Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy kötü olmuş yaaa üzlme canım belki alırsınız yinede..

Ben sana demedimmi izin isini unut diye

ya bı yere gıtmesek bıle esım babanesı gıder orda kalırdım cok uzuldum esım yuzunu goremıyom 6 gıdıyo aksam 6 gelıyo ama oldu yere yıkılıyo yemedne snra yatıyo pazar abımla balıga gıdıyolar kocamı aynı evde ozledım demıstınnn ıste cıktı barı hamsılıgımde cıksın ya offfff

ayy kötü olmuş yaaa üzlme canım belki alırsınız yinede..

inşallah ya

Uzulme hayatim her iste vardir bir hayir boyle dusunursen guzel seyler oluyor

ole abla herkez kullandı sona kalan haksızlık oldu ama bıde mudurden arıyo esım ben daha gec gelcem ısten cıkanalr var ızın e yok ben burdan uzuluyrum uzulme askım dıyo mudure duyuru yaptı ya anlarsa adammm

bırıcık nerde ya hadee zaten uykumda kactı

uzulmeyi birak Allahim her iste vardir bir hayir bununda hayrini bana goster diye dua edeceksin

hepiniz kacin ben biricikin testinde silikte olsa ikinci cizgi belirene kadar beklicem
iyi bak biricik isiktada bakk

:26::26: kocan salatalık almayı bilmiyormuu hem gelmesine daha çok var 4 dk olmuş çıkalı

hemende ardımdan bişiler demiş bu karı

ben giyinip duraka inene kadar saat 4.30 oluyo

günlük yürüyüşümüde yapmış oliyim didim

yoksam kocamda bilir salatalık almayı

ya bu arada basak ben 22 yasındayım 21 degıl :44::44: bıde bende klomen catlam ıgnesı ne vuruldum bende nıye yazmıyo

ya kocsım tam 1 satt 19 gec kaldı ya off daha sımdı cıksa bıle 9 dogru gelır oyy oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…