teşekkür ederim hayatım karıya didim o bayram izninde didim dinlemedi beni aylarca gelmeyenlerin kalbi hayla kırmızı
başak karısı toto büyütsün daha
teşekkürler datlım..
sende olacaksın inşallahhh
merhaba güzel topiğin güzel kızlarıııııınasılsınız???
tabi kankimm ne demek hanfendi okadar geldi evimin önünde geçtitenezzül etmedi bizde beraber içeriz çayımızı çörekimizi börekimizi o başoşla buluşsun hıh biz kesmioss dikkatini çekerim hiç bana cvp yazıomu yada merak edioomu hep başaka heppp yahh yolcam ben bunu nese artık sağlam kankalarım varr o kendi derdine yansınnnn cezeryeni unutmıcammmm
:101::101::101::101::101::101::101: cay sevmem ama pasta borek yerım cezeryede cok severım bana verırmısınız :101:
zaten bende sevınc ı hec sevmem
kısss sen iste yeterkiiii sevinççiler hadişçiler bi tarafa toplansın hahaha:)))biliorum kaybedecemmm ama olsunnnn sevinç şimdiden toplamıştır yoldan adam çeviirodurr ah ahhhh
yoldan adammı toplamıstır
ben aaşamları zati olmadığum için rahat nefes alıyom
o dilini alır boynuna dolarım
günaydınlarrrrrrrrrrrrr fıstıklar nasılsınızzz
bennn varım herdaimmmmm hıhhhhhhsevgulümmm beniimmm
bennn varım herdaimmmmm hıhhhhhhsevgulümmm beniimmm
merhaba güzel topiğin güzel kızlarıııııınasılsınız???
ikircikli karı ne olucak aman sarartırsa sarartsın,kendi biir benim ondan çok geldğim zamnlar oldu..nedense onunkilere hiç birşey olmuyo
koca duymasın
satıcı pis kankakesin öle olmuşturr ortalarda görünüomuu yoook demekki sponsor arıooooo şimdidenn :) tırsıngen olmuştur o şimdi canım yaaa kıyaamam sevincim slm at bana barışalım hadi anacımm karış çarpışmaktan yolu bulamıokiii geçen bende baya çarpıştım çok komiktik ama gülme krizine girdimmm eşim ertesi günnn sarılıo öpüo dedm sen adam ol ben hep böle giyinirimmm sevindirik oldu zavallım benimm
okimki panik atak die birimi var daha dakka bir gol bir hemen satıon sende yaaa
cezerye diyip geçmicennnnn ama sevinci seviozzz o bizi sevmioooo :18::18::18::18:
sevınc zaar ankaraya yuruyerek gelıyo
sevic geleydınde ecık sohbet edeydık
bende cıkıyorum kızlarrr opuldunuz
kız bengısu sen neden gecerı burdasın hamıssın erken yatsana tatlımmm
gel topraaam yanaş yamacımaaa
hoşgeldin canım
he onun kine bişi olmaz tkb ya
gebiş caara mı içiyon
duyarsaa yıkılırrr beni sevıncın yanına yollarrr adetim 4 yada 5 i ben nezaman test yapım yaa catladımmmm
sevic geleydınde ecık sohbet edeydık
bende cıkıyorum kızlarrr opuldunuz
kız bengısu sen neden gecerı burdasın hamıssın erken yatsana tatlımmm
yoruldum azcık çamaşırlarla boğuştum evi topla derken :)sapğol canım sen nasılsın??
hoşgeldin canım
heee topik başı karısı,pullu pakize,yağlı göbekli marulll
evet canım bende öyle düşünüyorum
:18::18::18::18: evet hemde çoookkk sen?
çok fazla tüketme ama canım balla yaparsan günde 1 çay kaşığı ye çayınıda 1 çay bardağı iç eğer zencefil tüketmeyi düşünüyosan
ıhlamur hakkında bilgim yok ama:44:
ayyy sorma bende herşeye ağlar oldum yaa
bide gör okadar saçma şeylere ağlıyomki sonrada gülüyorum kendime
buna mı ağladım ben diye hemde nasıl ağlıyorum gözyaşlarım sel oluyor resmen
kociş napacağını şaşırıyor öyle oldummu
iyi akşamlar biz iyiyiz sen ne yapıyon bu saatte yatıp uyusana bebeğin doğduğunda gece yarılarına kadar uyumaz
kuzum dün erken yattım zaten yoksa biliyonuz 2lere 3lere kadar oturuyom dün kociş daha fazla tutamadı kendini anlaşılanki kedimi yatakda buldumsonracığımada yattık zaten
yoruldum azcık çamaşırlarla boğuştum evi topla derken :)
ama iyiyim çok şükür canımcım sağol
hoşbuldum canım nasılsın? buarada bittimi evin işi nasıl oldu lambişler
beydağlı annem korunmayı ne zaman bırakacan
biz bıraktıkta ne oldu nazara gelidk 2 gündür çarpışamıyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?