günaydın hatuncuklaırm ben haştaneye gidiorum kulağım için artıkkk sıkıntım bitti sanırım ssk açılmış ohhh bi nefes alayımmmm sağlığımla ilgilenebilcemm çok şüküürrr yani topiki benden sonr ailk gelen temizlesin erken gitmem lasımmm
günaydın canımgünaydın hanımlar
günaydınn herkezlere
sevınc sana ne oldu gelmıyon
bende hazırlanayım anneme gıdecem
yarında ark bulusacammm
bıde esım ızne cıkaydı
günaydın canım
sen gez ancak
bişi olmadı kız yorgunum komşuya gitmiştim kaavaltıya
na harika bi topikmiş burası böyle çoook kıskandım burdakileri... o en baştaki hikayelerr harikaa..... canı gönülden kutluyorum herkesiiii
sağol cnmmmmmsende katıl bu eğlenceli yereeeeeeee
teşekkür ederim hayatım karıya didim o bayram izninde didim dinlemedi beni aylarca gelmeyenlerin kalbi hayla kırmızıne haber herkesler iyidir umarım...kocişimin tatili bitti pazartesi,hem pc ye hemde bana el koymuştu,bende 2 gün temizlikle uğraştım,hepinizi özledim
SEVİNÇ badanan hayırlı olsun kuzum güle,güle kirlet...
bızde kaynoslardan gelınce yuruduk
teşekkürler datlım..ben geldim sen gittin yaaw.. nasılsın canım?temizzz evinde güle güle otur)
önce devletteki doktoruma gitcem bana klomeni ve igneyi veren oydu.. bi baksın bakalım o ne dicek.. en iyi doktor diyolar ama işte hastane kalabalıklıgı öldürüyoooo.. heryer gebe doluuuu
sevinç hanımcıımm ne oldu dün akşamki nasıl bi yürüyüştü gelememişsiniz
hoşgeldin canım...bittimi kahvaltı keyfin,gezginci oldunuz heee..
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn tuvalete cıkamıyorummm karnımmm kocamann olduuuucok kotuyummm
sevinç hanımcıımm arkadaki son msj a bakınızzz
evet evet üstteki msja
korkma bi bak yavvvvv
fanlarıma fan ekliyorum
sevınc sımdıı yenı arkadasıda ele gecırır fettan karııı
Karilar komsum kaavaltiya cagirdi oraya gidiyorum artik nerde aksam orda sabah
temuzlikte bittizatii basak karisi aksam sen sabah sen bu ne kari topici ele
gecirecem diye korkuyordubende az geleyim didim
aksam bile yoktumrahat nefes aldinizmu
deli karı ne kıskanacam bananekkkkcanım hoş geldim bebem bende allah nasip ederse 7 başlıcem temizlige bakalımsanada kolay gelsin bu arada erkek olunce zor oluyo yaw temizlik
canım sakın üzülme nasip degilmiş keşke biraz daha bekleseydin yarabbim tez eliyle evlatlar versin işşallah hepimize
canım tutmayınca tutulmuyo hamil ekalırım tutatmam elhamdurillah aklım erdei ereli tutuyorum hiçte burcum yok işşallah :18::18:6 eylülde orucum bitiyo işşallah darıs ıtutmayanların başın abalm bugün 4 ay var deid borcum amanın dedim işini biti rbeniklierede başla dedi
sen şimdi yüryüşe diye gidersein sonra çarpışmay agirersin ana birde bakmışız bu ay hamilesin
canım karbonatla limonu sık beklet derim ben ne kaybedersin
amin işşallah olur hepimizin bebegi ana cezerye getricek ban yaşasınnnnnnnnsevinç karısıda çatlasın hem senle canlıda görüşüez o verdigim adrestte tememmi kankim benim
günaydınlarrrrrrrrrrrrr fıstıklar nasılsınızzz
ordan eşimin dayısı na gittik yengem bırakmadı çay kaave muhabbet saat 12 olmuş geldim yattım
heeeee iş bitti yaaaa
bol bol meyve yeee
onlar bugün var yarın yok benimkiler müdaim daimi hemideee
daleee dale don daleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?