ya bu arada basak ben 22 yasındayım 21 degıl :44::44: bıde bende klomen catlam ıgnesı ne vuruldum bende nıye yazmıyo
ya kocsım tam 1 satt 19 gec kaldı ya off daha sımdı cıksa bıle 9 dogru gelır oyy oyy
Benim kociste geliyormus biricik bir degisiklik olursa yaz annem hislerim
gucludur benim ama bazen cok istedigim zaman beni yaniltabiliyor demekki senin hamis olmani coook istedim olumsuz bile olsa uzulme Zamani var demekki hayatim..
hemende ardımdan bişiler demiş bu karı
ben giyinip duraka inene kadar saat 4.30 oluyo
günlük yürüyüşümüde yapmış oliyim didim
yoksam kocamda bilir salatalık almayı
21 geçen yıldan kaldı malum bu topiki açalı 1 sene olcak
tamam tedavinide yasarız
hiiçte bi kerem ben her türlü bakımını her bir şeyini bilirim çocukları çok sevdiğim için hep ilgilenirim herşeyleriyle yiğenlerim elimde büyüdü sayılır daha küçücükken millet yemek yerken ben yiğenimi ayağımda sallardım yemeğini falan yedirirdimherşeyi bilirim bakımıyla ilgili ben senmiyim her şeyi öğrenicem illaa bilmeiğim şeyde yoktur bu yaşımda çok şükür bebek yeni doğupta göbek bağı düştüğünden itibaren bile nasıl yıkanır,nasıl değişir altı cinsiyetine göre özelliklede, nasıl tutulur,nasıl giydirilir,nasıl davranılır çocuklara, 6 aydan sonra neler yedirmeye başlanır vs. vs ohooo say say bitmez vallaaa çok arkadaşlarımın çocuklarıyla akrabalarımın çocuklarıyla ilgilendim ben hıh ayrıcana sen benlen uğraşmışsın öncelikle sen bana laf söylemeseydin bende söylemezdim sen kaşındın
Senlen ugrasamicam
ılk actıgından berı nurdayız ıste duzelt sende
ay bıde 100 sayfa olsa partı yapardık
ahh ah artıkın partiler rafa kalktı kuzum önceden her 100 sayfada yapardık deli gibi:106:
demı ya 50 100 200 de benı kocam nasıl dalga gecerdı
niye kız parti yapıyok diyemi
evet yanımda yatıyodu kafayı uzattı bu ne yazıyo guluyo dıye baktı partı yapıyok aa ya kac gun dalga gectı bı kerede sabah uyanamadını partıden kac da geldın ıctınmı yoksa dedi
ayy öldüm gülmekten
adamların alay konusu oldujk
bende cıkıyorum herkez biyere gıttı
iyi aksamlr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?