Arkadaşım şu an 5 haftalık hamilesin diyor hesaplayıcılar
AMA BENCE BİR HAFTALIK FALAN EĞER VARSA BEBEĞİM OFF DUA EDİN KISLAR İNŞŞ VARDIR.
sabah akşam birde bütün doktorlar 1 gün arayla beraber olun diyor süpermenler daha hızlı olsun
ve uzun süre spermler içerde kalıncada sağlıklı değilmiş denesin bakalım işe yarayacakmı
tovbe estagfirullah psiko geri dondu delimisin kizim o arkadasin doktoru anlamamistir
biz bir gun durup bir gun halvetteyik kirmizilar gelene kadar klomen bende kullandim
2 defa ikisindede bir sonraki ay gebe kaldim de get
canım senin son adet tarihin ne hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor
sanırım biraz da psikiyatrist gibi gelmiş sana. bu moralle bi bebik yaparsın artık inşallah cnm hakkında hayırısı habersiz koyma biziiiiii
Kizlar bugun fasulye temizliyodum ya komsuya 7 kilo fasulye temizledim dogradim tek basima
aksamada makarna salata corba yapmaya karar verdim tv karsisinda keyifle fasulye temizlerken
zirrr bi telefon kocam : aksama amcamin oglu bize gelecek bizde kalacak
ben(saat 5 )
kicam : yemekte ne var
ben : bisi yok dahaistediginiz bisi varsa yapim
kocam kafana gore takil
ben
hemen menu degisir
soguk corba
penirli borek
firinda patlican tava
tavuklu pilav
salata ayran
benjet hiziyla markete gider alis veris yapar
yemekleri yapar firina gideceklrri salar
fasulyeyi bitirir
saat 19:30 aksam yemegi hazirdir ve yemege oturulur
cook yoruldum kocis diyorki yemek yok demistin
ben : hee yoktuu
nazoo gelde cay icek off beni stres bssti parkeci ewi berbat edermi acep
daha yeni bittiydi isim
off ewin icindeyken tadilat ne zor oluyor yawww
seraycım yeni tedavin hayırlı olsun önce göbüşünsonra kucağın hayırlısıyla dolsun inşallah
31 temmuz canım:26:
bende hesapladım şimdi 4 hafta 2 günlük diyor kaç gün geçti normal periyodun kaç günde ona göre bi test yap sen
nasıl dayanıyorsun ben olsam çoktan yapmıştım
28 günde bir mutlaka olurum yüzümde sivilce çıktı kasığımda ağrı var ara ara3 gün önce test yapmıştım evde negatif çıkınca bekleyeyim dedim:26::26: üzülmek istemedim sonrasında o yüzden bekliyorum
neyse inşallah hamilesindir ama bazılarının idrarda çıkmayabiliyormuş kanda çıkıyormuş,
sen daha önce hamile kalmışmıydın kendini daha iyi bilirsin ozaman
benim 6 gün geçip yaptığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı anca 10 gün sonra belirginleşmişti
neyse inşallah hamilesindir ama bazılarının idrarda çıkmayabiliyormuş kanda çıkıyormuş,
benim 6 gün geçip yaptığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı anca 10 gün sonra belirginleşmişt
benim 6 gün geçip yaptığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı anca 10 gün sonra belirginleşmişti
neyse inşallah
EVET CANIM daha önce 4 kere hamile kaldım 2008 de ikizlerimi kaybettim 2009 da 1aylık düşük 2011 de 2 düşük 6 ay arayla o zamanları anlıyordum ama şimdi anlayamıyorum şaşkın üzgün bazen ağlamaklı öle iştee hayırlısı bakalım
evet 4 düşük yaşadım belirtileri biliyorum adet olacak gibi ağrılar oluyodu ama hamile olduğumu öğreniyodum şimdi birşey anlayamıyorum kaplıcaya gitmiştik ramazan bayramında inş orda hamile kalmışımdırr dualarınızı bekl iyorum kıslar
selammmmmmmmmm
sevinç seni tebrik ederekten yazmaya başlayım
bayramdan sonra annemlerdi kalmıştım,dün geldik,aşı olduk ve bi huzursuzuz ki sormayın,iki gündür anca oturdum
o yüzden ne nerde,kim kimle hiç bilmiyorum,inşallah hepiciniz iyisinizdir
bizden size öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?