abo o da neyyyy ve kaça? nerden link atar mısın
canım panik atagım var onu didim ömüürmü kaybedince sık sık nereye kadar sonradan vucud tepki veriyorgecmiş olsun yaa canım.. walla tam konusu bilmiyorum ama kafana bişey takmaaa
o neki :44:
canım benim çok kötü şeyler yaşamışın vücutta kaldıramıyor inşallah iyileşirsin ben okadar değilim benim sadece nefes alsam kalbim duracak gibi oluyor çok kötü bi durum ama kendimi kaybetmiyorum inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun
bende çaycumalıyım daha yeni geldim çaycumadaydım ramazanda
canım panik atagım var onu didim ömüürmü kaybedince sık sık nereye kadar sonradan vucud tepki veriyor
canım ben çok s
inirlenince çarpıtım oluyo okadar olur yaneonun için eşimlede tarışsak eşim yavaştan yaklaşıyo huyumu bildigiiçin zaten rengimden anlıyo kırmızı olunca paşadan uzak duruceksin rabbim hepimize ömür versin ben herşeyden tırsıyorum malesef tek pazara gidemem yanımda biri olucek fazla aşırı kalabalıga giemiyorum sessiz sakin yer istiyorum bu sevinç karısı kesin çatışmaya girdi he yürüyüş bahana eşiyle dondurmamı yalamaya gittiler acep:131::131::131:
umarım editör teyzeler kızmaz link için???
80X BATARYA GEREKMEYEN OVULASYON MİKROSKOBU TEST GittiGidiyor'da 62287725
alla alla işe yarar mı acaba yaa? klomen neyim kullanıyon mu sen cnm
canım panik atagım var onu didim ömüürmü kaybedince sık sık nereye kadar sonradan vucud tepki veriyor
canım ben çok s
inirlenince çarpıtım oluyo okadar olur yaneonun için eşimlede tarışsak eşim yavaştan yaklaşıyo huyumu bildigiiçin zaten rengimden anlıyo kırmızı olunca paşadan uzak duruceksin rabbim hepimize ömür versin ben herşeyden tırsıyorum malesef tek pazara gidemem yanımda biri olucek fazla aşırı kalabalıga giemiyorum sessiz sakin yer istiyorum bu sevinç karısı kesin çatışmaya girdi he yürüyüş bahana eşiyle dondurmamı yalamaya gittiler acep:131::131::131:
oo yakınmısız simdi nerdesinn?
gecmiş olsun canım yaa.. cok kafana takmamaya calış herseyi..
umarım editör teyzeler kızmaz link için???
80X BATARYA GEREKMEYEN OVULASYON MİKROSKOBU TEST GittiGidiyor'da 62287725
şimdi bursadayım evlendim 15 sene olacak bursadayım
ben hiç bişi kullanmıyorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu bugün test yaptırdık morfolofi 19a hareketlilik 50 ye fırlamış çok şükür...
ooh bursa cok daha güzel....
iyi hadi canım sevindim adına.. en yakın zamanda gebeşş oluruz inşş
önemli degil bebem snede panik atak hastassın haberin olsun aramıza hoş geldinbende kalabalık ve özellikle yabancı insanların içine girmeyi hiç sevmiyorum nefes darlığım artıyor resmen ve ne yapacağımı nasıl davrancağımı şaşırıyorum eşimde bana ılımlı davranır nefesim daralsa neye sinirlendin diyor
neyse canım hatırlattım kusura bakma
bana öyle bir yer varsa deyiverde gidiyim bende bu kadar cins sülale oluncaoo yakınmısız simdi nerdesinn?
Gecmiş olsun canım yaa.. Cok kafana takmamaya calış herseyi..
moralim çok bozuk...ben çıkıyorum yazacak halim yok..gündüz görüşürüz öpüldünüz
Benimkisucuklu cevşzle cezerye amış 25 tl manyak bu adam ya
sen istemiştin adam ne yapsın almadan gelme deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?