Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya ben her ay boyuyorum saçlarımı çok beyaz var 2 ay boyamasam çok kötü oluyor
kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

benım annemle kaynos apıyo herseyı ben sadece bezelye be neydı ya bısey koydum :44::44: kaynolasr cacık dıyo bılırmısınız onu koydum gerısı onlar hlladıyo ben de yapcmm ozman ates yakacaz pastlıcan saklatasını severım

smileyin suratına bakkkkkkk
bugün ne yapimmm pratık bıseee soleee amaa
yumurta haşla o zaman pritik bişimiş
aksam masamı cekmıstım aldııgım ortu sadec gelmsıtı bı an gıcık oldum bıde tesgaım benım cok aklabalık duuryooo sevmyom onları gosterrken bıde buzdolbı susumu ekledım aynı sen

koyda görek

smileyin suratına bakkkkkkk

yumurta haşla o zaman pritik bişimiş

koyda görek

ekledık baktınmı aksam kactın gıttın

nazo sende sevıyomussun b uz dolabı susunu bende cok seveım hatta bı tanesın fıyatıı 60 tl esım yasakladı almamı markete gıdınce bole yapıyorum oda hadı al bı tane dıyo

kınanın zararı yoktur demi hamileyken falan yoksa doğurana kadar nine gibi olurum herkes torunmu der

walla bilmiomki kınanın zararını ama yoktur gibime gelio...bende beyaz yok ama boyuyom işte heveslik...

kına bişe yapmazzz

ben kendim yaptım

Kizz nerde ekledin kacirmsm bnde gondr tkrar berimm gorelim bzde suslerii

bende günüme 2..3 kala dışarı falan gideceksem koyarım rezil olmamak için eve gelince çıkarırım
dün önünden 4 çocuklu bir kadın gidiyor pantolandada kan izi rezaletbari tişörtü kapatsa oda kısa

bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstım ne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım

ben genelde günlük ped koyarım günüm geçmişse gece yatarken

kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın

patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa

bende yaparım ama buzdolabı poşetlerine koyarım saklama kapları çok yer kaplıyor çünkü

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

mis gibi oluyor valla

yanında degıl kız ustune koyuyosunnn ama tarıf oleydııııı

abooooo hepsını aynı anda yaparsan pert olurum
dun akşam saat 5 ten 7 ye kadar yetiştirdim 7,30 da sofradaydık
yazık yazık 60 tl nasıl kazanılıyor biliyonmu
30 paket süt demek
sevınc nırden buldunuz bu smıleylerı yaa
netten buldum
cips alıp koyayim patates kızarttımm diyim

hee sizden beklenir nasıl adanalısın yap bir baldırcan tava pirinç pilavı yeliş biber ohhhhhhh

o nasıl süs beloşşş merak ettim şimdi....

ayyyyyyyy iğrençççççççççç
bende günlük ped kullanırım canım
buzdolabı poşetine koyardım deepfreze alınca yer çok
patlıcan saklama kabında iyi oluyor

bız para vermedık tamam mı yada esyann ıcınde aldılarr gecen buz dolabın kapagı degısecektı kocıs dedım get al yoksa kapagı vermem susum kalkınca bıda yapısmıyo heıde 60 neye vermıyoz

bayılırım biz buzdolaabını evlendikten 1 buçuk sene sonra aldık
her dükkana girdiğimizde çocuk gibi hemen süslerin yanına gidiyodum en az 2 tane almadan çıkmıyodum
eşimde alışmıştı hadi alda rahatla diyodu
ama artık çok ilginç birşey olursa öyle alıyorum zaten
buzdolabının 2 yanı kombinin 3 yanı aspirötörün üstüde dolu koyacak yer kalmadı nerdeyse
artık köydeki buzdolabına başladım doldurmaya süsle

walla bilmiomki kınanın zararını ama yoktur gibime gelio...bende beyaz yok ama boyuyom işte heveslik...

beyazım olmasın boyayla işim olmaz bende çok var 9 yaş büyük ablamda bile okadar beyaz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…