ne yaptınız siz be işyerimi işletiyosunuz başak hani tasarruf ediyordun birde etmesen 272 gelecekmiş
yuhhhhhhh
bzizm elektürük 172
su 34
internet 75
kim ödeyecekkkk
ne yaptınız siz be işyerimi işletiyosunuz başak hani tasarruf ediyordun birde etmesen 272 gelecekmiş
benimkinide odeyin 105 tl su da 27 tl internet 30 tl
bu ay su faturasi daha fazla gelir
yok 3 aylık biraz çok galiba:101:
yuhhhhhhh
bzizm elektürük 172
su 34
internet 75
kim ödeyecekkkk
sat 12 agustos.... bat'dan emin degilim cunku adetlerim cok duzensiz..iste adamim beeee giii yoksa satlarimiz aynimi benim sat 20 agst bat 22 eylul:26: carpis annem es gecme bende 1298 ve 677 het. protein s dusuk
ve ilk dogumdan sonra meydana cikti
Sevinç karısı gitti bir cezeryeye sattılar seniben sana didim yollasydın ban cezerye satmazlardı seni dondurmada yolasaydım fittimde neyse kızlar ev işleri yemek var eşimin iş kıyafetleri bitti onları asıcem yatagı topla menav market çok işim var çok biri gelsin el atsın noluuuuuu gözüm almıyo un kurabiyesi bilen tarifi versin bakalım nasıl oluyomuş
çok bilmiş sevinç tarif alıyım lütfen
hacer bu sabah kahvaltı hazırlarken sen aklıma geldin neden gelmiyor acaba diye ama tatildeymişin okudum hoşgeldin
bu arada demin yazacaktım unutmuşum kızınmı olacak
yok 3 aylık biraz çok galiba:101:
kız sana yuh asıl ne yapıyosunuz böyle..
Yok cok yaktik biz iki kisi 30 oduyoktamam toplaşak ödeyek...bu faturalar çıldırtıyo insanı,sewinc sana daha az gelmiş kız ben dahamı çok açmışım klimayı..biz interneti 4 ki...şi paylaşıyoz 15 ödüyoruz
Ayy resmini cekte koyyyy sayemde kocatepeyi tanidinkarılar olişime atkı yaptım kiraz modelli
bide doktor kağan kocatepenin olişinin doğum hikayesini okudum ağladımbi babadan dinlemek ne kadarda başkaymış
heyy heyyyyyy
sat 12 agustos.... bat'dan emin degilim cunku adetlerim cok duzensiz... bir hafta oynama oluyor genelde ...
bızede 117 geldııı elektürüüükkkasıklarım agrıo bıde bacaklarım ıkı gundurr öleezeeeemmm kabızda oldummm
senin kocişmi
naapptıkki:101:
istanbulda hayat şartları zor
Yok cok yaktik biz iki kisi 30 oduyok
Ayy resmini cekte koyyyy sayemde kocatepeyi tanidin
bızede 117 geldııı elektürüüükkkasıklarım agrıo bıde bacaklarım ıkı gundurr öleezeeeemmm kabızda oldummm
ya benim telefonum kapalı kocişi arayamıyom
arayıp şunu bunu istiyom demiyo sonra yemek yok diye kızıyo
biriniz kocişime msj atıp
"ben başak beni ara" desin yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?