Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çatlamıyomda yetişemiyom sadece
ewet maaşşallh kalabalık olduk sen kendine bir yardımcı bul bence..bakınız SEVİNÇ...
ama sevinç bol bol diyooo
bence de çok fazla çarpışmamak daha iyi dimi

yok kız seni alıştıra,alıştıra söylüyom annem bol,bol iyidir evliliği ayakta tutar,birbirinizden uzaklaşmazsınız...

kocam nohutu beğendi : D yanına tavuklu pilav yaptım nohutun kusurunu örtmek için valla yedi bigüzel gerçi sonra burnundan getirdim ama : )

beydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405

nasılsınız kızlarr off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına

Ellerine saglik hayatim. Valla menu guzel yakin olsaydin baliklamasina atlardim :)

sevinçe diyorum şifremi veriyim arada sen yaz diye ama korkuyo

bol bol iyimidirki siz daha iyi bilirsiniz :44:

beydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405

nasılsınız kızlarr off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına
tamam aç kapıyı kız biz gelirsek misafirlere bişey kalmaz...
iyi yapmışsın tatlım bende istiyom komşumda var çok beğeniyom
kocişi kandırırsam alacam

güzel walla bende borcumu azaltayımda düşünürüm..

selam kızlarrr nasılsınız bakalım benim midem yanıyoyor daha dogrusu bogazım yanıyor offf

Anlamadim bol bol mu iyi ? yoksa iyi degilmi? onemli bir nokta pur dikkat dinliyorum

bana meyve verkahve içmem

olur hayatım gebişsin sonuçta karpuz var birde şeftali var kıss hadi gelin beş çayına keşke öle birşey olsada sizleri tanısam tanışsak tanışsalar yüzyüze anlatsak dertlerimizi eminim beni çook severdiniz acaip kafa dengiyimdir koniğimdit oryantel oynarım roman oynarım göbek atarım ha birde güzel beş çayı hazırlarım

bana meyve verkahve içmem

olur hayatım gebişsin sonuçta karpuz var birde şeftali var kıss hadi gelin beş çayına keşke öle birşey olsada sizleri tanısam tanışsak tanışsalar yüzyüze anlatsak dertlerimizi eminim beni çook severdiniz acaip kafa dengiyimdir koniğimdit oryantel oynarım roman oynarım göbek atarım ha birde güzel beş çayı hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…