suslerı eklemdım sevıcn ekledımama gormesı bıde aklemem kuser bana ayy bura hec cekılmıyo ozman
sen becerrıklısın ben anam la kaynos veıyosende yapıp yollasan ne olur
bayılırım biz buzdolaabını evlendikten 1 buçuk sene sonra aldık
her dükkana girdiğimizde çocuk gibi hemen süslerin yanına gidiyodum en az 2 tane almadan çıkmıyodum
eşimde alışmıştı hadi alda rahatla diyodu
ama artık çok ilginç birşey olursa öyle alıyorum zaten
buzdolabının 2 yanı kombinin 3 yanı aspirötörün üstüde dolu koyacak yer kalmadı nerdeyse
artık köydeki buzdolabına başladım doldurmaya süsle
beyazım olmasın boyayla işim olmaz bende çok var 9 yaş büyük ablamda bile okadar beyaz yok
sen beni sat bende madalyamı takayım sana
yapar yollarım ne var onunlamı korkutuyon beniii
demek heç çekilmiyom
peki :105::105::105::105:
bız para vermedık tamam mı yada esyann ıcınde aldılarr gecen buz dolabın kapagı degısecektı kocıs dedım get al yoksa kapagı vermem susum kalkınca bıda yapısmıyo heıde 60 neye vermıyoz
hee adamın burnundan getirdim dün gelmiş yalaka yalaka istediğin bişe varmı hayatımben markete kac aydır gıtmıyo gıtsem alırım koyacak yer bulurum yeterkı olsun
ıyıde kusunce hec cekılmıyon kı eskı surat sallayononu demek ıstedım
yazık kocısıne gcen kusmustunya sımdı adam acıdım
sevinç faceden ekle beni.. soyadı ak :)
ayyyyyyyy iğrençççççççççç
bende günlük ped kullanırım canım
buzdolabı poşetine koyardım deepfreze alınca yer çok
patlıcan saklama kabında iyi oluyor
bız para vermedık tamam mı yada esyann ıcınde aldılarr gecen buz dolabın kapagı degısecektı kocıs dedım get al yoksa kapagı vermem susum kalkınca bıda yapısmıyo heıde 60 neye vermıyoz
paranızın kıymetini bilin çocuk olunca
heç dayanmıyor su gibi gidiyor bebeklerin herşeyi çok pahalııı
bizimkisi emmedi varya mamaya para yetiştirecez diye anamız ağladı
38 tl mama 1 hafta bile gitmiyorbezi var şusu var busu var
doktor kontrolü var varda varrrrr
anladınmı canım
bende düz bi kabla koyup donunca poşete alıp atıyorum dondurucuya
benim buzdolabının dondurucusu var çok şey koyabilmek için öyle yapıyoum ama büyüklerinden ne bulursam atıyorum arkadaşlar dalga geçiyorlar kendinide koyacan yakında diye
valla ben kıyamam
anladınmı canım
anladınmı canım
bende düz bi kabla koyup donunca poşete alıp atıyorum dondurucuya
benim buzdolabının dondurucusu var çok şey koyabilmek için öyle yapıyoum ama büyüklerinden ne bulursam atıyorum arkadaşlar dalga geçiyorlar kendinide koyacan yakında diye
valla ben kıyamam kocamın bir günlük çalışma parası 13 sat çalışıyor onun için
:13::13::13::13: aklın yolu birrr
yok ya ben para harcamma kı esım elı bol ben de yanımda bırı olsa harcarım yoksa esım para bırakıyo 2.3 gun duruyo aynı yerınde sonra akendı alıyo gerı bırkıyo guya eve para bırakıyo dısarı cıkmam bısey laızm olnca ararm yoksa hayatta harcamam
bende kocıs hep bunu dıyorumm oda olsun yeterkı 2 ıs yaparuk dıyo
ay bıde sevınc ne oldu esım ıs ark karısı ıle arası ıyı degıl kac gundru kadın kkus gıtmıs zzorla getrıler gecen esımı aramıs gelırkken bana sımıt alırmısın param yok dedım esım almıs cıkısda karısı aramıs ekmek falan al demıs adam para yok esım vermıs anlatmıs gece bebgın sutu bıtmıs para yokmus gece bı yarııs kar bulupo sut almıs cok uzuldum bugunde aradı işden cıkartmıslar
yok ya ben para harcamma kı esım elı bol ben de yanımda bırı olsa harcarım yoksa esım para bırakıyo 2.3 gun duruyo aynı yerınde sonra akendı alıyo gerı bırkıyo guya eve para bırakıyo dısarı cıkmam bısey laızm olnca ararm yoksa hayatta harcamam
bende kocıs hep bunu dıyorumm oda olsun yeterkı 2 ıs yaparuk dıyo
ay bıde sevınc ne oldu esım ıs ark karısı ıle arası ıyı degıl kac gundru kadın kkus gıtmıs zzorla getrıler gecen esımı aramıs gelırkken bana sımıt alırmısın param yok dedım esım almıs cıkısda karısı aramıs ekmek falan al demıs adam para yok esım vermıs anlatmıs gece bebgın sutu bıtmıs para yokmus gece bı yarııs kar bulupo sut almıs cok uzuldum bugunde aradı işden cıkartmıslar
hee adamın burnundan getirdim dün gelmiş yalaka yalaka istediğin bişe varmı hayatım
ben : yokkk
sanki sen adamın burnundan getirmedin 3 gün
tmm cnm
koy meraklıları çok fikir edinsinlerrrkızlarr hamıleyken bebek odası almıstıkkk resımlerını ınternette buldumm koyımmıııı almak ısteyenlere fıkır olsun cok kullanıslııı
benım kocam sucluydu senın sucu bıle yoku kaynosa sınırı adamdan cıkarttın
offf ya ne zor bir durum Rabiim gördüğümüz günden geri koymasın canım yokluk çok zor
biz çok zengin değiliz kimsye muhtacta değiliz kendi yağımızda kavruluyoruz çocuk olunca bişe alırken 2 defa düşünüyorsun
o paraya kaç paket süt olur çocuğa alınacak bişe varmı felan diye
oğlanın bir ihtiyacı oluncada en iyisini gidip alıyoruz herşey onun için çünküü
ellerine sağlık köriye bayılırımmmmmmmmmm
menü olmamış sebzeli pilavın yanında olmamışşş onun yanına sade pilav gider
kac gundur hec aklımda cıkmıyo cok uzluyorum hele bugun esım ardadı askım nıye moralın bozuk dedım cıkartılar dedı ıste cınnet boel gecırıyolar karıyla eyı degıl para sıkınıtıs var ee bıde ısten cıkartsınlar ayy yaa aılelerı hec yardım etmıyo aslında durumları ıyımısde
benım kcoada dedı aldıgım parayı dolap sut doluruz dedı
yazık adama neden işten çıkardılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?