Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaaaa sessa gelmişşşşşşşş

n,iye seviniyosam nasıl olsa yine 1 ay gelmişcek:106:
neyse raporunu üst kurula yollladım kabul edilirse liste dışı olmıcan:106:

biz yerik kısır yapar yanında turşu yerik pilav yapar turşu yerik

bugünde mi gittin o markete hergünde ordasın
istanbul halkı tuzsuz yemiyormuş o yüzden satılmıyormuş
ankarada sevildiği için bulunuyormuş:106: pehhhhhhh ben geldim geleli bulmamdım

5 kiloluk ped ler varya onlardan çokmu daha yapacam kornişok ve lahana turşusu biz turşuyu çok yerik annem sade süs biberi turşusuda yaptım 2 su şişesii

ay bizde turşu hastasıyızdır bizde kurarız hep çeşit çeşit kışın bayaz lahana kara lahana havuç karışık kurarız yazın kornişon turşusu son baharda harika bi kelek turşusu kurarız müthiş bişii oluyo o sonracığımaa közlenmiş kırmızı biber turşusuda kuruyoz annem sağolsun kırmızı biber turşumla kornişon turşumu kurup yollamış akrabamızdan daha malatyaya gidipte alamadık ama yaa bian önce alıpta yemek için sabırsızlanıyom ay bayrama izne gittiğimde falanda inşallah kelek turşumu getirebilirim yaa ama uçağa almazlar dimiii :26::26f yaa

aaaaaa sessa gelmişşşşşşşş

n,iye seviniyosam nasıl olsa yine 1 ay gelmişcek:106:
neyse raporunu üst kurula yollladım kabul edilirse liste dışı olmıcan:106:

ay hiç güleceğimyoktu

biraz çimme sefası yaptım tabureme oturdum ayaklarımı kovaya soktum ohh gerisi malum

sonrada örgüde saç örgüsünü öğrendim netten

çokta güsel oldu

ben biliyordum sorsaydın yaaa

bugünde mi gittin o markete hergünde ordasın
istanbul halkı tuzsuz yemiyormuş o yüzden satılmıyormuş
ankarada sevildiği için bulunuyormuş:106: pehhhhhhh ben geldim geleli bulmamdım

gıı ben buraya 2 aydır yenı gıdıyom 2 aydır alısverısı kocıs yapıyo belkım arada gıtmsım dır hatrlamıyom ama uzun zmandr yenı gıttım cok sevıyom orayı

aa nıye yemıyomus ne tuaf sen de al ıcıne tuzlu su at kavur tavada

sevınc gercekden yenı duydum kaynosa deyım mı ya ben hec gormedımm :44::44::44:

hep ööle olur dimi pazartesi başlanır diyete

senin kocacıkın kaçta geliyo:26:

seemedim ben ist.u tuzsuz çekirdek bilem yok:106:

3 de geliyor... bak bu sigara isaretini koya koya...... benim sonum aynen boyle olacak... zaten canim bugunlerde sigara istiyor...
ahhh istanbul istanbul olali hic tuzsuz cekirdek gormediiiiiiiii
:98:

donrusucunun markasınıda söölede tam hava olsun
dal turşusunu bilirmisin ağzım sulandı yemin ederim

Son düzenleme:

masallah karı nazar degecek yazma suraya artık bak

benım canımda tursu ıstıyo hazır aldık ama kesmedı bıde kanal d suyunu ıctıler nasıl canım cektı :26::26::26::26:

hazır turşuları pek sevmiyorum hem benide kesmez onlar
evimde bol bol yapacam canım istediğinde çıkarıp yiyecem ben birde acı biber koyuyorum acılı aclı seviyorum turşuyu

5 kiloluk ped ler varya onlardan çokmu daha yapacam kornişok ve lahana turşusu biz turşuyu çok yerik annem sade süs biberi turşusuda yaptım 2 su şişesii

lahana turşusu bayılırım, hem elektrikli eşyaların yaydığı zararlara iyi geliyormuş diye duydum ben

sor bakalım biliyordur kesinnnn
dondurusucunun markasınıda söölede tam hava olsun

uğur derin dondurucuu en büyüğün bir küçüğüü

dondurusucunun markasınıda söölede tam hava olsun

kız dnemek için yaptımda onu eh işte fenaa diildi zaen 1 aya kalmadan üstü porlandı yaa atcam artıkın kızlar kelek bulursanız onun turşusunu yapın müthiş bişiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…