Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gerçekten saçma
bende izmirde çekirdek almaya girdim bakkala çekirdek verirmisiniz dedim
adamda yani çiğdemmi dedi madem biliyosun çiğdem falan ne karıştırıyosa
bende inadına nerden çekirdek alsam çekirdek dedim onlarda inadına çiğdemmi dediler
neyse ben bu sefer gerçekten gidiyorum

ayy daha çok erkennnn

gıtmem canım burda bıyere gdıyolar guzel degıl ıstegım yere beno gotmuyolar ben cadırda kalmak ıstıyo abım usun dıyo

gıı nasıl tuzlu ben tuzsuz anlyom tansıyon hastaları ne yapıyooo ayy cok sacma

canım kocısım uyudu bensız ıcerı gıtmez oyuzden yoksa oturrum

ayyy hic gulecegim yokdu... Allah iyiligini versin emi...
bence vardir olmaz olurmu...hicbiryerde bulamasan bile eminonu'de misir carsisinda kesin bulursun

ayy benim kocada beni hiç takmaz

ne güzel sensiz yatmıyomuş adam

o marifetlerini sergiliyo cok becerikli sanirsam

yaniiii FACE'li var FACE'siz varrrrrrr

saka tabiii...

kolay gelsin.. buarada parfummm slkmayi unutma o tursu kokusu gitmez

benimkine turşu kokuyorum yanıma yaklaşma desem parfümden daha güzel kokuyosun der

ayyy hic gulecegim yokdu... Allah iyiligini versin emi...
bence vardir olmaz olurmu...hicbiryerde bulamasan bile eminonu'de misir carsisinda kesin bulursun

ayy burdan tuzsuz çekirdek için eminönüne gideceğime ankaraya giderim daha kolay

ben kendim rahatsiz olurum kendim kokarsam rahat etmem... benim herzaman mis kokularimi alsin

bende çok dikkat ederim yemek yapar üstümü değiştiririm eşimi bile sokmam mutfağa üstüne yemek kokusu sinecek diye
ama eşim çok takmaz aman ne olacakmış senin her halin güzel der

bende çok dikkat ederim yemek yapar üstümü değiştiririm eşimi bile sokmam mutfağa üstüne yemek kokusu sinecek diye

aynennnn... aynen ama benim esim birgun bile ter kokmaz, ya da baska bisey... o yuzden belkide dikkat ederim kendime herzaman...ozellikle yemek kokularindan...hele izmir koftesi yapayim Allah diyorum yani... komple dus almam lazim..sarimsakli olanlar daha cok keskin kokulari oluyor.. ama yinede temiz temiz cikmak varken esinin karsisinamissss

Son düzenleme:

aynen vallaa bende öyleyimdir ben kendim bile sevmem üstümdeki yemek kokusunuuu çok rahatsız olurum hemen değişirim tüm üstümü başımıı

simdi listeye baktimda cogu insan girmiyor..kac gundur burdayim belli kisiler takiliyor.. dimi? :44:

simdi listeye baktimda cogu insan girmiyor..kac gundur burdayim belli kisiler takiliyor.. dimi? :44:

yaniii belli kişiler var çok giren diğerleri nadir geliyor ama girmeyen yok çünkü girmeyeni listeden atıyoruz

bak sana topikin kurallarını öğreteyim yaz kızım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…