slm kızlarrr...napıosunuzzz?yine gevezelik hat safhada okuyamadım geçmişi...biricik naptı merak ediommm...bilenler bilmeyenlere sölesinnnn...
Ben beklemiyom daha bu ay korunmayi biraktik bide dikkat etmiyom 3.gun bugun tik yoktu
hayirlisi en az 3-4 ay surer zaaarsenden bekliyek bariii
bittimi ince is?
simdi kim hamisligi bekliyor bu ay icin.. ?
20 dakika en az uzan canim....
sevinçmiinasıl uzansın kız o duramazkiiii
Yok kix kalktim bileduramam ben oyleee yaw bugun kasiklarimda agrili bir batma var sizliyor usuttummu
cok yiruldummu anlamadim
belli olmaz bu isler... umutsuz oldugun anda genelde oluyooo
bendede az once beyaz bir akinti geldi.. ne akintisiydi bu simdi.? :44:
hoşgeldin cnmmmmmokuma boşver gemişi napcan yaaaaaaa yoksa sohbete katılmazsın
biricik mustafa ceceli konserinde
Yumurtlama gununmuu kacinci gundesin ben 13.gun daha var haftaya
yumurtlama belirtisi olmasin..gecen bendede olduydu :18:
Yok kix kalktim bileduramam ben oyleee yaw bugun kasiklarimda agrili bir batma var sizliyor usuttummu
cok yiruldummu anlamadim
sat 12'ydi ...................yani...hemen matematik islemi yapayim...bugun benim 20. gunum
yumusak yapin biraz..bir taraftan tursu bir tarafdan halvet normaldir..iyi bile dayanmisin... :)Yok son zamanlarda 30 gunde bir felan adet oluyorum cook yoruldum
bide sezeryanliyimya sanirim zorlanmaktan dikislerim agriyor pofff
bence sen yanlış yapıyosun olişi zırt diye yaptın diye bunuda bööle olcak sanıyosun bence biraz yat
hoşbuldummmm...okumuyom zatennohhh konser haaa ne güsel yaaa...nerdeymiş mustafa ceceli ... bizde düğünden geldik...bi esnemedir tuttu... bende nazara inanırım yaaa...eşimin eski işyerindeki karılar acaip bakıodu... kesin nazar ettiler bana...ama okudum rahatladım...çok şükür.... sen napıon başakcımmmm...nasıl gidio....
bence sen yanlış yapıyosun olişi zırt diye yaptın diye bunuda bööle olcak sanıyosun bence biraz yat
yumusak yapin biraz..bir taraftan tursu bir tarafdan halvet normaldir..iyi bile dayanmisin... :)
zirt diye mi...alemsin yaaa :))
Olisten sonra 3 tane daha tutturdum
sen uzandindami hamile kaldin
Rabbimin vermeye gonlu olsun gerisi boss
ilk gunu sayiyokmu? tamam 21. gun olsun daha iyi benim icin..21. gunun onun hesabini bile bilmiyon ayni gunden sayilir agst 31 cekti bugunde ayin 1 i hatta az sonra 2 si olcek
iyi cnm ne olsun ya biraz korkular başladı şu hamişlik takvimini kaldırcam ya adrenalin yapıyo
kız benmm teyzemin kocası acayip etkili okuyuşu varv adamın
nazar değen birine okuyor anında adama geçiyop adam çatlıycak gibi oluyo
nazar değen kişiden gidiyo rahatsızlık
nazar kur anda geçiyor inanmayana şaşarım
iyi cnm ne olsun ya biraz korkular başladı şu hamişlik takvimini kaldırcam ya adrenalin yapıyo
ilk gunu sayiyokmu? tamam 21. gun olsun daha iyi benim icin..
ayyyy heyecanlandim.. umut varmi kari bende bu ay... ? ne hissediyon..calistir bakalim his makinani
bende nazara inanirim.. bence nazar var.. kursun dokmek de iyi geliyo.. ben dokturduydum bi kac defa...
Bende inanirim senin nazarin degdi 2 defa halvet yapamadim
sayende vaji oluyordum sen carpisamiyon duye kimse carpismasinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?