Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tmm kuzucummmm unutmam.... inşallah hepimiz güzel haberler verelimm gez kısss bidahamı gelcez dünyaya ben kaçar öpüldünüzzzz

aksma ne yemek var

ben makarna yapacam yogurtlu corba bıde patlıcan salatası canım ıstedı yabıde patlıcan nasıl buzluga koyuyoar kozleyıp

kocıs de dedı dıarda yıyek makarnayı duyunca bend ekıyma ne ol o parayada yemek yapayım ıyı alıstı dıardan yemeyee

ben adatime 15 gün kala yapmıştım bunu hem hamile kalmıştım o ay
şimdi söylüyüm sarınsagı döv içine badem yagı ve hakiki yag koy sür kafana

Pazartesi alip ypmistim sonucu bile bile bisicjte cikmadi
Ama gelmesse pazartesi yine alip yaparim diyom
kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın
patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa
çook safımm kızz dimiii hor görmee garibiii

kız bugün cuma deliiii sendemi öncesinde yapanlardansın

patlıcanı közlet fırında kabuğunu soy doğra saklama kaplarına koy at buzluğa

buzlukda tadı nasıl olurkkı bı deneyım patlıcan kuruttum 10 tane kaynosda bıber vercek bezelyemde var ınıp bıde kendısıne yapmıs zatmeh olursa banada melemen yapcakk salca kaynatrken bende patlıcan alıp yapayım

dün sebzeli pilav yaptım ustune soya soslu körili kekıklı biberlii tavuk yaptımm enfesss olduu:26::26:

ellerine sağlık köriye bayılırımmmmmmmmmm
menü olmamış sebzeli pilavın yanında olmamışşş onun yanına sade pilav gider

Son düzenleme:

oooo ben neler yaptım koydum söylesem gözlerin pörtlerrr
ben patlıcanı öyle yapıyorum kışın çıkar buzu çözülsün ne yapacaksan yap
heç bişi olmuyorrr

o oklavalı smiley olsada beloşa çekmesn diyordum nette buldummm buz dolabı süsümü

aksam masamı cekmıstım aldııgım ortu sadec gelmsıtı bı an gıcık oldum bıde tesgaım benım cok aklabalık duuryooo sevmyom onları gosterrken bıde buzdolbı susumu ekledım aynı sen

ben adatime 15 gün kala yapmıştım bunu hem hamile kalmıştım o ay
şimdi söylüyüm sarınsagı döv içine badem yagı ve hakiki yag koy sür kafana

hmmmm çok saol cnmmm deneyeceğim o saç için yazdığınıda sarmısak kokusundan kociş kaçmasın benden kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…