umut her zaman olacak zaten kuzum....sadece vazgeçme,umudunu yitirme benimde senden beklentim var bu ay hayırlısı artık..[/QUOTE
nasp artık canım bekleyecz daha 7 cok var eger olcksam hemen oalyım da 10 kadar bıtsın
uykum geldı bırıcık gıt alda yap hade yaaa merak edıyorum:44::44::44:
son 9 diyek o zaman sana.....he ya kociş gelmeden yapsa biricik gelirse heran çıkabilirim..
Yaa sadece hissettim o kadar ama uzulmeni istemiyom sonra bizi birakip kaciyonneden sımdı bole dedın hem umtulandırıyon hem yok dıyon anladımdegılm zaten calıssamda kalmazdım emın ben becerrıksızım :84::84::84::84:
umut her zaman olacak zaten kuzum....sadece vazgeçme,umudunu yitirme benimde senden beklentim var bu ay hayırlısı artık..
gıttı bileee
Yaa sadece hissettim o kadar ama uzulmeni istemiyom sonra bizi birakip kaciyon
ben kırmızları gorunce kacmıyom sadece bı ara bubnaldım esımle sorun oldu burda herkez hamıs bebek bılmem ne bı an uzuldum ne bıleyım hayırlısı ya ınslalah rabbım cumlemıze saglıklı evlatlar nasıp eder
sevinç gerçekten böyle sarılmak istiyorum
Insallah canim sen bizim bebeemizsin kuzusum insallah o gunleri hep beraber gorecezz
inşallah kızın duygularıyla oynamamıssındır :86: şaka şaka
sevinç gerçekten böyle sarılmak istiyorum
insallah sen deelsin bosa bekleme bat neydi senin
canim topraaam
Kizlar simdi cikttm gidiyorum komsumla krslstim hani bebk yokmu krnin sismis dio yok dedim kismet bn karnim dogal bebk bni birakamiyor
bendee:78::78::78:
ınallah yaaaaa ben degıld ekocam mutlulugunu dusunemıyorumnerdeyse benı yurtmez kucagında tasır bı gecıkmıstıde cantamı bılem tasıyodu
insallah sen deelsin bosa bekleme bat neydi senin
canim topraaam
gel hade gel sende topraktin dimi
Ayyy canim yaaaa olacak cnm sabir lazim ok
niyee inşallah diyoonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?