tamam yaaa sustukkk
nazoya sordun bende seslenmedim
neyse kızlar benim canım sıkkın ya ben çıkyourm sonra görüşrüz olurmu yarın kurana gidersem burda olmam olurda gidersem burda olmam k.i.brabbim kimsenin yuvasını bozmasın işşallah
ayyyy Allahim su erkekler yokmuuuuuu!!!!! uyuz oldum bak simdiben geldim kızlar canım sııkınarkadaşım eşinden ayrılıyomuş ya sebebi neymi 6 senedir bebegi olmyo o sonra vertigo denen bir hastalık var kulak iltaabı bıktım senden demiş yeter artık demiş saymış durmuş ya kı nasıl aglıyo telefonda ne yapsakta barıştırsak hem eşinin ailesi tarafı kaynanası denemedigi kalmaış aklınıza ne geldiyse bir kere bozmuşlar gen olmuş kardeşi gelmiş yanına sonra olan oldu dedi ne yapsakta barışsalar bu kadar aşık olan birileri neden bmyle oldu anlamaıdm bir akıl verin ne yapayım hoca bulsam iyi inanın baktırıcam ama nerdeki hoca:44::44:
evet canim iki saat geriyiz biz sizdenumudum sizin orda saat 20:20 mii iki saat farkı var dimi
neyse kızlar benim canım sıkkın ya ben çıkyourm sonra görüşrüz olurmu yarın kurana gidersem burda olmam olurda gidersem burda olmam k.i.brabbim kimsenin yuvasını bozmasın işşallah
ben bir kova yapiyorum kasim'da yaparim mart'a kadar yeriz.. mart-nisan'dan sonra tursu yenmez bizde..biz biraz degisikiz galiba
icinede havuc, mor lahana, yesil fasulye, beyaz lahana, karnibahar, kornisok, yesil domates, biber.....tursunun suyu mor renk oluyor mor lahanadan dolayi ama tadi cok harika...
ben geldim kızlar canım sııkınarkadaşım eşinden ayrılıyomuş ya sebebi neymi 6 senedir bebegi olmyo o sonra vertigo denen bir hastalık var kulak iltaabı bıktım senden demiş yeter artık demiş saymış durmuş ya kı nasıl aglıyo telefonda ne yapsakta barıştırsak hem eşinin ailesi tarafı kaynanası denemedigi kalmaış aklınıza ne geldiyse bir kere bozmuşlar gen olmuş kardeşi gelmiş yanına sonra olan oldu dedi ne yapsakta barışsalar bu kadar aşık olan birileri neden bmyle oldu anlamaıdm bir akıl verin ne yapayım hoca bulsam iyi inanın baktırıcam ama nerdeki hoca:44::44:
bugünde mi gittin o markete hergünde ordasın
istanbul halkı tuzsuz yemiyormuş o yüzden satılmıyormuş
ankarada sevildiği için bulunuyormuş:106: pehhhhhhh ben geldim geleli bulmamdım
ay hiç güleceğimyoktu
biraz çimme sefası yaptım tabureme oturdum ayaklarımı kovaya soktum ohh gerisi malum
sonrada örgüde saç örgüsünü öğrendim netten
çokta güsel oldu
yoo özellikle nazo falan demedim kızzlarrrrrrrrrrr dedim
bilmiyodun bişi diyeemdin anladık
sevinç evet artık sussan iyi olur bu akşamki konumuz turşumu yaaa canım nasıl çekiyo şu an:106:
kaynoşta vardır insemmi bilemedim
şimdi gelir melir hiç çekemem
sevinç evet artık sussan iyi olur bu akşamki konumuz turşumu yaaa canım nasıl çekiyo şu an:106:
sewinc karisi iste...senin biyerlerini sisirttirecek. sen en iyisimi git kaynosundan al.. sewinc gecende un kurabiyesinden bahsedip benim rejimi bozduruyordu az kalsin .. bu kariya gida maddelerini konusmayi yasaklamak lazim gayri..
tamam yaaa sustukkk
nazoya sordun bende seslenmedim
sevınc yarın kocam evdeymıs
balıga gıdecekler abımle benı cagrdı yok dedımgecen gıdınce gotrmuyolar sımdı cagıryo
basak alıstınmı gece tek yatmaya
tamam canım üzülme sende herşeye canını sıkacak yer arıyon haaa böyle yaparsan panik atak ne yapsın biraz serin ol
Allah yardımcıları olsun
ayyyy Allahim su erkekler yokmuuuuuu!!!!! uyuz oldum bak simdisanki bizim elimizde bebek olup olmamasi..nankor bu erkekler hepsine lafim
evet canim iki saat geriyiz biz sizden
kızlar arkadaş diyoki kaynanamın işi günahı boynuna daha dün ne gzüel analşıyoduk dedi ne olduda böyle oldu dedi çok üzgün eşinede mesaj attım geri dönmedi artık haklarında hayırlısı işşallah bakıcez neyse mutfagı toplamam lazım sonra eşimle ilgilenicem çay meyva belkim çatışmaya girirz kız sevinç karısı hade görüm sedi bugün havlet günü allahım yumurtalarınızı bol etsin bol çatlatsınlarki hepimizde ikiz doguralık işşallahbizdede dört mevsim bulunur
canım nasıl akıl verilirki bilemedim
inşallah akılları başlarına gelir yazık olacak
nasıl saçma bişey istanbulda her milletten insan var herkes aynımı seviyormuş
aferin
nette çok güzel gösteriyor bende bilmediğim örnekleri öğreniyorum
tamam sorduğunuz zamanda cevap vermicem :105::105::105::105::105::105:
kızlar arkadaş diyoki kaynanamın işi günahı boynuna daha dün ne gzüel analşıyoduk dedi ne olduda böyle oldu dedi çok üzgün eşinede mesaj attım geri dönmedi artık haklarında hayırlısı işşallah bakıcez neyse mutfagı toplamam lazım sonra eşimle ilgilenicem çay meyva belkim çatışmaya girirz kız sevinç karısı hade görüm sedi bugün havlet günü allahım yumurtalarınızı bol etsin bol çatlatsınlarki hepimizde ikiz doguralık işşallahneyse baş baş ben kaçtım geliyorum hayatım sen suyu ısıt erken uyutursan kaçarım sizlere
guya yemek anası yaptılar hemıde sus dıyolarsen bana cvp ver sen olmasan kımden akıl alcm
iyi gözünaydın canım..
kızlar arkadaş diyoki kaynanamın işi günahı boynuna daha dün ne gzüel analşıyoduk dedi ne olduda böyle oldu dedi çok üzgün eşinede mesaj attım geri dönmedi artık haklarında hayırlısı işşallah bakıcez neyse mutfagı toplamam lazım sonra eşimle ilgilenicem çay meyva belkim çatışmaya girirz kız sevinç karısı hade görüm sedi bugün havlet günü allahım yumurtalarınızı bol etsin bol çatlatsınlarki hepimizde ikiz doguralık işşallahneyse baş baş ben kaçtım geliyorum hayatım sen suyu ısıt erken uyutursan kaçarım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?