herkesler nereye kayboldu ya neyse bende çıkayımda ütü yapayım da gelirim yine
selam kısçeler nasılsınız bakalım? yogun ve yorucu bigünün ardından geldim bende,, yaaaaa ben hasta oldum yaaabademciklerim yanıyo ve öksürük hapşırık başağrısı hepsi başladı napcam şimdi:18::18:inş.ilerlemeden düzelirim,yaz günü böyle oluyorum kışın nolurum bilemiyorum valla...
evet benim bebikim değerli
bide bana akıl verir bengisu hanım
kendisi sabaklara kadar oturuyo
gecmıs olsun canım bugun tatıl degılmıydı dınlenseydın
ben hasat olunca bol bol c vıtamını alıyrm portakal sık ıc
hıh bana çamur atma bana çamur atmaaahıh benim bebekim daha değerli benşm kendime baktığım kadar sen kendine bakıyonmu bakalım çocuk için şimdiden daha yiyip içmediğim şey kalmadı kendime özel hoşaflar karadut vişne suları böğürtlenler falan hergün toplayıp toplayıp yiyom her tarafım çizik içinde kalıyo bebeme yarasında sırf yeterki diyeee toplayıp kışında olsa yiyebileyim diye küçük bi şişe reçelini bilem yaptım yürüyüşümü yapıyom geziyom hergün yumurtamı yiyom yoğurdumu sütümü demirimi herşeyimi tüketiyom bugün ıspanaklı börek yaptım yedim meselaa yanınada salata hıh bol suyumu içiyom hurmaydı meyveydi kuruyemişimi eksik etmiyom sen bu kadar iyi bakıyonmu acaba kendineee ayrıcana uykumuda gaayt iyi alıyom artık 12dede yatmaya çalışıyom hıh işteeee
canım kan vermem gerekiyodu onun için tunalıya gittim.sonra da gitmişken bi kot bakayım dedim, ama mağazanın birinde o kadar bunaldım ki böyle ensem filan su gibi oldu,sonra dışarı çıkınca rüzgar filan arttı normalde kötü diildim böyle... sonuç pantolon da bulamadımportakal sıkıyım bari bende, valla ilaçda alamam artarsa
canım çıkıyorum ben görüşürüz öptüm
ıspanaklı börek çekti canım pissnerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari
ıspanaklı börek çekti canım pissnerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari
he tabii inanılmaz ama eğlence işte napak
erkek kız hiç farketmiyo
ikiidide minnacık
ikiside bize muhtaç
ikiside Allah ın lütfu
ayy giydirmesi ne zevkli olur onları yaa
oyuncak gibii
ben çok severim oyuncak bebkelri
[
merhaba ben yenıyım sımdı uye oldum uzun zamandır sizleri takıp edıyorum nasıp buguneymıs
Çamsan | Ankara Laminat Parke
4. sıradan 2. lareks
ağaç görünümlü açık renk istedim ben ewim aydınlık olar adamda önerdiiii
[
merhaba ben yenıyım sımdı uye oldum uzun zamandır sizleri takıp edıyorum nasıp buguneymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?