heeee gezme saatlerime uymuyo herzamanevet hamişlikte 5.aydan sonra boyatılıomus ama ben boyatmam zatii...gel kısss beraber gezekkkkkkk
evet düşüğün kıçı içinde olur derler eskiler...walla benim içime hep bundan sonraki ay hamile kalcam gibi doğuyodu ama dr korunun dedi...dün gittiğimde dedimki korunmasak olurmuuuuuuu? çokmu istionuz dedi evettttttttt dedim...tmm ozaman dedi....hamile kalırsam hemen sakıncası olurmu dedimm..hamileliğin ilk 2 ayında ağrın olabilir dedi...bakalımmm kısmettt....
oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr
smileyin suratına bakkkkkkk
yumurta haşla o zaman pritik bişimişbugün ne yapimmm pratık bıseee soleee amaa
aksam masamı cekmıstım aldııgım ortu sadec gelmsıtı bı an gıcık oldum bıde tesgaım benım cok aklabalık duuryooo sevmyom onları gosterrken bıde buzdolbı susumu ekledım aynı sen
cnm relax ol pazartesiye kadar bekle gelmezse doğru kan testine heç uğraşma teste işemeyle felan
ellerine sağlık köriye bayılırımmmmmmmmmm
menü olmamış sebzeli pilavın yanında olmamışşş onun yanına sade pilav gider
benim dünkü yemeklerim var
soğuk çorba
peynirli börek
patlıcan tava
tavuklu pilav
turşu ayran
yumurta haşla o zaman pritik bişimiş
koyda görek
ya ben her ay boyuyorum saçlarımı çok beyaz var 2 ay boyamasam çok kötü oluyor
kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der
yumurta haşla o zaman pritik bişimiş
koyda görek
ya ben her ay boyuyorum saçlarımı çok beyaz var 2 ay boyamasam çok kötü oluyor
kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der
benım annemle kaynos apıyo herseyıben sadece bezelye be neydı ya bısey koydum :44::44: kaynolasr cacık dıyo bılırmısınız onu koydum gerısı onlar hlladıyo ben de yapcmm ozman ates yakacaz pastlıcan saklatasını severım
ekledık baktınmı aksam kactın gıttın
nazo sende sevıyomussun b uz dolabı susunu bende cok seveım hatta bı tanesın fıyatıı 60 tlesım yasakladı almamı markete gıdınce bole yapıyorum oda hadı al bı tane dıyo
inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etmebende azdan çoktan geziyom çaktırmadan
yaaa bak psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi
bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstımne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa
oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr
yanında degıl kız ustune koyuyosunnnama tarıf oleydııııı
dun akşam saat 5 ten 7 ye kadar yetiştirdim 7,30 da sofradaydıkabooooo hepsını aynı anda yaparsan pert olurum
nazo sende sevıyomussun b uz dolabı susunu bende cok seveım hatta bı tanesın fıyatıı 60 tlesım yasakladı almamı markete gıdınce bole yapıyorum oda hadı al bı tane dıyo
netten buldumsevınc nırden buldunuz bu smıleylerı yaa
cips alıp koyayim patates kızarttımm diyim
Kizz nerde ekledin kacirmsm bnde gondr tkrar berimm gorelim bzde suslerii
kına bişe yapmazzz
ben kendim yaptım
bende günüme 2..3 kala dışarı falan gideceksem koyarım rezil olmamak için eve gelince çıkarırım
dün önünden 4 çocuklu bir kadın gidiyor pantolandada kan izi rezaletbari tişörtü kapatsa oda kısa
ben genelde günlük ped koyarım günüm geçmişse gece yatarken
bende yaparım ama buzdolabı poşetlerine koyarım saklama kapları çok yer kaplıyor çünkü
mis gibi oluyor valla
dun akşam saat 5 ten 7 ye kadar yetiştirdim 7,30 da sofradaydık
yazık yazık 60 tl nasıl kazanılıyor biliyonmu
30 paket süt demek
netten buldum
hee sizden beklenir nasıl adanalısın yap bir baldırcan tava pirinç pilavı yeliş biber ohhhhhhh
walla bilmiomki kınanın zararını ama yoktur gibime gelio...bende beyaz yok ama boyuyom işte heveslik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?