Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyse kızlar benim canım sıkkın ya ben çıkyourm sonra görüşrüz olurmu yarın kurana gidersem burda olmam olurda gidersem burda olmam k.i.brabbim kimsenin yuvasını bozmasın işşallah

neyse kızlar benim canım sıkkın ya ben çıkyourm sonra görüşrüz olurmu yarın kurana gidersem burda olmam olurda gidersem burda olmam k.i.brabbim kimsenin yuvasını bozmasın işşallah

tamam canım üzülme sende herşeye canını sıkacak yer arıyon haaa böyle yaparsan panik atak ne yapsın biraz serin ol
Allah yardımcıları olsun

ayyyy Allahim su erkekler yokmuuuuuu!!!!! uyuz oldum bak simdi sanki bizim elimizde bebek olup olmamasi..nankor bu erkekler hepsine lafim

umudum sizin orda saat 20:20 mii iki saat farkı var dimi
evet canim iki saat geriyiz biz sizden

sevinç evet artık sussan iyi olur bu akşamki konumuz turşumu yaaa canım nasıl çekiyo şu an:106:

kaynoşta vardır insemmi bilemedim

şimdi gelir melir hiç çekemem

amin canim. Allah o karininda yardimcisi olsun. insallah.,

bizdede dört mevsim bulunur

canım nasıl akıl verilirki bilemedim
inşallah akılları başlarına gelir yazık olacak

bugünde mi gittin o markete hergünde ordasın
istanbul halkı tuzsuz yemiyormuş o yüzden satılmıyormuş
ankarada sevildiği için bulunuyormuş:106: pehhhhhhh ben geldim geleli bulmamdım

nasıl saçma bişey istanbulda her milletten insan var herkes aynımı seviyormuş

ay hiç güleceğimyoktu

biraz çimme sefası yaptım tabureme oturdum ayaklarımı kovaya soktum ohh gerisi malum

sonrada örgüde saç örgüsünü öğrendim netten

çokta güsel oldu

aferin
nette çok güzel gösteriyor bende bilmediğim örnekleri öğreniyorum

yoo özellikle nazo falan demedim kızzlarrrrrrrrrrr dedim

bilmiyodun bişi diyeemdin anladık
bir ara oğluma yaptığım örgülerin resmini çekip koyarım
sevinç evet artık sussan iyi olur bu akşamki konumuz turşumu yaaa canım nasıl çekiyo şu an:106:

sustum git sor oğlun şaşı olur haaaa

sewinc karisi iste...senin biyerlerini sisirttirecek. sen en iyisimi git kaynosundan al.. sewinc gecende un kurabiyesinden bahsedip benim rejimi bozduruyordu az kalsin.. bu kariya gida maddelerini konusmayi yasaklamak lazim gayri..

sewinc karisi iste...senin biyerlerini sisirttirecek. sen en iyisimi git kaynosundan al.. sewinc gecende un kurabiyesinden bahsedip benim rejimi bozduruyordu az kalsin.. bu kariya gida maddelerini konusmayi yasaklamak lazim gayri..

tamam sorduğunuz zamanda cevap vermicem :105::105::105::105::105::105:

tamam yaaa sustukkk

nazoya sordun bende seslenmedim

herkese sormuştu bende çözemedim diyince umudum sendin dedi yani özellikle bana sormadı

amin...
tamam canım kendini üzme hadi görüşürüz

sen iste ben gönderirim sana

sevınc yarın kocam evdeymıs

balıga gıdecekler abımle benı cagrdı yok dedım gecen gıdınce gotrmuyolar sımdı cagıryo

basak alıstınmı gece tek yatmaya

tamam canım üzülme sende herşeye canını sıkacak yer arıyon haaa böyle yaparsan panik atak ne yapsın biraz serin ol
Allah yardımcıları olsun

ayyyy Allahim su erkekler yokmuuuuuu!!!!! uyuz oldum bak simdi sanki bizim elimizde bebek olup olmamasi..nankor bu erkekler hepsine lafim

evet canim iki saat geriyiz biz sizden

kızlar arkadaş diyoki kaynanamın işi günahı boynuna daha dün ne gzüel analşıyoduk dedi ne olduda böyle oldu dedi çok üzgün eşinede mesaj attım geri dönmedi artık haklarında hayırlısı işşallah bakıcez neyse mutfagı toplamam lazım sonra eşimle ilgilenicem çay meyva belkim çatışmaya girirz kız sevinç karısı hade görüm sedi bugün havlet günü allahım yumurtalarınızı bol etsin bol çatlatsınlarki hepimizde ikiz doguralık işşallah neyse baş baş ben kaçtım geliyorum hayatım sen suyu ısıterken uyutursan kaçarım sizlere

doğru söylüyon paşam bende burda azar işiteceğime gidim çarpışayımda bir işe yarasın bari

inşallah RABBİM o kocanın aklını başına getirir
hem olan var olamayan var ben daha bugün adet oldum canım çekerse ne olacak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…