ewet kalabalık olunca zor olur pidede iyiymiş birde ayran verirsiniz tamam işte ALLAH kabul etsin..
ayran pıde salata tatlı dıye planladılar cnm sagolll of brız yardım edın sıkı saramadımm yaaaaa
dur geliyom beraber sarak neye sarıyonki...makaraya falanmı:26:
kasnak var ona ama sıkı olmadı az bısey kaldı
ayran pıde salata tatlı dıye planladılar cnm sagolll of brız yardım edın sıkı saramadımm yaaaaa
Kizlar tat yptim simdi malum tek cizgi biliyordum yaa
Rabbim o cizgiyi gorem diye sonradan cikardi ama onu atmicam hep saklicm
2 senedir ilk defa gordum
Ama kirmizilardan eser yok kistmi yapti acaba hic agrimda yok 2gundur akinti war hafif sadece bgun gunluk pedimi koydum
Pazartesi dr a gitcem bakalim insallah kistim yoktur :18:
Kizlar tat yptim simdi malum tek cizgi biliyordum yaa
Rabbim o cizgiyi gorem diye sonradan cikardi ama onu atmicam hep saklicm
2 senedir ilk defa gordum
Ama kirmizilardan eser yok kistmi yapti acaba hic agrimda yok 2gundur akinti war hafif sadece bgun gunluk pedimi koydum
Pazartesi dr a gitcem bakalim insallah kistim yoktur :18:
ver ben sararım yandın kızım bende okuttum mevlit yemekli lahmacun yeşillik ayran çay tatlı dondurmaaa
ben sana dun 2 tane al demıstım demı
sevınc buldum kız tabı bıraz pahalı oldu sanırım :44::44: boncuları zor begendım cesıt yoktu sımdılık ypayım da haftaya pazar mevlut var kızlar gelınnn kaynosla konutukda:111:
yanlıs yaptım sanırım offalda sarr
bızım cay ısı asagıda yemekde asgada olck evde namaz kılanlar gelır altta bı daıre daha var bos mutfagını kulancaz
görecem seni mevlitten sonra namaza gelirler abdest alacaz derler her yeri batırırlar namaz kılarlar aşağı inmezler çocuğu uyuyan yatıracak yer arar sorarım bu dilleri sana:111::111::111::111: böyle kalakalmada :105::96:
sardımm m odelı yapcm ama karar veremedım net cırkın duruyo kendım moldelı herseyd eonu yapıyommmofffffffbugun ne gııcık bırgun
beceriksiz karı acele etme sakin kafayla yaparsın tabii bugün gıcık bir gün izniniz iptal oldu yaaa
ben kendım ıstedım evde olsun dıye yanlısmı yaptım abla gıı kaynosdamı olsaydı ama esım adına okutuyolar bıde ev aldık evımde
kuran okunsun ıstedım 2 tane hoaca getrecekler :26::26:
kız kistlen ne alakası var bende kist vardı bir ara 4-5 ay durdu ne bir ağrı ne sızı nede adetimi engelledi doktora gitmesen haberim olmayacaktıhayırlısı canım ya testi kontrol et baklım keşke resmini çekip koysan bizde bakardık
hee canımmmmm Eki Görüntüle 500669
sakinleş azıcık nescafe yapacam gelde içek öyle yaparsın
hepiniz gelin şimdi küsersiniz hemen
hee canımmmmm Eki Görüntüle 500669
sakinleş azıcık nescafe yapacam gelde içek öyle yaparsın
hepiniz gelin şimdi küsersiniz hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?