Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm canlarım nasılsınız ben gecırdığım operasyondan sonra gıremedım.. ıkı antıbıyotığım var ağır gelıyo bana antıbıyotık mıdem bulanıyo hep oda bısey değil prolaktınım yukselmış yıne gene ay 1.81 dı bu ay 33.03 e cıkmış yıne dostınex ıcıyom ama o benı mahfedıyo bakalım artık ınşallah hormonlar tekrar yukselmeden hamıle kalmayı becerebılırım:26::26: bu ay korunun dedı doktor cok antobıyotık kullanıyom dıye bıde dıkısler var benden bu ay bı haber cıkmaz ınşallah onumuzdekı ay.. ama varya hersey ne kadar nızamında eğer gebe kalsaydım narkoz yemek zorunda kalcaktım.. oda bısey deıl bu ay bu operasonu gecırmeseydım dostınex ıcıyom dıye korunmak zorunda kalcaktım... boyle olunca daha normal gelıyo gozume zaten ılışkıye gıremıcem ılaç kullanmamdada sakınca yok

Cok gecmis olsun vilmacimmmm

Biricik giii kirmizilar gelmedimi gebissin zaaaar

Gelmedi cnm yarin da beklicem yada dr a mi gitsem acep bilemedim
Bugun baya bi duygusal takildim sabahtan beri agliyorum bide burda festiwaller basladi arkids cagirdi yok dedim hawamda diilm aa olmaz hem hawan degisir die xorla gotrduler ama konserde sarkilar dinledikce agladim diolar biz daha iyi olursun die gtrdik ama daha kotulestin ozur dilerizz
Kusura bkmayin arkdslr dedim bnde sizleride uzdum
Oyle yani sewincim bugunler bunalimdayim yine olmick bebisim yine hersey tek duze dewam edick bn her ay kirmizilr warmi yokmu hep bos bi umutla bu bombos hayatta yasamaya dewam edicem
21aralikta kiyamette kopckmis tabii allahtan baska kimse bilemez ama kopsn daha gunahkar olmadan diyorum bn
Bugun baya bi psikopata baglandim ruh halim hiiiccc iyi deilll

ne eğlenceli

kesinlikle doktor çokönemli cnm nşallah hayır gelir sana

sen nerdeydin dün bütün gün sordum seni ama yoktun

benden bulaşmıştırgeçmiş olsn

hıh bebenlede oyuncak gibim oynarsın artıkın bilmiyondurda çocuk bakmayı sen şimdii sen öğrenene kadar yavrucağın başına bişii gelmese bari :26::26: iyi bak kız çocuğa

bu da benle uğraşıyo Yarabbim

sen 10 çocuk büyütüün heralde

sende bilmiyon bebik bakmayı

cnm Allah şifa versin kuzum
herşeyde bi hayır vardır üzülme emi

bak sana bakmaya bilem gelirim istersen

çok yakınım sana bağırsan duyarım

günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun herkese
biz dün bütün gün kilerle uğraştık valla bide üstüne eşim eski turşu bidonunu yatak odasına devirdimi koku çıkmadı bütün gün evi silmekle uğraştık

günaydın cnm

eyvah çok kötü olmş şanssızlığa bak

temzlediyseniz kokuda çıkar yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…