Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şu kırmızıların gelmesini beklediğimiz 10 günden nefret ediyorum sürekli bişeler yemek istiyorum sürekli aklım mutfakta..normalde yemekle aram yoktur evde kimse olmasın abur cuburdu meyveydi bunlarla geçiştiririm..normalde çok abur cbur yerim çok şükür kilo sorunum yok ama sağlığım açısından çok kötü bi durum ..yememeğe çalışıyorum ama şu sıralar çokokrem kaşıklıyorum ha bire..migrenim var reflüm var offffffff bilmiyorum doktora gitmem lazım bunun için..

ben sıfır beden deelim 38 bedenim
yiyip yiyip kilo almıyor deelim
son kürtajdan sonra 2 kilo fazlam vardı 3 kilo verdim
yediğime dikkat ettim o kadar

hangi mutasyonlar vardı cnm sende:26::26::26:
korunmayı bıraktın dimi
bende bu ay bıraktım :18::18:
ama çarpışamadım daha :18:

geldimm anacım açığımm
canım sabahtan beri ordayım eltim görmesin diye kapalıyım len
ben sıfır beden deelim 38 bedenim
Yiyip yiyip kilo almıyor deelim
son kürtajdan sonra 2 kilo fazlam vardı 3 kilo verdim
yediğime dikkat ettim o kadar

de get havasını yisinler seni delü karı benim gibi alsan ne olur ipin ucunubıraksam hemen müsayit kilo almam10 kilo daha versem varya

ne istersen sana ondan ikram edeyim kuzum sen yeterki iste....
Beydagli uzun yillar mutlu evlilik yapmanin sirrini vermis de o yuzden sorayim dedim.. canim benimm. Profosor doktor Beydagli

sewinç bu mesajı çok beğendiiiii

hemşom benim yaaa....

canım sabahtan beri ordayım eltim görmesin diye kapalıyım len

de get havasını yisinler seni delü karı benim gibi alsan ne olur ipin ucunubıraksam hemen müsayit kilo almam10 kilo daha versem varya

hade verde sende başla ewde oturma çık yürü bol bol boğazı tutmakla olmuyor hareket şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…