bende kahramanmaraştayımmm kociş maraşlı
ama ben adanalıyım
adanalıyık allahın adamıyık
abbooww kociş bekle kadın alma dedi dinlemedim
bana temizletir kesin
kaö annem kaççç
sayısal oynamıyonuzmu
biz bazen oynuyoz dolu hayal kuruyozzz
ohh iyi olmuş can sıkıntısından gelmişlerdir
:26: çatlayacağı varsa canım ne yaparsan yap çatlıyooorrrrr
bende kürtajdan sonra 2 kilo kalmıştı 3 kilo vermişim
gebe kalmadan önce dikkat edeyim dediydimm
zaar
ya ben banyo olck yarın ark bulusacam da kocam korkusundan cımemeıyom:18::18::18:
hemşehri çıktık bak.... selam söyle maraşa.....
açç geziyom dikkat ediyom boy varya bende 175 kilo 67 ye çıkmıştı şimdi 64 kiloyum 62 olursam süper olacakçatlamasın o zaman bi zahmet yaaaaakız bende o kürtajlardan sonra bu hale geldim, evlendiğimde 52 kiloydum 61 la en son hamile kaldım...sen iyi kilo vermişsin valla...
sevıncccccc :101: :101: :101:
bengısu aksamda sordum cvp yazdıysan gormedım sen neden gecelere kadra oturuyosun bak basaka 10 deyınce 10 ruyasını goruyo
hemen arkana geliyor dimi benimkiside öyle
bende git yoksa olişi çağırırım diyorum
iyi gezenti oldun sen haaa
gerçi ben sana küsüm satıcı karıı
annemde en küçüğümüzü kazara hamile kalmış 9.NASIL KAZARA OLDUYSA IŞIĞI GÖREN ÇIKMIŞ
sevinçle hemşeri sayılırsınız
a.s annem ama ben ADANALIYIM
açç geziyom dikkat ediyom boy varya bende 175 kilo 67 ye çıkmıştı şimdi 64 kiloyum 62 olursam süper olacak
ama kociş kızıyorrr kemiklerin çıktı diyorr
söyle kız noolcak sankiim :26::26: valla ben evlendiğimde 58 kiloydum sonra 64 falandım hamiş kalmadan önce anırım şimd 66 falanım evlenince ilaçlar sağolsun çok kilo yaptı yaa :26::26:
ya ben borulceler gıdınce hemen evı supurdum cekırdek oldu heryer tam kapatım makıney elektrk gıttı mecbur yataga grdık esımcarpısak dedı ben kusum sana dedım borulceler gelıyo surat yapcam 5 dk kacacaklar dıyo sevmem ole seyı dusmand aolsa evıme gelmıs
he ya ark ayarladık onlara gezcez snra evdeyım esım ızne cıkana kadar kusme gııı ben ole bısey demedım basak ıftırası
abbooww kociş bekle kadın alma dedi dinlemedim
bana temizletir kesin
kaö annem kaççç
sayısal oynamıyonuzmu
biz bazen oynuyoz dolu hayal kuruyozzz
ohh iyi olmuş can sıkıntısından gelmişlerdir
:26: çatlayacağı varsa canım ne yaparsan yap çatlıyooorrrrr
bende kürtajdan sonra 2 kilo kalmıştı 3 kilo vermişim
gebe kalmadan önce dikkat edeyim dediydimm
canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde 96,8 kg idimm
ama şimdikk 94,7 çıkıyomm
şükür iğnler kilo yapmadı bana ama ben ramazana girerken daha fazlaydımm ramazanda inmişim 96 ya
düşün ne kiloluyum gerçi gören 80-85i geçmezsin diyo ama tartı yalan sölemz
gerçi kızlar gördü beni anlatırlarrr sana
doktorda kilo alma didi
almam inşallahhh
bu arada hacer cınsıyetını soledımı :44:
:18: yaa ben bu iğne olayından çook korkuyorum yaaaaaaaa:18::18:
inşallah canım herşey gönlünüzce olsunnn
yok söylemediii
aa oynayın o zaman devam edin büyük ikramiye çıkar bakarsın:26:demi kaçayım ben en iyisi, evi baştan sona yenilemezsen gelmem diyim
şaka biyana eşim değişterelim diyorda ben cesaret edemedim
bitaraftan doktora falan gidiyorduk çok sıkışacaktık
ama artık yavaş yavaş başlıyacaz izinli gününde baza alacaz bakalım
sonrada yatak odası hepsine sıra gelir inşallah
oynamazmı eşim maşallah oynar en çokta at yarışı oynar
arada da ufak ufak kazanır yazın başında 3000 tutturmuştu hiç borcumuz olmasaydı direk yatak odası alabilirdik ama kira borcumuz vardı çoğu oraya gitti
bu arada ben bulaşık makinamı ketılımı ve şarjlı süpürgemi 4 sene olacak at yarışından çıkan parayla almıştık
ve 1999 da tv den araba kazanmıştım ben. çok şanslıyızdır şans oyunlarında
:18::18::18: annem insilün yapıyor ben gittiğimde ona hep yaparımkorkma kız bişey yok..ben sana taktikleri veririmilk başlarda kendine batırmak biraz zor oluyo kıyamıyosun ama sonra elin alışıyo zaten, bak bana sabah yataktan çıkıyom gözüm kapalı yapıyorum resmen uykulu uykulu akşam da 2 dk yı bulmuyo hemen pıt pıt..bebişimin yemeği ooooo
kızlarrr bana hemen yardım edin...ilk kez misafirim gelicek yani benim tanıdığım çok sevdiğim bi ablam..cuma günü çayın yanına yapabileceğim bişeyler söyleyin ama hamur işide olsun yalnız kolay olsun ben hamur işi hiç yapmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?