Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ikircikli karı ne olucak aman sarartırsa sarartsın,kendi biir benim ondan çok geldğim zamnlar oldu..nedense onunkilere hiç birşey olmuyo

:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:

zaten bende sevınc ı hec sevmem

kısss sen iste yeterkiiii sevinççiler hadişçiler bi tarafa toplansın hahaha:)))biliorum kaybedecemmm ama olsunnnn sevinç şimdiden toplamıştır yoldan adam çeviirodurr ah ahhhh

yoldan adammı toplamıstır
küsüyom hepinize bensiz kalın emiiii
ben aaşamları zati olmadığum için rahat nefes alıyom

o dilini alır boynuna dolarım

bennn varım herdaimmmmm hıhhhhhh sevgulümmm beniimmm
gel topraaam yanaş yamacımaaa
merhaba güzel topiğin güzel kızlarıııııı nasılsınız???
hoşgeldin canım
ikircikli karı ne olucak aman sarartırsa sarartsın,kendi biir benim ondan çok geldğim zamnlar oldu..nedense onunkilere hiç birşey olmuyo
he onun kine bişi olmaz tkb ya

gebiş caara mı içiyon

satıcı pis kanka
sevınc zaar ankaraya yuruyerek gelıyo

sevic geleydınde ecık sohbet edeydık

bende cıkıyorum kızlarrr opuldunuz

kız bengısu sen neden gecerı burdasın hamıssın erken yatsana tatlımmm

sevic geleydınde ecık sohbet edeydık

bende cıkıyorum kızlarrr opuldunuz

kız bengısu sen neden gecerı burdasın hamıssın erken yatsana tatlımmm

kuzum dün erken yattım zaten yoksa biliyonuz 2lere 3lere kadar oturuyom dün kociş daha fazla tutamadı kendini anlaşılanki kedimi yatakda buldum sonracığımada yattık zaten

yeşicim msjına yanıt vermemiştim

doğumdan korkcam ama 30. haftayı geçtikten sonra

şimdi diil:18::18:

gerçi bugün yine rüyamda doğum yapmştım

Muhabbetiniz bol olsun.. :)) Alacakmisiniz beni de araniza

Genelde kan pihtilasmasi topigindeyim.. :)

kuzum dün erken yattım zaten yoksa biliyonuz 2lere 3lere kadar oturuyom dün kociş daha fazla tutamadı kendini anlaşılanki kedimi yatakda buldum sonracığımada yattık zaten
karı size yasak deelmi çarpışmak iyi cesaret var haaa kııı bebene bişi olursa allah korusun vicdan azabından ölürsün yapmayı verin ölürmüsünüz
yoruldum azcık çamaşırlarla boğuştum evi topla derken :)
ama iyiyim çok şükür canımcım sağol

hoşbuldum canım nasılsın? buarada bittimi evin işi nasıl oldu lambişler

ellerine sağlık hayatımmm süper oldu temizliğimde bitti ohhhh kışa kadar rahatım kışa ne kaldıysaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…