Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi aksamlar hanimlarrrr..nasilsiniz? gununuz nasil gecti?

Benim yorucu bir gundu..sabah gorumce geldi...oglende temizlik su bu derken bel agrisi var cok da yorucu seyler yapmadim.. ama..neyse..

simdi pc onumde hem dinleniyorum hem arkidislerim nasillar diye sorak didim :))

Gunun ozetini biri geciversin litfennn..simdi bana hepsini okutmayi dusunmuyosunuz insallah... onemli gelismeler varmi? beydaglidan haber cikdimi dun niye yokdu...

bugun sabah carpicakdik olmadi gorumce gelince erken kalkdim kahvalti falan hazirladim.

kizlar canim bir sigara icmek istiyor inanamazsiniz...normalde icmiyorum ama nasilsa bazen canim istiyor

baktığım çocukların sayısını ben bile bilmiyorum ama yinede kendi çocuğum olduğunda bakabilirmiyim diye içimde bi korku var
hatta demin öğrendimki yeğenim yine buraya gelecekmiş okul zamanı :97:
hatta arkadaşın kızıda hemen yakınımızdaki dersaneye gelecek geç kaldığında oda bende kalacak
birde küçük kardeşimin oğlunada bakacam valla bunların yüzünden çocuk sahibi olmadan çocuktan bıktım:93:

ah canım ya yeğen tabiki sevilir ama sen kendi çocuğuna odaklan bence kendi çocuun olunca başka çocuklarla ilgilenecek vaktin olmayacak çünkü

sabah sabah rüyasındamı görmüş öğlende gelseymiş sizin planıda bozmuş iyide tam halvetteyken gelmemiş
okumuştum ama unuttum beydağlı niye dün yoktu:44:valla kafam bi dolu herşeyi unutuyorum

hamile kalışın dün gibi pınarcım zaman ne kadar çabuk geçiyo inşallah bi avazda doğurur yavrunu kucağına alırsın

ah canım ya yeğen tabiki sevilir ama sen kendi çocuğuna odaklan bence kendi çocuun olunca başka çocuklarla ilgilenecek vaktin olmayacak çünkü

seviyorum ama sürekli hayatımın içinde olunca tam odaklanamıyorum
zaten çocuğum olsa hiç biriyle bukadar çok uğraşamam mecbur kalmadıkça

sabah sabah rüyasındamı görmüş öğlende gelseymiş sizin planıda bozmuş iyide tam halvetteyken gelmemiş
okumuştum ama unuttum beydağlı niye dün yoktu:44:valla kafam bi dolu herşeyi unutuyorum

Isi dusmustu de o yuzden zaten isi dusunce hatirlanilan bir gelin oldugum icin alistim artikda... evet halvetteyken gelmemesi iyi olmus ben dedim erken kalkar halvet seansina gecerik dediydim ama malesef esim ise gidene kadar oturdu, o kalkinca o da gitti.. sabaha karsi 4'de geliyor.. yarin sabah da benim kardesim gelecek :44: bu durumda hemen bir matemetik islemi yapayim :44:
sali: iliski
carsamba: iliski yok
persembe iliski yok:
cuma: iliski yok
cumartesi: iliski yok
pazar: kesin biri gelir yine

bu durumda icler dislar carpimi yaparsak ben benim adami eve kitlemem lazim

sen niye herseyi unutuyosun tatlim.... ya ben daha yeni sayilirim yaaa...tam hanginiz gebe hanginiz degilsiniz tam emin olamiyorum... sevinc gebe degil, basak karisi gebeydi, mutlucan da degil dur ben en iyisi listeye bir geri donummm geliimmmmm

Allah iyiliğini versin emi

eşini eve kilitle heleki yumurtlama zamanınsa kimseyi kabul etme eve ne görümceyi ne de başkasını

eşini eve kilitle heleki yumurtlama zamanınsa kimseyi kabul etme eve ne görümceyi ne de başkasını
ne yapayim insana baska care birakmiyolar..bu yumurtlama gunlerini kacirmamak lazim iyi degerlendirmek lazim.. nihayetinde koca bir ay bu birkac gunu bekliyor insan..kacirmamak lazim.. sakincali

sevinc karisina bak misafiri varmis...senin dun aksam da yokmuydu misafirin:44:...masallah sende benim gibi gelen giden cok.. yumurtlamani kacirma bu gelen gidenler arasinda

sende kapıyı açma kapıdan ayakkabılarıda al içeri
telefonları kapat işin bitince normal hayata dönersin kimsede işine taş koyamaz ozaman

bencede bugünler bizim için altın değerinde

kızlar benim bebeğim 6 haftalıkken düştü ne yazık ki..Aslında hala içimde kanama olacak dedi doktor bekliyorum..Benim öğrenmek istediğim ise doktor demiştiki yumurtlaman geç olmuş..Peki benim adetlerim hep düzenliydi o zaman neden geç oldu acaba ilişkiye erken mi girmek gerekiyodu onunla bi alakası var mı nasıl oluyo bilenler beni aydınlatabilirse sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…