç 0.39 çıktı yani negatif çok ama çok üzgünüm.. (( eşimde merakla kaç kere telefon açtı utana sıkıla söyledim artık kırmızıları beklicem yapcak bişeyim yok

Canummmm yaaa çok şey istemiyorsun inan bende öyle istiyorum ikiz olmasada olur yeterki olsun artıkkkk

Üzülme Esinncim önünüzdeki maçlara bakıcaz de stres iyi gelmiyor biliyorsun....Onu bende yaşadım 2 kez yokmuş gelmiyormuş demek çok zor oluyor bilirim( oyüzden artık kesin olarak doktordan duymadıkça söylememe kararı aldım dilerim hepimiz kısa zamanda kavuşuruz bebiklerimize ...

üüzülme kuzum ya vardıor bı hayır ben alıstım her ay aynı sonucu goruyorum

ne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim

SEVİNÇ badanan hayırlı olsun kuzum güle,güle kirlet...
canım hoş geldim bebem bende allah nasip ederse 7 başlıcem temizlige bakalım sanada kolay gelsin bu arada erkek olunce zor oluyo yaw temizlik
kızlar haştanedeym kan werdim sonuçu alcam birazdan dua edin bana
canım sakın üzülme nasip degilmiş keşke biraz daha bekleseydin yarabbim tez eliyle evlatlar versin işşallah hepimize
ALLAH kabul etsin kuzum ne güzel hemencecik tutuyorsun borçlarını...
canım tutmayınca tutulmuyo hamil ekalırım tutatmam elhamdurillah aklım erdei ereli tutuyorum hiçte burcum yok işşallah :18::18:6 eylülde orucum bitiyo işşallah darıs ıtutmayanların başın abalm bugün 4 ay var deid borcum amanın dedim işini biti rbeniklierede başla dedi
Karilar ben kocisle yuruyuse gidiyom
sen şimdi yüryüşe diye gidersein sonra çarpışmay agirersin ana birde bakmışız bu ay hamilesin
canım karbonatla limonu sık beklet derim ben ne kaybedersin
amin işşallah olur hepimizin bebegi ana cezerye getricek ban yaşasınnnnnnnnsevinç karısıda çatlasın hem senle canlıda görüşüez o verdigim adrestte tememmi kankim benim

başakçımmmm benim bat değişmemiş ben bu ay 15 inde oldum nette de yumurtlama testi yaptım geriye dönük adet tarihlerimi yazarak eylül regl tarihide 13 ü gösteriooo doğrumudur bilmiorum ya 15 ya 13 yaz canımmm okiş

tabi kankimm ne demek hanfendi okadar geldi evimin önünde geçtitenezzül etmedi bizde beraber içeriz çayımızı çörekimizi börekimizi o başoşla buluşsun hıh biz kesmioss dikkatini çekerim hiç bana cvp yazıomu yada merak edioomu hep başaka heppp yahh yolcam ben bunu nese artık sağlam kankalarım varr o kendi derdine yansınnnn cezeryeni unutmıcammmm

:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:

zaten bende sevınc ı hec sevmem

:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:

kısss sen iste yeterkiiii sevinççiler hadişçiler bi tarafa toplansın hahaha:)))biliorum kaybedecemmm ama olsunnnn sevinç şimdiden toplamıştır yoldan adam çeviirodurr ah ahhhh

na harika bi topikmiş burası böyle çoook kıskandım burdakileri... o en baştaki hikayelerr harikaa..... canı gönülden kutluyorum herkesiiii

manyak ne güldüm son bebek figürüne kısmetten öte köy yok malşesef önceleri olmuyo diye aglıyoudm şimdi oluyoda ölüyo diye aglıyorum ben ne yapayım

ne yapayım tatlımmm aglayımmı alıstım bı bakıyom kırmzı kartı yemısım doktora gıdoyom sorun yok yok yokk ee noıye gelmıyo sıpa ozman bekleyecezzzz

ya sana ne soracam ben bugun bı haber aldımm aslında benle ılgılı degıl kız bsakkk bızım burda bomba bulunmuss bunu kayınbaba aradı arkasındna elım ayagım tıtredı kolumu kaldıramadım cok kotu oldum sevınce yada uzulıunce korkunca bole oluyo panık atakdamı boel bısey :44::44::44::44::44::44:

saglan kankilşerin biz benim panik atagım nerde acaba eşiyle mum ışıgunda nohutmu yiyor
gelın cekırdek işleyelımm :86::86::86::86::86::86::86:
canı m kalorisi çok nen onun soda olar içerim

sevinçi bir cezeryeye sattın he aferim kankim benim
Denerim canım kaybedecek bişey yok zati halıyı geri kazanmaya çalışıyoruz:))sabah ilk iş yapayımm...

canım malzemen varsa şimdi dene bak olmadı el likit deterjanları varya onunla sil çıkıyomu benim hailiarım hep merihos saray muftagımdaki merinos eşim zeytin döktürdü isotlı sıvı yaglı halıda srı açık el deterjanını sıkkım üstün ena çıoktı yagı dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…