bu da cok datlıı:) ben kara göz kara kaş eşim de öylee.. olsa olsa bizim bebe profilimdeki gibi olur insallahhhhhhhh
canim senin gonderdigin gercek mi? yoksa oyuncak bebekmi:44:
ay kaçtım ben iyi geceler öpttt
Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:
canım inşallah hamilesindir yarın sabah tekrarlasana testi emin olmak için
İnsallah cnmm
Yarin test alcam sabah yapicm tabii regli olmassamm
Bakalim ilk kez bole 2.cizgiyi gordum bikc saat snra olsada
Ertesi gun bile bakardim cikmazdi
Pekte kptirmiyorum kndimi
Yarin ola hayir ola
Bn pedimi yarinda koycmmm ama insallahh kirlenmezzz
hadi hayırlısı inşallah yarın daha net görürsün ikinci çizgiyi ama olumsuzda olsa üzülme kendini yıpratma
ben yatıyorum artık uykum kaçmıştı ama artık uykum geldi tekrar kaçmadan yatayım çok öpüyorum
Slm
Kizlarr
Bugun test ypmstim ya atmamistim
Saat 8de en son bktim bisi yoktu 1saat once bi bakimdedim atmk icin ne goreyim 2cizginin yerinde kirmizilik yani pembelik silik bi sekilde yaa foto eklicktim ama telden ekleyemitorumnm
Ayyy napsam kii sewinsemmi uzulsemmii
Warmi bole bisey yasayannn :44:
ben de nurcan canım:) evet ya denk gelmedik hiçç :) şimdi konusabiliriz kimse yokkeneee
sanırımmmm halbuki mubarek gün ya buarada bi yazı okudum twitter da bakın ne yazıo: Avrupa'daki tüm hamile bayanların Yüzde10'u IKEA tarafından yapılmış yatakta seks yapmıştır. ıkeadan yatak almayamı gitsek
bensiz kal emi senkocalardaan korkmasak bunu bile yapardik bizler..potansiyel var hepimizde
simdi sewinc evi yeniliyor yaa bunu duyunca kesin yatagida degistirirya ben niye hep bu kariyi orneklerime katiyom anlamis degilim hii :44::44:
kesin yapardık walla kocişime direk ıkeadan yatakmı alsak dicektimde diemedim korkumdansevinç bu yapar kesin...karıda potansiyel var ondan katıosundur....topraaaammmm o benim yaaaa
vermedim tabikineo kari yapar kocasina her lafini dinlettiyor.. eee ne de olsa ikizler burcu :18:
ama bu aksam yazmis vermiycem diyordu..bu yatak haberini gece uykudan kalkip okumaz insallah...
ay em from bartınn
iyi uykular canim.
:))adanaliyik Allahin adamiyik
civciv vardi bir basinanihohoyyavatarımı değiştirdimmmmm.. nasılll? Allah'ım şöyle bi cocugum olsa saglıklı hayırlı...
İnsallah cnmm
Yarin test alcam sabah yapicm tabii regli olmassamm
Bakalim ilk kez bole 2.cizgiyi gordum bikc saat snra olsada
Ertesi gun bile bakardim cikmazdi
Pekte kptirmiyorum kndimi
Yarin ola hayir ola
Bn pedimi yarinda koycmmm ama insallahh kirlenmezzz
polyy ben senden bu ay umutluyom ınsallah gebesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?