Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seraycım yeni tedavin hayırlı olsun önce göbüşün sonra kucağın hayırlısıyla dolsun inşallah

sabah akşam birde bütün doktorlar 1 gün arayla beraber olun diyor süpermenler daha hızlı olsun
ve uzun süre spermler içerde kalıncada sağlıklı değilmiş denesin bakalım işe yarayacakmı

yaramıs işte 4 aylık hamileee :)

tovbe estagfirullah psiko geri dondu delimisin kizim o arkadasin doktoru anlamamistir
biz bir gun durup bir gun halvetteyik kirmizilar gelene kadar klomen bende kullandim
2 defa ikisindede bir sonraki ay gebe kaldim de get

he ya ben geldim psiko yaa ama kızın ikinci dogumu ilkinde 10 ay olmamıs o zaman da aynısını demiş zebbah ağşam :):)

walla bilmiyom klomen yutuyom günde 2 dene iki kutu.. (diğer doktor sana klomene gerek bile yok demişti)bu ay ne görcez bakam 7sinde dohtordayımmmm

sanırım biraz da psikiyatrist gibi gelmiş sana. bu moralle bi bebik yaparsın artık inşallah cnm hakkında hayırısı habersiz koyma biziiiiii

inşallahhhhh...habersiz bırakırmıyım hiç....evet canım psikolog gibim oldu...gülmekten öldüm walla....idrara sıkışık gel demişti...bende unuttum arabada giderken 3 küçük su aldım içtim gidene kadar...gittimki gelmemiş....tabi ben bi sıkıştım bi sıkıştım sorma....sıram geldi dedimki sorularımda var ama ben cok sıkıştım patlıcam dedim önce rahme bakalım ozaman dedi....baktı bitti ...evetttt dedi sorular için...sonrada sen git işe gel koşşş dedi öldüm gülmekten yaaaa

maaşallah sanaaa
nazoo gelde cay icek off beni stres bssti parkeci ewi berbat edermi acep
daha yeni bittiydi isim
off ewin icindeyken tadilat ne zor oluyor yawww

kız yeni temizletmedinmi evi sen nerden çıktı bu parke işi...

seraycım yeni tedavin hayırlı olsun önce göbüşün sonra kucağın hayırlısıyla dolsun inşallah

saol canımmmmm...hepimizin inşallahhhh kafama takılıp duruo sorularımı sordum walla...korunmasak dedim tmm dedi...pıhtılaşma için gebelik öncesi bi ilaç falan içecemmi dedim yok dedi....korkma dedi adetin geciksin bekle bişe olmaz dedi...hamile kalabiliomussun bunuda gördün rahat ol dedi....rahatlattı bayağ...walla dr umu sevdim umarım hep böle gider.....

bende hesapladım şimdi 4 hafta 2 günlük diyor kaç gün geçti normal periyodun kaç günde ona göre bi test yap sen
nasıl dayanıyorsun ben olsam çoktan yapmıştım

28 günde bir mutlaka olurum yüzümde sivilce çıktı kasığımda ağrı var ara ara 3 gün önce test yapmıştım evde negatif çıkınca bekleyeyim dedim:26::26: üzülmek istemedim sonrasında o yüzden bekliyorum

napıyonuz bakem..bugün hiç görüşemedik..daha yeni oturdum..bu hafta pek aranızda olmayabilirim yatılı misafirim olcak ama imkan buldukça gelicem..şimdi tekrar çıkıyorum daha çimicem...sizleri seviyomm görüşürüzz

neyse inşallah hamilesindir ama bazılarının idrarda çıkmayabiliyormuş kanda çıkıyormuş,
sen daha önce hamile kalmışmıydın kendini daha iyi bilirsin ozaman
benim 6 gün geçip yaptığımda silik ikinci çizgi çıkmıştı anca 10 gün sonra belirginleşmişti

EVET CANIM daha önce 4 kere hamile kaldım 2008 de ikizlerimi kaybettim 2009 da 1aylık düşük 2011 de 2 düşük 6 ay arayla o zamanları anlıyordum ama şimdi anlayamıyorum şaşkın üzgün bazen ağlamaklı öle iştee hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

EVET CANIM daha önce 4 kere hamile kaldım 2008 de ikizlerimi kaybettim 2009 da 1aylık düşük 2011 de 2 düşük 6 ay arayla o zamanları anlıyordum ama şimdi anlayamıyorum şaşkın üzgün bazen ağlamaklı öle iştee hayırlısı bakalım

RABBİM hepimizin kalbindekini kaderine yazsın inş.

selammmmmmmmmm
sevinç seni tebrik ederekten yazmaya başlayım
bayramdan sonra annemlerdi kalmıştım,dün geldik,aşı olduk ve bi huzursuzuz ki sormayın,iki gündür anca oturdum
o yüzden ne nerde,kim kimle hiç bilmiyorum,inşallah hepiciniz iyisinizdir
bizden size öpücükler

evet 4 düşük yaşadım belirtileri biliyorum adet olacak gibi ağrılar oluyodu ama hamile olduğumu öğreniyodum şimdi birşey anlayamıyorum kaplıcaya gitmiştik ramazan bayramında inş orda hamile kalmışımdırr dualarınızı bekl iyorum kıslar

sen bayağı tecrübeliymişin inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik olurda kucağına alırsın

dualarımız seninle ve bebek sahibi olmak isteyen herkesle

a.s canım hoşgeldin maşallah aşısınıda olmuş küçük beyefendi

herkesler nereye kayboldu ya neyse bende çıkayımda ütü yapayım da gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…