ben kimseyle görüşmedim kuzum,sen her yaz gidiyosun dimi..istanbula benide çok çağırdı halam bu yaz ama malum annemin durumundan dolayı gidemedim...
ayyy canım bence cok guzeeeelll odun sobasııı bayılırımmm neguzel olur cıtır cıtır yanar o kıs gunlerııı keske bızımde öle sobamız olsaa:26::26:
arıyo kızzz aramuıyo değil ama özellikle bekleyince aramaz ya
o olayı yaşıyorm şu an
normalde 40kere arar
arıyo kızzz aramuıyo değil ama özellikle bekleyince aramaz ya
o olayı yaşıyorm şu an
normalde 40kere arar
ayyy canım bence cok guzeeeelll odun sobasııı bayılırımmm neguzel olur cıtır cıtır yanar o kıs gunlerııı keske bızımde öle sobamız olsaa:26::26:
evet canim her yaz ordayim cok sukur :) ama bu yil kisinda gitmeyi dusunuyorum ya da birkac ay sonra...
sen gittiginde haber ver ordaysam gorusuruz..
evet canim her yaz ordayim cok sukur :) ama bu yil kisinda gitmeyi dusunuyorum ya da birkac ay sonra...
sen gittiginde haber ver ordaysam gorusuruz..
O nasil kocismisver nosunu ben msj atarim
benim heruf 10 defa arar bise lazimmi arvat der
walla ben hala soba kullanıyorum maalesef..
Kizlar nbr .. hastanedeyim Ben.. benim Su size bahsettigim sislik iyice buyudu oxide intihap toplamis doktor sezeryana gitmis ciksin beni alcak. Hemel anestezi yapcak ama korkuyom yinede ayilinca,aci cak( dua edin bana.:))
ewet ama çok yorucu ve pisliği çok yaa...sen ne kullanıyosu...soba herşeyden sağlıklı ama,yaktığın yer sıcak diğer yerler buzhane,insanın salondan çıkası gelmiyor..
benimkide arar ne yapıyorsun bişey lazımmı diye
evlendiğim sene kalariferli evde oturdum ama battaniyeyle oturuyodum hiç ısınmıyodu
sonra taşındım bir sene elektirikli soba yakmıştım 1999 yılında 2 ayda bir geliyordu fatura 25 lira gelmişti
kiram 15 di düşünün nerdeyse 2 katı daha sonra taşındım 11 sene soba yaktım
şimdiki evime geldim 3 senedir doğalgazlı evdeyim ama kışında fazla yakmamaya çalışıyorum ama yinede 170 den aşağı gelmiyor doğalgaz
Merhaba kızlar ben geldim.
Sevinç dün doktor a gittim fsh düştü diye seviniyodum ya meğerse 2 tane nur topu gibi kist olmuş ondan fsh düşmüş bu ay tedavi yok yani bekleyip bakcaz kistler gitcekmi diye ben de soğan kürü yapim bari.
Sevinç dün doktor a gittim fsh düştü diye seviniyodum ya meğerse 2 tane nur topu gibi kist olmuş ondan fsh düşmüş bu ay tedavi yok yani bekleyip bakcaz kistler gitcekmi diye ben de soğan kürü yapim bari.
Kesin yiyordur o boku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?