Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abo o da neyyyy ve kaça? nerden link atar mısın

linki atarım birazdan sayfayı bulayım da temrar... böyle ruj kutusu gibi bişey tükürüyosun ona sonra gözüne iyice yaklaştırıp içine bakıyosun yumurtlama gününde misin değil misin anlaşılıyor... gözüken şekillerden...

gecmiş olsun yaa canım.. walla tam konusu bilmiyorum ama kafana bişey takmaaa
canım panik atagım var onu didim ömüürmü kaybedince sık sık nereye kadar sonradan vucud tepki veriyor

canım ben çok s
inirlenince çarpıtım oluyo okadar olur yaneonun için eşimlede tarışsak eşim yavaştan yaklaşıyo huyumu bildigiiçin zaten rengimden anlıyo kırmızı olunca paşadan uzak duruceksin rabbim hepimize ömür versin ben herşeyden tırsıyorum malesef tek pazara gidemem yanımda biri olucek fazla aşırı kalabalıga giemiyorum sessiz sakin yer istiyorum bu sevinç karısı kesin çatışmaya girdi heyürüyüş bahana eşiyle dondurmamı yalamaya gittiler acep:131::131::131:

bende çaycumalıyım daha yeni geldim çaycumadaydım ramazanda

oo yakınmısız simdi nerdesinn?

gecmiş olsun canım yaa.. cok kafana takmamaya calış herseyi..

bende kalabalık ve özellikle yabancı insanların içine girmeyi hiç sevmiyorum nefes darlığım artıyor resmen ve ne yapacağımı nasıl davrancağımı şaşırıyorum eşimde bana ılımlı davranır nefesim daralsa neye sinirlendin diyor
neyse canım hatırlattım kusura bakma

önemli degil bebem snede panik atak hastassın haberin olsun aramıza hoş geldin
oo yakınmısız simdi nerdesinn?

Gecmiş olsun canım yaa.. Cok kafana takmamaya calış herseyi..
bana öyle bir yer varsa deyiverde gidiyim bende bu kadar cins sülale olunca
moralim çok bozuk...ben çıkıyorum yazacak halim yok..gündüz görüşürüz öpüldünüz

kız ne oldu süle çabuk gitmeden merak ederim he

sen istemiştin adam ne yapsın almadan gelme deyince

orasıda dogru bak ben onu düşünemedim heneyse topigi ben kapıyım bari benim göbekli marıul bu saate uyuyodur garibim kesim morulumu öpüyorum bu arada sevinç karısıda çarpıştıysa yorulmuştur yazık oda uyuyordur bende giidyim kocişimin koynuna giriyimde yatayım barı benim koca gene uyua kaldı 12.30 geldi eve gene çarpışamıcez adamlaesen kalın yayında ve yapımda emegi geçen herkeze teşekkür ederim ve ben giderim ben çıkmadan topigi sildim süpürdüm tozunu aldım bulaşıkları yıkadım çamaşrırı yıka as ütüle banyo tuvaleti yıka anam agladı nede pisleşmiş topük gelenlerde sabah çayı demlesinler sıcak çay kokusuyla gelelim topige hade bakalım ilk kim geliyo ilk gelen kupayı kaldırsın görüşrüz yavru kullarım ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…