selam kızlarrr nasılsınız bakalım benim midem yanıyoyor daha dogrusu bogazım yanıyor offf
bana meyve verkahve içmem
Anlamadim bol bol mu iyi ? yoksa iyi degilmi? onemli bir nokta pur dikkat dinliyorum
Anlamadim bol bol mu iyi ? yoksa iyi degilmi? onemli bir nokta pur dikkat dinliyorum
Merhaba kızlar nasılsınız beni de listenize eklermisiniz
3 dusuk 1 kimyasal
33 yasindayim.
Ingiltere'de yasiyorum
8 yillik evliyim.
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
olur hayatım gebişsin sonuçta karpuz var birde şeftali var kıss hadi gelin beş çayınakeşke öle birşey olsada sizleri tanısam tanışsak tanışsalar yüzyüze anlatsak dertlerimizi eminim beni çook severdiniz acaip kafa dengiyimdir koniğimdit oryantel oynarım roman oynarım göbek atarım ha birde güzel beş çayı hazırlarım
0 b ned karı ne vericen sen kilo benim gibimisin sen ben açım açDeli karııı o kanka satıcı attım ben onu sende kap sar sarmala
Paşaaaa koşşşş ramazanın başından beri 3 kilo vermişim yaşasınnnnnnnn
Gebe kalmadan eyice forma gireyim dedim kociş kemiklerin çıktı yeter artık diyorrr
yok dedim neme lazım sonra tkb gibi birden 9 kilo alırsam dedim
canem günaydım küçük birşey de degilimki görmeyin beni :101::101::101:kahve çarpıntı yapar bana sen en iyisi ya meyva ya su yada soda ver bana ikramın olsun kız:101::101:türk kayfesi yapıcam isteyen var mı???
Başakkk sana meyve hazırlayım sana kayfe yok..
başak karısı kadar daş düşsün başınıza
gene ne oldu kız neden kavga ettinizhoşbulduk canım...
Geçmişi okuyodumda yazmadım o ara..
Dün yine tartıştık..gerçi biz hep tartışıyoruz sürekli herzaman..ama onun bi suçu yok hep ben başlatıyorum bi sebep buluyorum..okadar çok dolmuşumki..gece küs yatmadım ama
canım ben ilk oglumda kaplıcalara gittim sende dinleme kendini çok kalan var öle sıcakta kasık çektirmeyi denedinmi sen çok zayıfsan ondanda olur gebe kalınamıyomuşsat 30 temmuz kaplıcalar inşallah fayda etmiştirYaa dua edin kızlar üzülmemek için tet yapmadım 3 gün sonra kan vermeyi düşünüyom en iyisi demi kızlar
ah ben onlaraı yieyyememeki sen bana su söylebeydagli+, cakmapolly, sevinc007, ayen1986, yenez, umudum_31, pasam3405
Nasılsınız kızlarr Off misafirim gelecek hiç halim yok kısır american salatası ıslak kek kurabiye var gelin beş çayına
kocam nohutu beğendi : D yanına tavuklu pilav yaptım nohutun kusurunu örtmek için valla yedi bigüzel gerçi sonra burnundan getirdim ama : )
olur hayatım gebişsin sonuçta karpuz var birde şeftali var kıss hadi gelin beş çayınakeşke öle birşey olsada sizleri tanısam tanışsak tanışsalar yüzyüze anlatsak dertlerimizi eminim beni çook severdiniz acaip kafa dengiyimdir koniğimdit oryantel oynarım roman oynarım göbek atarım ha birde güzel beş çayı hazırlarım
ne kadar bol okadar iyi : ) kadın çarpıştıkça güzelleşir kalça kasları sıkılaşır..
geçmiş olsun annem damdanmı düştün geldin
gebe kalana kadar bol bol sonra dikkatli
Merhaba kızlar nasılsınız beni de listenize eklermisiniz
aşkım sende yaz bilgileriniiiiiiiiiiiiii listeye eklicemmm
Beydagli uzun yillar mutlu evlilik yapmanin sirrini vermis de o yuzden sorayim dedim.. canim benimm. Profosor doktor Beydagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?