Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bana meyve verkahve içmem

olur hayatım gebişsin sonuçta karpuz var birde şeftali var kıss hadi gelin beş çayına keşke öle birşey olsada sizleri tanısam tanışsak tanışsalar yüzyüze anlatsak dertlerimizi eminim beni çook severdiniz acaip kafa dengiyimdir koniğimdit oryantel oynarım roman oynarım göbek atarım ha birde güzel beş çayı hazırlarım

burcun ne karı senin

0 b ned karı ne vericen sen kilo benim gibimisin sen ben açım açsenin giğbi olsam yesem kilo almasam ama nerde
türk kayfesi yapıcam isteyen var mı???

Başakkk sana meyve hazırlayım sana kayfe yok..
canem günaydım küçük birşey de degilimki görmeyin beni :101::101::101:kahve çarpıntı yapar bana sen en iyisi ya meyva ya su yada soda ver bana ikramın olsun kız:101::101:
başak karısı kadar daş düşsün başınıza

gene ne oldu kız neden kavga ettiniz
sat 30 temmuz kaplıcalar inşallah fayda etmiştir Yaa dua edin kızlar üzülmemek için tet yapmadım 3 gün sonra kan vermeyi düşünüyom en iyisi demi kızlar
canım ben ilk oglumda kaplıcalara gittim sende dinleme kendini çok kalan var öle sıcakta kasık çektirmeyi denedinmi sen çok zayıfsan ondanda olur gebe kalınamıyomuş
beydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405

Nasılsınız kızlarr Off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına
ah ben onlaraı yieyyememeki sen bana su söylebu diyet maffedicek beni he
kocam nohutu beğendi : D yanına tavuklu pilav yaptım nohutun kusurunu örtmek için valla yedi bigüzel gerçi sonra burnundan getirdim ama : )
sen az faceye gelsene birşey dicem aklımdayken

aşkım sende yaz bilgileriniiiiiiiiiiiiii listeye eklicemmm

ohh tam benim kafadan : D bende evde hep oynarım roman havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…