ayy ağzın bal yesin..inşallah kuzum ya..
günaydın geçmişe biraz baktım ama 70 sayfa daha var ve okuyamam ben okadar şeyi vaktim yok yaa ne çene çalıyonuz okadarişimi gücümü bitirdim misafirlerime kahvaltı hazırlıcam birazdan..sizleri seviyom öpüldünüzz
Allahimmmmmmm hislerimde beni yaniltma nolursunnnnnnn
icime dogdu sen uzulme diye daha fazla israr etmek istemedim
biricik hayirli haberlrrle gelirsin insallahh aminnn cok heyecanliyim
mutlaka haber verrrrrr
Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:
tuhhh marasta ikea da yok ama adanada var
bensiz kal emi senbenim hamile kalma sorunum yok bi kere kocam ceketini atsa gebe kalirim sadece dusuk yapiyom
ben olmasam ne yapardiniz
kari sensin aysunuda yoldan cikarmis umudum karisina bak bendede ne potansiyel varmis
vermedim tabikine
psikoya bak sen
adanaliyik allahin adamiyik ceketi atarik asfaltta yatarik
bici bici yerik salgam icerik
civciv vardi bir basina
cikar o pedi 9 ayda takma insallah :18:
günaydın
bugun uzucu bı ruya gordum hala etkısındeyım :26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
geçmiş çok olmuş okuyamayacağım eminim beni merak etmişsinizdir. kaçırdığım bişi varsa bana yazarsanız sevinirim.
günaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
geçmiş çok olmuş okuyamayacağım eminim beni merak etmişsinizdir. kaçırdığım bişi varsa bana yazarsanız sevinirim.
hayırdırr?
merhaba canımm.. pek bişey olmadı sen yokken:) hoşgeldin
Canim ben merak ettim bursaya dok gitti acep dedimgünaydın kızlar özledim hepinizi baya oldu yazışamadık benim günler biraz hareketli geçiyo koşturmaca ama bitmek üzere
günaydın
Biricikkk: hayatum Bizim burdaki testlerde yazar 10 dakikadan sonra gecerliligi yoktur diye..( AMA adet olmadigin surece herzaman
Bir umut vardir canim.bu da bir gercek. Gec dollenme vs den dolayi
hayırdır inşaallah..günaydın
Canim ben merak ettim bursaya dok gitti acep dedim
Hayra yor hayrolsun
kaavalti yapiyom buyurun
uyanmadınmı halaaaaa
Yatiyordur kari fosur fosur biz beklerik
karılar ne yapıyosunuz yaa sesiniz çıkmıyor:26:
Ben kaavalti yapiyom datlim bir yandanda bakiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?