kız olabilir walla sevinç doğru söylüyo...benimde olmuştu öyle çünküüüüüüüüüüüü...
allah razı olsun canım kızlar nepiyosunuz bakalım ebnsiz tadı çıakrmı karılar buranın yaw
deli yumurta aki kuvami yumurtlama doneminde olur sogan icini temizlemis zaaarbuda mı belırtısı karı hersyı hamsılıge yordun sarı sarı akıyo bole beyaazyumurta akı gıbı degıl bakkk sonunda benıde hamslıge ınandıracan snra kırmzı kartı yıyecem sorarım ozman sanaEki Görüntüle 500147
sen görürsün sevinç
İnsaallahh cnmmm
Senin hislerine guveniyorum wee birasdan test almaya gidiyorummm
Hem10eylul bizim dugun tarihimiz ayy neguzel olurr 2.yilimiza bebisimle girerizz
hoşgeldin kuzum tabiki sensiz çıkmaz tadı datluummmmm
bende ıltıhap dıye korkuyodum ole bole akmıyo kı cesme var sankı oyle camasır degıstryom ya
offf acaba hamsımıyım ama belrtım yok bu akındı 10 falan var baska bısey yok bıde dun batı sag kasıfgım bugun yok bısey ayyy olmadık yerde umutlanmdım sevıcn yaaaaaaaaaaa
bende ıltıhap dıye korkuyodum ole bole akmıyo kı cesme var sankı oyle camasır degıstryom ya
offf acaba hamsımıyım ama belrtım yok bu akındı 10 falan var baska bısey yok bıde dun batı sag kasıfgım bugun yok bısey ayyy olmadık yerde umutlanmdım sevıcn yaaaaaaaaaaa
aklimiza bile gelmedindi
deli yumurta aki kuvami yumurtlama doneminde olur sogan icini temizlemis zaaar
ne o hamismi kalip gelecen 4 gun icinde
:18: :18: ayy o zaman sabah yap ilk idrarla :18: Allahim sen buyuksun yarabbimmm :18:
cefakar arkadaşım benim sagol gördüm beni deminden beri yırtıyorum bir yerlerimi kimse görmüyo sevinç hanımda görüyo neden acaba küçük birşey deyilimki görünmüyüm
aklimiza bile gelmedindi
deli yumurta aki kuvami yumurtlama doneminde olur sogan icini temizlemis zaaar
ne o hamismi kalip gelecen 4 gun icinde
:18: :18: ayy o zaman sabah yap ilk idrarla :18: Allahim sen buyuksun yarabbimmm :18:
inşaallah öylesindir ama değilsende sakın ha hemen koyverme...dikkat et bugünlerde kendine bakak görek ne olucak...
Birasdan cikicam test almaya gidicem
Sonc tek cizgi cikick bunu bildigim halde yide de ypicm
Husrana ugramiyim diye
Ozur dilerim taammisogan yapar akinti sitede de yaziyor bu ay calismadin hamiste degilsindir
iyi bende gdierim ozaman buralardan keyfinize bakın siz rahatsızlık verdigim için kusura bakmayınolurmu bir daha rahatsızlık vermem pardon
zaten umudum yok kı kuzum yanı kırmılar gorunce uzulmem ta bastan bılıyodum ama ne bıleyım sevıcn bole dıyıncee umutlandım sıtee
kız olabilir walla sevinç doğru söylüyo...benimde olmuştu öyle çünküüüüüüüüüüüü...
hadiii cabuk gıt all beklıosss
bırıcık yap sımdı bırını varsa cıkar ayy ne guzel olurrrrrrr
sevıcn bendemı alsma
nıye sabah yapsın yaa sımdı yapsıınnn testiiisimdi yapsın cıkar merektan öldük burdaa sabah yap dıo karııı hee ıkız hemde ıkız 4 gun sonraa
zaten umudum yok kı kuzum yanı kırmılar gorunce uzulmem ta bastan bılıyodum ama ne bıleyım sevıcn bole dıyıncee umutlandım sıtee
iyi bende gdierim ozaman buralardan keyfinize bakın siz rahatsızlık verdigim için kusura bakmayınolurmu bir daha rahatsızlık vermem pardon
umut her zaman olacak zaten kuzum....sadece vazgeçme,umudunu yitirme benimde senden beklentim var bu ay hayırlısı artık..[/QUOTE
nasp artık canım bekleyecz daha 7 cok var eger olcksam hemen oalyım da 10 kadar bıtsın
uykum geldı bırıcık gıt alda yap hade yaaa merak edıyorum:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?