Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sana kolay gelsin tatlim gii okadar cene calmismiyiz abboowwww

Allahimmmmmmm hislerimde beni yaniltma nolursunnnnnnn
icime dogdu sen uzulme diye daha fazla israr etmek istemedim
biricik hayirli haberlrrle gelirsin insallahh aminnn cok heyecanliyim
mutlaka haber verrrrrr

biricikimmm en fazla 5 dkka içinde sonucu verioooo çok beklersen geçersizdirrr üzmek istemem amaaa sen yeni bir test yapppppp bendede öle olmuştu 15 dk sonra belirdi tık yok biyerde not olarak yazıııo zaten şu dkkadan sornası geeçrsizdir dieee

günaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
geçmiş çok olmuş okuyamayacağım eminim beni merak etmişsinizdir. kaçırdığım bişi varsa bana yazarsanız sevinirim.

var canım yasayan:) ümitlerini bozmak gibi olmasın da benim de öyle oldu..yaptım bi kez iki cizgi cıktı 1-2 saat sonra..sonra iki gün sona yine yaptım aynı.1-2 saat sonra iki cizgi gördüm. gördükten yarım saat sona adet oldum

hehe canım herkese de yorum yapmaktan geri kalmamısısn:) evet bi başına civcivim vardı o da dursun arada koyarım onu daaa:)

günaydın

bugun uzucu bı ruya gordum hala etkısındeyım :26::26::26::26::26::26:

hayırdırr?

merhaba canımm.. pek bişey olmadı sen yokken:) hoşgeldin

hos geldın cANIM nasılsın

hamıs yok ama bırıcıkden beklıyoruzz

Biricikkk: hayatum Bizim burdaki testlerde yazar 10 dakikadan sonra gecerliligi yoktur diye..( AMA adet olmadigin surece herzaman
Bir umut vardir canim.bu da bir gercek. Gec dollenme vs den dolayi

Canim ben merak ettim bursaya dok gitti acep dedim
günaydın

Hayra yor hayrolsun

kaavalti yapiyom buyurun

Biricikkk: hayatum Bizim burdaki testlerde yazar 10 dakikadan sonra gecerliligi yoktur diye..( AMA adet olmadigin surece herzaman
Bir umut vardir canim.bu da bir gercek. Gec dollenme vs den dolayi

bencede fazla kapılma benım 10 gun gecıktı hergun tezt yapıyoz 2 cızgı sılık kan verıyoz yok kafayı yemıstık sonunda kırmızlar geldı cok uzulmustumm gene sabah yap

günaydın

hayırdır inşaallah..

hoşgeldin canım...nasılsın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…