Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar tat yptim simdi malum tek cizgi biliyordum yaa
Rabbim o cizgiyi gorem diye sonradan cikardi ama onu atmicam hep saklicm
2 senedir ilk defa gordum
Ama kirmizilardan eser yok kistmi yapti acaba hic agrimda yok 2gundur akinti war hafif sadece bgun gunluk pedimi koydum
Pazartesi dr a gitcem bakalim insallah kistim yoktur :18:

kaç dakika beklettin 1o dakika oldumu...inşaallah geç döllenme olmuştur ondan çıkmıyodur..

kız kistlen ne alakası var bende kist vardı bir ara 4-5 ay durdu ne bir ağrı ne sızı nede adetimi engelledi doktora gitmesen haberim olmayacaktı hayırlısı canım ya testi kontrol et baklım keşke resmini çekip koysan bizde bakardık

ver ben sararım yandın kızım bende okuttum mevlit yemekli lahmacun yeşillik ayran çay tatlı dondurmaaa

yanlıs yaptım sanırım off alda sarr

bızım cay ısı asagıda yemekde asgada olck evde namaz kılanlar gelır altta bı daıre daha var bos mutfagını kulancaz

kaynoşun sevindimi izin iptal oldu diyeeee:81::99::101::101::101:

yanlıs yaptım sanırım off alda sarr

bızım cay ısı asagıda yemekde asgada olck evde namaz kılanlar gelır altta bı daıre daha var bos mutfagını kulancaz

görecem seni mevlitten sonra namaza gelirler abdest alacaz derler her yeri batırırlar namaz kılarlar aşağı inmezler çocuğu uyuyan yatıracak yer arar sorarım bu dilleri sana:111::111::111::111: böyle kalakalmada :105::96:

sardımm m odelı yapcm ama karar veremedım net cırkın duruyo kendım moldelı herseyd eonu yapıyommmofffffff bugun ne gııcık bırgun

ben kendım ıstedım evde olsun dıye yanlısmı yaptım abla gıı kaynosdamı olsaydı ama esım adına okutuyolar bıde ev aldık evımde

kuran okunsun ıstedım 2 tane hoaca getrecekler :26::26:

ben kendım ıstedım evde olsun dıye yanlısmı yaptım abla gıı kaynosdamı olsaydı ama esım adına okutuyolar bıde ev aldık evımde

kuran okunsun ıstedım 2 tane hoaca getrecekler :26::26:

okunsun tabii canım eyi olur bizde sünnet mevlidi okuttuk çokta güzel geçti amaaa ewimin içine ettiler yardımcımda yoktu
yatak odama bile çocuk yatırdılar tüm odalarım wc banyo mutfak heryer ellieltıya gittiii

Cnm telden giriyorum ya koyamiyorm suan iphondan ekleyemedim resim
Nebilem tatlim 3ay once war demisti dr ama onmli diil gider o kndiliginden demisti yumosumun biri catlayamamis oda kiste dnusmus dmsti dr ama gecen ayda tam zamaninda gldi 26.gunumde
Sakladim yine cikckmi bakcam ole cizgii
Beklemektn bska carem yok
Test alirken pasiflora da alicjtim eczaci dediki abla gebeysen kulanm bu zamnlar riskli dinm olur dr tawsiye etmezz
Alsamiydim acaba biras rahatlardim psikolijik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…