bengısu saat 12 oldu uyumayı dusunmyonmun
bende onu diyodum ya tam sen msj atmışsın ben kaçtım hadi görüşürüüüz
slm canlarım nasılsınız ben gecırdığım operasyondan sonra gıremedım.. ıkı antıbıyotığım var ağır gelıyo bana antıbıyotık mıdem bulanıyo hepoda bısey değil prolaktınım yukselmış yıne gene ay 1.81 dı bu ay 33.03 e cıkmış yıne dostınex ıcıyom ama o benı mahfedıyo bakalım artık ınşallah hormonlar tekrar yukselmeden hamıle kalmayı becerebılırım:26::26: bu ay korunun dedı doktor cok antobıyotık kullanıyom dıye bıde dıkısler var benden bu ay bı haber cıkmaz ınşallah onumuzdekı ay.. ama varya hersey ne kadar nızamında eğer gebe kalsaydım narkoz yemek zorunda kalcaktım.. oda bısey deıl bu ay bu operasonu gecırmeseydım dostınex ıcıyom dıye korunmak zorunda kalcaktım... boyle olunca daha normal gelıyo gozume zaten ılışkıye gıremıcem ılaç kullanmamdada sakınca yok
Biricik giii kirmizilar gelmedimi gebissin zaaaar
nazoo gelde cay icek off beni stres bssti parkeci ewi berbat edermi acep
daha yeni bittiydi isim
off ewin icindeyken tadilat ne zor oluyor yawww
inşallahhhhh...habersiz bırakırmıyım hiç....evet canım psikolog gibim oldu...gülmekten öldüm walla....idrara sıkışık gel demişti...bende unuttum arabada giderken 3 küçük su aldım içtim gidene kadar...gittimki gelmemiş....tabi ben bi sıkıştım bi sıkıştım sorma....sıram geldi dedimki sorularımda var ama ben cok sıkıştım patlıcam dedim önce rahme bakalım ozaman dedi....baktı bitti ...evetttt dedi sorular için...sonrada sen git işe gel koşşş dediöldüm gülmekten yaaaa
napıyonuz bakem..bugün hiç görüşemedik..daha yeni oturdum..bu hafta pek aranızda olmayabilirim yatılı misafirim olcak ama imkan buldukça gelicem..şimdi tekrar çıkıyorum daha çimicem...sizleri seviyomm görüşürüzz
selam kısçeler nasılsınız bakalım? yogun ve yorucu bigünün ardından geldim bende,, yaaaaa ben hasta oldum yaaabademciklerim yanıyo ve öksürük hapşırık başağrısı hepsi başladı napcam şimdi:18::18:inş.ilerlemeden düzelirim,yaz günü böyle oluyorum kışın nolurum bilemiyorum valla...
hıh bebenlede oyuncak gibim oynarsın artıkın bilmiyondurda çocuk bakmayı sen şimdiisen öğrenene kadar yavrucağın başına bişii gelmese bari :26::26: iyi bak kız çocuğa
slm canlarım nasılsınız ben gecırdığım operasyondan sonra gıremedım.. ıkı antıbıyotığım var ağır gelıyo bana antıbıyotık mıdem bulanıyo hepoda bısey değil prolaktınım yukselmış yıne gene ay 1.81 dı bu ay 33.03 e cıkmış yıne dostınex ıcıyom ama o benı mahfedıyo bakalım artık ınşallah hormonlar tekrar yukselmeden hamıle kalmayı becerebılırım:26::26: bu ay korunun dedı doktor cok antobıyotık kullanıyom dıye bıde dıkısler var benden bu ay bı haber cıkmaz ınşallah onumuzdekı ay.. ama varya hersey ne kadar nızamında eğer gebe kalsaydım narkoz yemek zorunda kalcaktım.. oda bısey deıl bu ay bu operasonu gecırmeseydım dostınex ıcıyom dıye korunmak zorunda kalcaktım... boyle olunca daha normal gelıyo gozume zaten ılışkıye gıremıcem ılaç kullanmamdada sakınca yok
günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun herkese
biz dün bütün gün kilerle uğraştık valla bide üstüne eşim eski turşu bidonunu yatak odasına devirdimi koku çıkmadı bütün gün evi silmekle uğraştık
yoo pek bişi olmas cam kapı duvar tavan eşyalar toz olcak
bisi olmaz insallah
Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hayirli cumalar Allahim gonlunuzdeki muradi versin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?