ama ızın yok
bıde su carpımadan kacsaydım sulanıp duruyo
inşallah RABBİM o kocanın aklını başına getirir
hem olan var olamayan var ben daha bugün adet oldum canım çekerse ne olacak şimdi
benim kaderim bu ellerinden gelse döveceklerr :105::105::105:
sen sor canım faceden cevaplarım :105::105:
sewinc karisi iste...senin biyerlerini sisirttirecek. sen en iyisimi git kaynosundan al.. sewinc gecende un kurabiyesinden bahsedip benim rejimi bozduruyordu az kalsin .. bu kariya gida maddelerini konusmayi yasaklamak lazim gayri..
bir ara oğluma yaptığım örgülerin resmini çekip koyarım
sustum git sor oğlun şaşı olur haaaa
kıskanan çatlasın o zamanfaceden yazınca bu seferde ona kıskanıyolar
nasıl olcak o iş kendisi topiğin bizzat yemek annesi olur
tamam sorduğunuz zamanda cevap vermicem :105::105::105::105::105::105:
dün yapsaydın depolamış olurdun
:44: belkide yapmışsındır
yok kız yapmadık adetime 3 ..4 gün kala çoğunlukla bişey yapmayız hamile kaldıysam bişey olmasın diye
ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ablam öyle demişti bana
bende onu öğrendikten sonra uygulamıştım ve hamile kalmıştım artık tesadüfmü oldu bilmem
sewinc karisi iste...senin biyerlerini sisirttirecek. sen en iyisimi git kaynosundan al.. sewinc gecende un kurabiyesinden bahsedip benim rejimi bozduruyordu az kalsin .. bu kariya gida maddelerini konusmayi yasaklamak lazim gayri..
tamam sorduğunuz zamanda cevap vermicem :105::105::105::105::105::105:
kizzz sen carpismadinmi bu vakte kadar.. en iyisi sabah erkenden supermenler cok guclu oluyormus o zaman.. tursuyla ugrasacaginadoğru söylüyon paşam bende burda azar işiteceğime gidim çarpışayımda bir işe yarasın bari
doğru yaaa ona bende dikkat ederim 3-4 gün kala paydos
evet bana da çoks açma geldi ama bulunmuyornasıl saçma bişey istanbulda her milletten insan var herkes aynımı seviyormuş
aferin
nette çok güzel gösteriyor bende bilmediğim örnekleri öğreniyorum
sevınc yarın kocam evdeymıs
balıga gıdecekler abımle benı cagrdı yok dedımgecen gıdınce gotrmuyolar sımdı cagıryo
basak alıstınmı gece tek yatmaya
o marifetlerini sergiliyoBeencedeehey gün yaptığı yemekleri falan sayıyoo hep canımızı çektiyiyooo canım şuan accayip bi kelek turşusu istiyoo elimdede sadece fasulye turşusu vay yiyebileceğim ama onu istemeyelii
yaniiii FACE'li var FACE'siz varrrrrrrfaceden yazınca bu seferde ona kıskanıyolar
saka tabiii...nasıl olcak o iş kendisi topiğin bizzat yemek annesi olur
bana müsaade belki gelirim belki gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?