bende sureklı wc gırerım gelmısmı dıye ama hec pet koymamıstımne gusel gelmemıs karı beklıyo yaaa test yatınmı pekım
inşallah hayatım yaaaaaaa soğanı unutma tmm ihmal etmebende azdan çoktan geziyom çaktırmadan
yaaa bak psikolarrrr
kız dün battı biricikin karı pedini koymuş gelmeyen kırmızıları bekliyormuş şaka gibi dimi
herkes senmi çarpışmadan kalkıpta test yapsın tuttumu diyeeee
slm kıslarrrr nasılsınız?ben iiyim sadece baş ağrımdan şikayetçiyim fazla kalamıcam o nedenle uyucam biraz...
sevince soruuu:1 soğan kürü yapcam bu ay ne zaman başlıcam sölesene ne kadar süre yapcam bide...
soruuu:2 saçlarım acaip dökülüo bıktım usandım kel kalcam yakında ne yapabilirim?
çok thanx şimdiden
nazoooooooooooooonapıyonnnn
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansınPazartesi alip ypmistim sonucu bile bile bisicjte cikmadi
Ama gelmesse pazartesi yine alip yaparim diyom
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğaaksma ne yemek var
ben makarna yapacam yogurtlu corba bıde patlıcan salatası canım ıstedı yabıde patlıcan nasıl buzluga koyuyoar kozleyıp
kocıs de dedı dıarda yıyek makarnayı duyunca bend ekıyma ne ol o parayada yemek yapayımıyı alıstı dıardan yemeyee
çook safımm kızz dimiii hor görmee garibiii
inşallah yaaaaa get o pedi çıkar bu sıcakta töbe töbeeeeeee
senin gecikmelerin olurmuyduu:26::26::26:
ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18:
aksam bende sana bı resım ekledım buz dolabı susum aynı sen
Cnm bnmkilr gnlde erkn gelirler 1kere gecikme yasamistim ondada baya stress yasamistimm o ay heralde oyusdn gcikti ama hic gecikme yasamm hayatim boyunca 1kere filn
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa
dün sebzeli pilav yaptım ustune soya soslu körili kekıklı biberlii tavuk yaptımm enfesss olduu:26::26:
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa
buzlukda tadı nasıl olurkkı bı deneyım patlıcan kuruttum 10 tanekaynosda bıber vercek bezelyemde var ınıp bıde kendısıne yapmıs zatmeh olursa banada melemen yapcakk salca kaynatrken bende patlıcan alıp yapayım
ellerine sağlık köriye bayılırımmmmmmmmmm
menü olmamış sebzeli pilavın yanında olmamışşş onun yanına sade pilav gider
o oklavalı smiley olsada beloşa çekmesn diyordum nette buldummm buz dolabı süsümü
ben adatime 15 gün kala yapmıştım bunu hem hamile kalmıştım o ay
şimdi söylüyüm sarınsagı döv içine badem yagı ve hakiki yag koy sür kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?