ozmn devlettekı doktra gıt canım takıbını yapsın randevu olunca daha az sıra oluyo heralde
ay sorma gecen doktrda beklıyoz kadın bırı cıktı karnı burnunda bebesın ultrasyon resmını nasıl sevıyo coook ozendım
ya walla insan cok istiyo o zaman... hayırlısı yaaa öle cok istiyom kiiii bebeyiiiiiiihatta ikiz olsa da tek seferde kurtulsam bi kız bi erkek cok sey istedim evettt
ayy bende cok ıstıyorum hayırlısı canım ya cok sey ıstemıyon aynı seyı bende ıstıyom bı kız bı oglan ama ıkı oglan ıkız ıstemem
canım msj attım geldımı
sevınc gııııııııııı benım bıldırılerım gelmıyo begnılerım falan kırmızmı kırmızı yanımıyo orda
ya walla insan cok istiyo o zaman... hayırlısı yaaa öle cok istiyom kiiii bebeyiiiiiiihatta ikiz olsa da tek seferde kurtulsam bi kız bi erkek cok sey istedim evettt
kızlar gittim çok üzgünüm sonuç 0.39 çıktı yani negatif çok ama çok üzgünüm..(( eşimde merakla kaç kere telefon açtı utana sıkıla söyledim artık kırmızıları beklicem yapcak bişeyim yok
kızlar gittim çok üzgünüm sonuç 0.39 çıktı yani negatif çok ama çok üzgünüm..(( eşimde merakla kaç kere telefon açtı utana sıkıla söyledim artık kırmızıları beklicem yapcak bişeyim yok
canım hoş geldim bebem bende allah nasip ederse 7 başlıcem temizlige bakalımne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim
SEVİNÇ badanan hayırlı olsun kuzum güle,güle kirlet...
canım sakın üzülme nasip degilmiş keşke biraz daha bekleseydin yakızlar haştanedeym kan werdim sonuçu alcam birazdan dua edin bana
canım tutmayınca tutulmuyo hamil ekalırım tutatmam elhamdurillah aklım erdei ereli tutuyorum hiçte burcum yok işşallah :18::18:6 eylülde orucum bitiyo işşallah darıs ıtutmayanların başın abalm bugün 4 ay var deid borcum amanın dedim işini biti rbeniklierede başla dediALLAH kabul etsin kuzum ne güzel hemencecik tutuyorsun borçlarını...
sen şimdi yüryüşe diye gidersein sonra çarpışmay agirersin ana birde bakmışız bu ay hamilesinKarilar ben kocisle yuruyuse gidiyom
canım karbonatla limonu sık beklet derim ben ne kaybedersinbuarada ben bişey sorucamm çok fena bi kaza yaptım halıya hemde açık renk halıya koyu renk ojeyi devirdimm aseton falan çıkmadı yaaa fikri olan varmı?? Yarın yıkamacıyı arıycam ama sanırım halım sizlere ömür
amin işşallah olur hepimizin bebegi ana cezerye getricek ban yaşasınnnnnnnnkan testi yaptır canımmmm idrar testi kesin sonuç değillll ya pozitif çıkıo kanda çıkmıo ya negatşif çıkıo kanda pozitif oluo kesin çözüm kan testi canımm hayal kırıklığı olmasın senin için hayırlısı hadi yarın gitt haber ver bende hastaneye gitçem yarınnn
aminn allahım duanı kabul edicekk er yada geç güsel gönüllü arkadaşım benimm sen hiç dert etme üzülme olurmu
densizzzz sordunmuda ben hamileyim dior allahım yaaa
ellerine sağlık canımmmm ne güsellerrrr
ay dünkülerde yere sofra serdimmmm sofranın içi tertemizzz herşey yerdee inat sankii dellendimmm
banada edionmu cadı duaa et bak hamişsinn hadi hamişşler toplanın ve olmayanlara dua edinn hep baraber bi ağızdan lütfen
kız sen dün tarifi var dedin ben yaptın sandım basit dedin
canım inşallah hamişsindirrrr
kız sen iste yeterki hatırlat bana ist a yola çıkmadan olurmuuuuu imalathanesi var güvendiğimizzz
iiim canımmm görüşemez olduk senlede herkes başka alemde bende takılıom başka yerlere artıkın hıh o topik senin bu topik benim işteeee
canım hoş geldim bebem bende allah nasip ederse 7 başlıcem temizlige bakalımsanada kolay gelsin bu arada erkek olunce zor oluyo yaw temizlik
canım sakın üzülme nasip degilmiş keşke biraz daha bekleseydin yarabbim tez eliyle evlatlar versin işşallah hepimize
canım tutmayınca tutulmuyo hamil ekalırım tutatmam elhamdurillah aklım erdei ereli tutuyorum hiçte burcum yok işşallah :18::18:6 eylülde orucum bitiyo işşallah darıs ıtutmayanların başın abalm bugün 4 ay var deid borcum amanın dedim işini biti rbeniklierede başla dedi
sen şimdi yüryüşe diye gidersein sonra çarpışmay agirersin ana birde bakmışız bu ay hamilesin
canım karbonatla limonu sık beklet derim ben ne kaybedersin
amin işşallah olur hepimizin bebegi ana cezerye getricek ban yaşasınnnnnnnnsevinç karısıda çatlasın hem senle canlıda görüşüez o verdigim adrestte tememmi kankim benim
tabi kankimm ne demek hanfendi okadar geldi evimin önünde geçtitenezzül etmedi bizde beraber içeriz çayımızı çörekimizi börekimizi o başoşla buluşsun hıh biz kesmioss dikkatini çekerim hiç bana cvp yazıomu yada merak edioomu hep başaka heppp yahh yolcam ben bunu nese artık sağlam kankalarım varr o kendi derdine yansınnnn cezeryeni unutmıcammmm
üüzülme kuzum ya vardıor bı hayırben alıstım her ay aynı sonucu goruyorum
canım karbonatla limonu sık beklet derim ben ne kaybedersin
:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:
zaten bende sevınc ı hec sevmem
manyak ne güldüm son bebek figürünekısmetten öte köy yok malşesef önceleri olmuyo diye aglıyoudm şimdi oluyoda ölüyo diye aglıyorum ben ne yapayım
tabi kankimm ne demek hanfendi okadar geldi evimin önünde geçtitenezzül etmedi bizde beraber içeriz çayımızı çörekimizi börekimizi o başoşla buluşsun hıh biz kesmioss dikkatini çekerim hiç bana cvp yazıomu yada merak edioomu hep başaka heppp yahh yolcam ben bunu nese artık sağlam kankalarım varr o kendi derdine yansınnnn cezeryeni unutmıcammmm
canı m kalorisi çok nen onun soda olar içerimgelın cekırdek işleyelımm :86::86::86::86::86::86::86:
:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:
zaten bende sevınc ı hec sevmem
Denerim canım kaybedecek bişey yok zati halıyı geri kazanmaya çalışıyoruz:))sabah ilk iş yapayımm...
kısss sen iste yeterkiiii sevinççiler hadişçiler bi tarafa toplansın hahaha:)))biliorum kaybedecemmm ama olsunnnn sevinç şimdiden toplamıştır yoldan adam çeviirodurr ah ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?