Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi alşamlar hanımlar nasılsınız bakalım tüm gün misafirim vardı ondam gelemedim 10a doğru gittiler biraz dinlendim geldiim

selam kısçeler nasılsınız bakalım? yogun ve yorucu bigünün ardından geldim bende,, yaaaaa ben hasta oldum yaaabademciklerim yanıyo ve öksürük hapşırık başağrısı hepsi başladı napcam şimdi:18::18:inş.ilerlemeden düzelirim,yaz günü böyle oluyorum kışın nolurum bilemiyorum valla...

gecmıs olsun canım bugun tatıl degılmıydı dınlenseydın

ben hasat olunca bol bol c vıtamını alıyrm portakal sık ıc

evet benim bebikim değerli

bide bana akıl verir bengisu hanım

kendisi sabaklara kadar oturuyo

hıh bana çamur atma bana çamur atmaaa hıh benim bebekim daha değerli benşm kendime baktığım kadar sen kendine bakıyonmu bakalım çocuk için şimdiden daha yiyip içmediğim şey kalmadı kendime özel hoşaflar karadut vişne suları böğürtlenler falan hergün toplayıp toplayıp yiyom her tarafım çizik içinde kalıyo bebeme yarasında sırf yeterki diyeee toplayıp kışında olsa yiyebileyim diye küçük bi şişe reçelini bilem yaptım yürüyüşümü yapıyom geziyom hergün yumurtamı yiyom yoğurdumu sütümü demirimi herşeyimi tüketiyom bugün ıspanaklı börek yaptım yedim meselaa yanınada salata hıh bol suyumu içiyom hurmaydı meyveydi kuruyemişimi eksik etmiyom sen bu kadar iyi bakıyonmu acaba kendineee ayrıcana uykumuda gaayt iyi alıyom artık 12dede yatmaya çalışıyom hıh işteeee

gecmıs olsun canım bugun tatıl degılmıydı dınlenseydın

ben hasat olunca bol bol c vıtamını alıyrm portakal sık ıc

canım kan vermem gerekiyodu onun için tunalıya gittim.sonra da gitmişken bi kot bakayım dedim, ama mağazanın birinde o kadar bunaldım ki böyle ensem filan su gibi oldu,sonra dışarı çıkınca rüzgar filan arttı normalde kötü diildim böyle... sonuç pantolon da bulamadım portakal sıkıyım bari bende, valla ilaçda alamam artarsa
canım çıkıyorum ben görüşürüz öptüm

ıspanaklı börek çekti canım piss nerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari

bıde bugun tatıldır oralar kalabalıktır

portalıl suyu bol bol ıc canı m gıt dınlen kendıne ıyı bak tatlım

ıspanaklı börek çekti canım piss nerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari

ah canım kıyamam yaa kusura bakma yakın olsak gelirdin beraber yerdik yada yollardım sana yarın alda yapta ye bari kuzum fazla yap buzluğa at istediğinde pişirip yersin benim buzluktada yer yokki yaa bigün bolca yapıp çeşit çeşit atmam lazım :26: pratik oluyo öyle herneyse başağa laf söyliim derken sizi unuttum kuzu yaa kusura bakmaa

hıh bebenlede oyuncak gibim oynarsın artıkın bilmiyondurda çocuk bakmayı sen şimdii sen öğrenene kadar yavrucağın başına bişii gelmese bari :26::26: iyi bak kız çocuğa

Çamsan | Ankara Laminat Parke
4. sıradan 2. lareks
ağaç görünümlü açık renk istedim ben ewim aydınlık olar adamda önerdiiii

oh valla ne güzel evin yaptırmadığın yeri almadığın eşyası kaldımı kız ay ne iyi öyle yaa evi yenilediniz nerdeyse hayılı olsn canım allah ağız tadıyla oyurmayı nasip etsin evet açık renk parkeler daha güzel oluyo evi aydınlık gösteriyo 2. ve 3. güzelmiş canım zaten hayırlı olsun ah bide bizim yarın verceğimiz dilekçe kabul olaydıda malatya merkeze gideydik bu kutu gibi ve sobalı evden kurtulurduk ne güzel hiç ısınamadım bu eve yaa kaloriferli olsa içim yanmaz hiç önemli değil :26: inşallah çocuğumuzun nasibine güzel kaloriferli bi eve taşınabiliriz yaa

Neyse ben çıkayımda başak karısının ağzına laf vermeyim geneee küstüm zaten ona sanki ben bebeğime kıymet vermiyomda ondan uyumuyom uykumuz gelse uyurduk ozamanda heraldee bak şimdi geldi uyumaya gidiyom hadi iyi geceler kızlar sizee hoşçakalıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…