Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlarrr...napıosunuzzz?yine gevezelik hat safhada okuyamadım geçmişi...biricik naptı merak ediommm...bilenler bilmeyenlere sölesinnnn...

hoşgeldin cnmmmmmokuma boşver gemişi napcan yaaaaaaa yoksa sohbete katılmazsın

biricik mustafa ceceli konserinde

Ben beklemiyom daha bu ay korunmayi biraktik bide dikkat etmiyom 3.gun bugun tik yoktu
hayirlisi en az 3-4 ay surer zaaar senden bekliyek bariii

belli olmaz bu isler... umutsuz oldugun anda genelde oluyooo

bendede az once beyaz bir akinti geldi.. ne akintisiydi bu simdi.? :44:

hoşgeldin cnmmmmmokuma boşver gemişi napcan yaaaaaaa yoksa sohbete katılmazsın

biricik mustafa ceceli konserinde

hoşbuldummmm...okumuyom zatenn ohhh konser haaa ne güsel yaaa...nerdeymiş mustafa ceceli ... bizde düğünden geldik...bi esnemedir tuttu... bende nazara inanırım yaaa...eşimin eski işyerindeki karılar acaip bakıodu...kesin nazar ettiler bana...ama okudum rahatladım...çok şükür.... sen napıon başakcımmmm...nasıl gidio....

Yok kix kalktim bile duramam ben oyleee yaw bugun kasiklarimda agrili bir batma var sizliyor usuttummu
cok yiruldummu anlamadim

bence sen yanlış yapıyosun olişi zırt diye yaptın diye bunuda bööle olcak sanıyosun bence biraz yat

Yok son zamanlarda 30 gunde bir felan adet oluyorum cook yoruldum
bide sezeryanliyimya sanirim zorlanmaktan dikislerim agriyor pofff
yumusak yapin biraz..bir taraftan tursu bir tarafdan halvet normaldir..iyi bile dayanmisin... :)

bence sen yanlış yapıyosun olişi zırt diye yaptın diye bunuda bööle olcak sanıyosun bence biraz yat

zirt diye mi...alemsin yaaa :))

iyi cnm ne olsun ya biraz korkular başladı şu hamişlik takvimini kaldırcam ya adrenalin yapıyo

kız benmm teyzemin kocası acayip etkili okuyuşu varv adamın

nazar değen birine okuyor anında adama geçiyop adam çatlıycak gibi oluyo

nazar değen kişiden gidiyo rahatsızlık

nazar kur anda geçiyor inanmayana şaşarım

yumusak yapin biraz..bir taraftan tursu bir tarafdan halvet normaldir..iyi bile dayanmisin... :)

zirt diye mi...alemsin yaaa :))

he zırt diye
karı evlendikten 7ay sonra çocuğu kucına almış

evlenmeden öncemi yaptı nedir tööbe töööbeee

21. gunun onun hesabini bile bilmiyon ayni gunden sayilir agst 31 cekti bugunde ayin 1 i hatta az sonra 2 si olcek
ilk gunu sayiyokmu? tamam 21. gun olsun daha iyi benim icin..
ayyyy heyecanlandim.. umut varmi kari bende bu ay... ? ne hissediyon..calistir bakalim his makinani

bende nazara inanirim.. bence nazar var.. kursun dokmek de iyi geliyo.. ben dokturduydum bi kac defa...

Bende inanirim senin nazarin degdi 2 defa halvet yapamadim
sayende vaji oluyordum sen carpisamiyon duye kimse carpismasinmi

korkma kuzucummm Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alcan bebişini kucagına...evet kuranda geçio ve ben çok inanıom...bişi sorcam ya ben adetliyim ya felak ve nas ı okudum bişi olurmu:18::18:

evet kurşun rahatlatıyomuş onu bilmiyom ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…