zaten o çocuğu yapmayı nasıl becerdin hala şoklardayım
3 dusuk 1 kimyasal
33 yasindayim.
Ingiltere'de yasiyorum
8 yillik evliyim.
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
ewet maaşşallh kalabalık olduk sen kendine bir yardımcı bul bence..bakınız SEVİNÇ...çatlamıyomda yetişemiyom sadece
ama sevinç bol bol diyooo
bence de çok fazla çarpışmamak daha iyi dimi
hoşgeldin tatlımmm sorununuda yaz pıhtılı arkidişim
karı alzaymırlı unutur zatti listeye eklemeyi ama napak
canum u da eklemedi zaarrr
beydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405
nasılsınız kızlarr off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına
kocam nohutu beğendi : D yanına tavuklu pilav yaptım nohutun kusurunu örtmek için valla yedi bigüzel gerçi sonra burnundan getirdim ama : )
ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum...
iyiyim ben sen nasılsınn
ewet maaşşallh kalabalık olduk sen kendine bir yardımcı bul bence..bakınız SEVİNÇ...
yok kız seni alıştıra,alıştıra söylüyom annem bol,bol iyidir evliliği ayakta tutar,birbirinizden uzaklaşmazsınız...
mail at bilgileri
kaçırıyom ben
tamam aç kapıyı kız biz gelirsek misafirlere bişey kalmaz...beydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405
nasılsınız kızlarr off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına
iyi yapmışsın tatlım bende istiyom komşumda var çok beğeniyom
kocişi kandırırsam alacam
halsizim yorgunuminşallah iyi bir şeyler için halsizimdir ha birde başım dönüyor
sevinçe diyorum şifremi veriyim arada sen yaz diye ama korkuyo
bol bol iyimidirki siz daha iyi bilirsiniz :44:
sevinçe diyorum şifremi veriyim arada sen yaz diye ama korkuyo
bol bol iyimidirki siz daha iyi bilirsiniz :44:
ewet maaşşallh kalabalık olduk sen kendine bir yardımcı bul bence..bakınız SEVİNÇ...
yok kız seni alıştıra,alıştıra söylüyom annem bol,bol iyidir evliliği ayakta tutar,birbirinizden uzaklaşmazsınız...
geçmiş olsun annem damdanmı düştün geldinselam kızlarrr nasılsınız bakalım benim midem yanıyoyor daha dogrusu bogazım yanıyor offf
Anlamadim bol bol mu iyi ? yoksa iyi degilmi? onemli bir nokta pur dikkat dinliyorum
bana meyve verkahve içmem
bana meyve verkahve içmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?